עבור לתוכן

דברים שמגלים במחסן של אנשים (תמונות בפנים)

Featured Replies

פורסם

התגלגל לידיי המארז הזה. יצא לי לדבר עם הבנאדם שהחזיק בו והוא הסביר שמדובר במארז ששימש כשרת מדיה למספר מחשבים בבית, ובשיאו כלל 5 דיסקים קשיחים. הוא אמר שזה לא היה ממש בעיה כי הוא שם את המארז הזה מתחת לשולחן.. לא הצלחתי להבין איזה שולחנות יש לבנאדם בבית.. :o

בכל מקרה הוא נפטר ממנו בגלל ובאופן לא מפתיע בת הזוג שהצטרפה עליו וכנראה המקום מתחת לשולחן היה נורא חשוב לה.

הסתבר שיש בפנים לוח K8NSC pro של ג'יגהבייט ומעבד ATHLON שלא ברור לי עדיין איזה דגם הוא. הכל מלא אבק בצורה בלתי רגילה.

http://www.gigabyte.com.pr/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1881

מבחוץ:

t5gi1w.jpg

מבפנים:

1264r3b.jpg

מה אתם אומרים מה עושים עם כזה דבר?

פורסם

אולי איזה מודינג? הבנתי שלמארז יש אפשרויות טובות למודינג..

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם יש לי כוח למודינג. יכול להיות שאני פשוט אמכור את החלקים בנפרד או משהו כזה.

המארז של chieftec הספק של HEC

פורסם

תמכור הכל. אני רואה שם FREEZER 7 PRO גם...

תיקח רק את הHDDS. ;D

פורסם

אני לא רואה אפילו HD אחד.

פורסם

הפריזר מורכב הפוך

פורסם
  • מחבר

אין HDD, הוא לקח את כולם. למרות שלדעתי לפי הגיל של המחשב זה בטח היו HD של 100 ג'יגה אם לא פחות.

איך הפריזר מורכב הפוך? זה משנה לאן מכוון המאוורר?

פורסם

המאוורר במקום לדחוף את האוויר החם בכיוון הפתחים האחוריים של המארז, דוחף אותו בכיוון ההפוך.

פורסם
  • מחבר

צדוק לגבי המאוורר לא חשבתי על זה. לא יכול להיות שהוא יונק את האוויר ומעיף אותו לפתח האחורי?

פורסם

הוא בחור טוב אם הוא הביא לך מחשב כזה חינם..

פורסם

תהנה!

פורסם

אוי כמה שרציתי את המארז הזה בזמנו..... היו ימים טובים פעם! :hat:

פורסם

יש לך שימוש לדבר הזה? כי זה יכול להיות אחלה Media Center / שרת לבית שיחליף את ה P3 הנוכחי ;)

פורסם

בכמה הוא ימכור את המארז? 200 שקל? או שתעשה מודיניג או שתזרוק לפח :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים