עבור לתוכן

אייקונים?

Featured Replies

פורסם

היי.

לפני כמה דקות התקנתי עדכון אבטחה רגיל של Windows ולאחר מכן נדרשתי לעשות הפעלה מחדש למחשב; כמובן אישרתי והמתנתי. נתתי לזה להתקין את העדכונים והלכתי מהמחשב, אחרי כמה דקות חזרתי וראיתי שזה על 15% אז הלכתי, לאחר מכן חזרתי וראיתי שזה עדיין תקוע על 15%, כאן כבר הבנתי שמשהו לא בסדר; ניסיתי להזיז את העכבר אבל הוא היה תקוע, אך מצד שני המחשב עצמו הגיב כאשר ניסיתי לכבות ולהדליק את ה-"Num" (בעזרת מקש ה-"NumLock" שבמקלדת), ככל הנראה מערכת ההפעלה נתקעה. חיכיתי עוד כמה דקות אך כלום לא קרה, אז לחצתי על כפתור ההפעלה מחדש החיצוני של המארז, המחשב ביצע הפעלה מחדש ובעליית הווינדוס רשם "Applying update" בצירוף כמה מספרים, הבנתי שזה ממשיך להתקין לי את העדכונים משם אז המתנתי. המחשב עלה והכול כרגיל ופתאום הבחנתי במשהו מוזר, ה-"אייקונים" של שולחן העבודה וכמה בתיקיות עצמן התהפכו. הכוונה היא שהם פשוט מסובבים לצד הלא נכון!

אין דרך בדיוק להסביר את זה חוץ מלראות את התמונה הבאה:

1280903047.gif

http://eliad.org/uploads/1280903047.gif

שימו לב לכיוון שהם מסובבים עליו, אף על פי שמדובר במערכת הפעלה בעברית, מה שאומר שהאייקון של "מחשב" אמור להיות מסובב לצד השני, אך זה סיבב גם משחקים ותוכנות אחרות...

הדבר הכי מוזר פה, זה כאשר נפתח לי תפריט "עיון", כמו באתרי העלאת תמונות (למעשה הבחנתי בזה עכשיו, כאשר העלאתי את התמונה שמופיעה למעלה), האייקונים של מופיעים בסדר. רק בשולחן העבודה, בתיקיות עצמן ובסרגל התוכניות שפועלות זה הפוך!

כמה דברים שצריך לדעת:

- ניסיתי לעשות הפעלה מחדש.

- ניסיתי להיכנס לכל מיני קבצים ולעשות "שינוי סמל", שאגב שם הסמל נראה כמו שצריך, אך בשולחן העבודה/תיקיות זה עדיין עושה בעיות.

- מערכת ההפעלה שלי היא Windows 7 Professional 64BIT בשפה עברית.

- מערכת ההפעלה הותקנה לפני מספר חודשים, ורק עכשיו בעיה זו צצה.

- מעבד: AMD Athlon II X4 620 Processor 2.60GHz.

- זיכרון: 4.00GB DDR2.

- המחשב חדש יחסית, קניתי אותו לפני חצי שנה ואפילו פחות.

ממש לא מתאים לי לפרמט את המחשב, לא פרמטתי אותו פעם אחת מאז שקניתי אותו.

מקווה שתוכלו לעזור לי,

תודה רבה מראש :)

פורסם

אין לי שמץ איך לסדר את זה,

אבל לדעתי אתה מקבל את הפרס לבאג ההזוי ביותר לשנת 2010. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הביאו לי המלצה להשתמש בתוכנה TuneUp כדי לתקן את זה, מישהו שמע עליה פעם?

אין לי שמץ איך לסדר את זה,

אבל לדעתי את מקבל את הפרס לבאג ההזוי ביותר לשנת 2010. :xyxthumbs:

קול ^_^

ד"א החתימה שלך קרעה אותי!

פורסם
  • מחבר

מעולה! תודה רבה לך :)

אפשר לנעול את הנושא (;

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים