עבור לתוכן

מצלמה דיגיטלית קטנה ומדהימה עם מסך ענק

Featured Replies

פורסם

לאחרונה יש מגזר חדש של מצלמות דיגיטליות אולטרה קומפקטיות שנקראות גם "מצלמות כרטיס אשראי" (בגלל הגודל) שמגיעות לרוב בעובי של 2 ס"מ. סוני יצאה עם מצלמה כזאת בעלת שיאים חדשים - חיישן של 5 מגה פיקסל וזום אופטי 3X שבכלל לא יוצא מגוף המצלמה (בדומה לדגמים של מינולטה) , והכי מדהים במצלמה כלכך קטנה זה המסך 2.5 אינטש בעל יותר מ0.2 מגהפיקסל, זה מסך עם רזולוצייה פי 4 יותר גבוהה מכמה מצלמות שנמכרות היום, ובאמת הוא מרשים בצד האחורי של המצלמה.

אז כרגע מצלמה אולטרה קומפקטית עם חיישן 5 מגהפיקסל זום אופטי 3X ומסך 2.5" ענק בעל רזולוצייה גבוה , וגם הקלטת ווידאו כולל סאונד זה בהחלט שיא נוכחי לסוני.

עידכון קטן : שכחתי להוסיף את דגם המצלמה - Cyber-shot DSC-T1 של סוני, והמחיר לכל אלא שבונים על דמי החנוכה הוא 550 דולר.

פורסם

והמחיר?... ;D

או שמא מדובר באבטיפוס?

פורסם

נראה טוב

כמה עולה? ;)

פורסם

נראה מצוין והמחיר אני מאמין בהתאם.

פורסם

זוועה, הנתונים מצויינים ומדהימים, אבל אני שונא מצלמות דיגיטליות קטנות. הן לא נוחות לי.

פורסם

האמת נשמע די טוב.

והמחיר לא יקר מדי.

בכל מקרה צריך לראות ובחון אותה. את האיכות, את הנוחות וכד'...

פורסם

בהחלט התקדמות טובה (של סוני), איך האיכות תמונה?

פורסם

איך האיכות תמונה?

5MP + X3 Optic Zoom + SONY = :o

או בעברית, מה כבר יכול להיות רע עם נתונים כאלה?

פורסם

היא בכמה מילימטרים יותר גדולה מה-EX-Z3 של קאסיו שלה יש מסך 2" אבל עם 3.2 מגה פיסקל, אבל כמובן שיש לה נתונים טכניים קצת יותר טובים אבל היא הרבה יותר יקרה.

בכל מקרה אני עכשיו מחפש תמונות של הסוני הזאת ויעלה אותם שימצא.

עריכה: לא מצאתי שום ביקורת עלייה או תמונות שצילמו איתה כנראה היא ממש חדשה.

פורסם
  • מחבר

לגבי נוחות או יותר נכון החזקה יציבה של המצלמה אז כולכם כאן צודקים , ככל שהמצלמה קטנה יותר קשה יותר להחזיק אותה יציב, ואם מצלמות הריפלקס ה"ענקיות" הן הכי נוחות לאחיזה יציבה אז בצד השני של הסקאלה נמצאות המצלמות האולטרה קומפקטיות, אבל הן מיועדות לשוק מסויים שלו זה לא מפריע , סה"כ זה לא שזה הורס את חדות התמונה לגמריי והכל תלוי גם במשתמש עצמו. בכל מקרה לפי התמונה אני רואה שסוני שמו בליטה קטנה בקידמת המצלמה לעזור טיפה לאחיזה וליציבות.

לגבי איכות התמונה צריך לחכות לתמונות , אבל אני מאמין שהן יהיו טובות , סה"כ זה מוצר יוקרתי עם נתונים מרשימים ולסוני בהחלט יש את היכולות בעולם הצילום הדיגיטלי.

מה שאני לא אוהב כבר עכשיו במצלמה הזאת זה שאין לה עינית אופטית , ולדעתי , למרות שאולי המחיר תואם את אופי המצלמה שמשתייכת למגזר יוקרתי, הוא פשוט יקר.

בכל מקרה זאת רק היתה הכרזה של המוצר , אני מאמין שבקרוב ישלחו דוגמאות לביקורות , אז נחכה ונראה , למרות שאני מאמין שבודדים באמת יקנו מצלמות מהסוג הזה 8)

ובינתיים למי שלא עבר על ההכרזה , הנה עוד תמונות חלקים של המצלמה:

פורסם

מצלמה טובה,אבל אני בונה על קסיו Eס-Z4 החדשה עם4 מגה פיקסל ,היא מספיקה בהחלט וגם לא עולה כ"כ הרבה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים