עבור לתוכן

עצות לשיפור החיי חברה

Featured Replies

פורסם

חידשתי לאחרונה קשר עם שתי חברים מהעבר הרחוק, ולא מספיק מעניין לנו ביחד.

הראשון אוהב לדבר בטלפון (ואני לא). אני גם מרגיש שתחומי העיניין שלנו השתנו ואין לי ממש מה לשתף אותו שצריך עידכון טלפוני על זה. כך שהוא בעיקר מדבר.

ודבר שני עם הראשון שאנחנו לא נפגשים מספיק (או כמו שהייתי רוצה שניפגש)

הוא עושה שבוע שבוע בצבא

ואם אנחנו נפגשים אז זה פעם בשבועיים בדרך כלל לפאב או סנוקר (שזה מעולה בשבילי, בעיקר אם זה פאב) ולאחרונה הוא נפרד מחברה שלו אז הבילוי עבר למועדון שזה לא בשבילי בחודשיים הקרובים (אין לי מה לחפש שם במשקל שלי, עוד חודשיים אני יראה נורמאלי).

חשוב להגיד שהוא בן אדם כיפי וכיף להיפגש איתו. הוא תמיד במצב רוח טוב.

בקיצור אני מחפש שניפגש יותר ואני מחפש הצעות.

ניסיתי לגוון את הפעילויות: סנוקר, פאב, מסיבת טבע, הופעה, סתם לשחק בפליישטישן ובקרוב נציע לו גם סרט. עדיין נפגשים מקסימום פעם בשבועיים.

בעבר חשבתי שהבעיה היא שיש לו חברה וכל דקה פנוייה שיש לו הוא מבלה איתה, אבל הוא נפרד ממנה והמצב רק הדרדר. (מועדונים במקום פאב)

יש עוד רעיונות?[br]פורסם בתאריך: 2.08.2010 בשעה 18:20:13

אני חושב שהשלבים הבאים מבחינתי הם:

לסיים את הדיאטה.

למצוא חברה.

במקביל לחדש קשר עם עוד חברים בתיכון.

לקוות שאני יצליח לארגן את זה, אבל הייתי רוצה שנצא חבורה גדולה (כמה שיותר אנשים יותר מעניין) לפאב פעם בשבוע.

לעבור ללימודים לא מהבית אלה בכיתה ולהכיר עוד אנשים.

בנוסף בקשר לבחור השני רציתי לציין שברגע שאמרתי לו שאני יכול להכיר לו בנות, כל בילוי נעשה הרבה יותר אטרקטיבי מבחינתו.

פורסם

אני מציע לך להירשם למכון כושר - גם אפשר למצוא חברה, חבר'ה וגם כושר.

פורסם
  • מחבר

כבר שנים שלא היית בחדר כושר

הגיע הזמן להירשם באמת

פורסם

אני לא יודע עד כמה המשקל שלך מפריע, אבל אם החבר שלך גורר אותך למועדונים בשביל למצוא מישהי אולי עדיף שתלכו לים. שמש, בחורות, ים, ואין סלקטור :lol:

פורסם

תירשם ל יפה והחנון גם כוסיות וגם ילמדו אותך ליהנות :)

מה אתה עושה בחיים ? עובד,לומד,צבא... ?? זה דיי חשוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים