עבור לתוכן

בכמה אפשר למכור את הכרטיס 250GTS?

Featured Replies

פורסם

אני פשוט רוצה לשדרג את הכרטיס מסך אבל קודם אני צריך למכור את הנוכחי, הכרטיס במצב חדש לגמרי, יש לי אותו כחצי שנה, אני מנקה אותו פעם בחודש בעזרת לחץ אוויר, ויש אחריות לעוד שנתיים, המוצר בעל 1GB זכרון ושל החברה gainward, אשמח לדעת בכמה אני יכול למכור אותו, תודה :)

פורסם

תלוי , הכרטיס במצב טוב? המקסימום שתוכל למכור אותו זה 450 ש''ח.

250GTS כיום כרטיס מסך מעולה, האומנם לא יתן לך ביצועים על הטעם הכי טוב אבל יריץ לך עם מערכת סבירה V.H עם רזלוציה סבירה כמובן חלק אני אוצר תשאיר את 250GTS כרטיס מסך מעולה חראם עליו.

פורסם
  • מחבר

כן הכרטיס במצב טוב מאוד, ואני רוצה למכור אותו לשם שדרוג, המסך שלי הוא ברזולציה של 1200X1980 ורוב המשחקים שאני שם על הרזולוציה הזאת אז אני משחק על מינימום FPS

פורסם

היי

חבל לך למכור אותו עבור כמה מאות שקלים בודדים, תמיד טוב לשמור כרטיס מעולה למיקרה שחלילה ילך כרטיס מסך, לי יש את ה9800GTX+ ואני מאוד מרוצהץ

רוני

פורסם

לא מזמן מכרתי 2 כרטיסים GTS250 512MB ב 400 שח כ אחד - ברזולוציה הנ"ל שציינת אתה חייב כרטיס חזק יותר-וזה הזמן להעיף את הכרטיס כמה שיותר מהר- אחרת תתקע איתו.

פורסם
  • מחבר

ובכמה לדעתך אני צריך למכור אותו, הוא במצב ממש מצויין, בקושי שנה, פלוס שלוש שנים אחריות עם 1GB זכרון, בערך בכמה אפשר למכור אותו?

של החברה gainward קירור ממש טוב.

כי באמת זה לא מריץ שום משחק על הרזולוציה הזאת באיכות גבוהה.

פורסם

380-400 שקלים יהיה מחיר הוגן, פשוט בשל הסיבה שב500 שקלים עבר יש את החבר'ה הגדולים.

פורסם

אני רואה שהבחור קיבל תשובה אז אפשר לנצל את ההודעה ולשאול את אותה השאלה לגבי GTX260 192SP של Inno3D?

לא זוכר כמה זמן נשאר לאחריות אבל זה בבירור (:

פורסם

500-520 שקלים לכל היותר. שוב, יש בקצת יותר כרטיסים חזקים יותר כמו גרסאת ה216SP בלוחות יד שניה

פורסם

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים