עבור לתוכן

הבדל בין לוח האם (gigabyte x58a-ud3r (rev. 1.0 לבין (rev. 2.0)

Featured Replies

פורסם

למישהו יש מושג מה ההבדל בין שתי הגרסאות ? של אותו לוח אם.

ניסיתי לברר בכמה חנויות מחשבים אם יש להם את הגרסה השניה והתשובה שקיבלתי שלא יש להם רק את הגרסה הראשונה אז עם יש מישהו בפורום שיודע שיש איזה חנות בארץ שמוכרת את הגרסה השניה אני הודה לו מאוד עם יאמר לי.

תודה רבה .

פורסם

למה כל כך חשובה לך המהדורה השנייה?

אין שום הבדל מבחינת תכונות לוח האם. בדרך כלל ההבדלים הם במבנה הלוח המודפס. לדוגמה, החלפת קבלים באחרים, הוספת מייצבי מתח, תיקונים קטנים באיכות הבנייה, לפעמים מדובר בשינוי מיקום של רכיבים אלקטרוניים שונים, או של מיקום ההלחמות (לא מדובר על חיבורי לוח האם בהם משתמש המשתמש) ועוד. זה לא אומר שכל מה שציינתי באמת קורה בין גרסאות שונות וזה בטח לא מעיד שהמהדורה המוקדמת יותר אינה טובה.

אלא אם כן ידועה בעיה מסוימת עם המהדורה המוקדמת (לדוגמה, לוחות שנוטים להישרף תחת עומס או OC בגלל מערך קבלים או מייצבי מתח לא מספיקים או כל בעיית חוסר יציבות/מבנית אחרת) אין ממש טעם להתעקש על המהדורה העדכנית יותר.

פורסם

http://www.giga-byte.com/service/comparison/comparison.aspx#p=2

תכנס לשם ותבחר את הלוחות הרלוונטים לך ותקבל השוואה מפורטת של ההבדלים... ממליץ שתיתן מבט גם בלוח EX58 שלפעמים מנסים למכור בארץ, שלא תתבלבל עם הX58...

פורסם
  • מחבר

זה נכון שאין שום דבר שונה בלוח אבל אם כבר אני מעוניין לרכוש את הלוח אם אז מה אכפת לי לקנות את הגרסה השניה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים