עבור לתוכן

בעיות גלישה באינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי כבר הרבה זמן בעיות גלישה באינטרנט, אך היום קרה משהו שרציתי להתייעץ אתכם לגביו. התקנתי מערכת הפעלה חדשה (רכשתי חלונות 7 סוף סוף) והתקנתי את החייגן של בזק בינלאומי. מאז ההתקנה היתה לי הרגשה כאילו מדי פעם מתנתק לי האינטרנט, על אף שהחייגן לא נותק, והייתי צריך לעשות רענון לדפים מסוימים עד שעלו. דיברתי עם בזק בינלאומי, הם בדקו אצלם והכל היה תקין. עשיתי בדיקת מהירות דרך האינטרנט וקיבלתי פינג של 226ms !

אני ונציג השירות של בזק בינלאומי דיברנו עם HOT, שטענו שהכל אצלם תקין ואין ניתוקים מהמודם. נציג השירות של בזק בינלאומי ביקש מנציג HOT שנבצע פינג לאתר של HOT, וזה סירב מספר פעמים, וניסה להוריד את נציג בזק בינלאומי מהקו. בסוף אני ונציג הספקית ביצענו את הפינג ללא נוכחות נציג HOT והתוצאות מופיעות בתמונה המצורפת להודעה זו. בדקתי עכשיו אצל שכן שגר מעליי, עשיתי פינג לאותה כתובת של HOT והתקבלו תוצאות דומות לאצלי, על אף שהוא טוען שלא הרגיש בעיה בגלישה.

האם ניתן לדעת מהתוצאות באופן מפורש שהבעיה היא בתשתית של HOT ? מה המשמעות של התוצאות ? מה המשמעות של 4 חבילות לא הגיעו ? אם חבילות לא מגיעות איך אני גולש באינטרנט (גם אם לאט) ?

אשמח לקצת מידע ועיצה, בטרם אני מדבר עם HOT שנית.

תודה !

[attachment deleted by admin]

פורסם

עשית פה סלט אחד גדול.

זה שפאקט של ICMP לא חוזר אליך בזמן שנתון לו בTTL בגלל סיבה כזאת או אחרת לא אומר שתעבורה של HTTP לא תתאפשר.

מה היתה התגובה המדויקת של נציג הוט בכלל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים