עבור לתוכן

קניתי מחשב עם משפרט מעולה + רדון 5850 ואני לא מצליח לשחק על הגדרות גבוהות !!!

Featured Replies

פורסם

פותח הפתיל שלום,

תירגע בבקשה ותהיה שמח שיש לך כראיס חזק מאוד כזה, יש מישחקים בשוק שהמנוע הגרםי שלהם לא מושלם , הם פשוט טוענים בזמן המישחק המון זיכרון ראם , כך שיש שלבים מסוימים לאחר שאתה משחק זמן רב שפשוט המישחק מקרטע,קרייסיס ומטרו הם בין המישחקים הבודדים שיש בכל מחשב בעיה איתם ותיסכול על כך שניראה שהמחשב חלש , תבדוק מישחקים אחרים , וגם אתה יכול להריץ 3DMARK06 או VENTAG ותיראה לאיזה ניקוד גבוהה תגיע,

• תגובות 42
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני לא מבין אך דיון על 5850 שמתקשה בMETRO הפך להפגנת שרירים עם GTX470SLI ובכמה הם חזקים יותר מ 5850 בודד...:\

סוף סוף תגובה לעניין :yelclap: :yelclap:

פורסם

אני רק אמרתי שאם הכרטיס לא מריץ על הכי גבוה תמשחק ברזולציה יחסית נמוכה בלי פילטרים אז הוא לא כזה חזק זה הכל

פורסם

זה כמו להגיד שE8600 לא מריץ את GTAIV על הגדרות סבירות אז הוא לא כזה חזק.

HD5850 לא חזק, הוא פנומנאלי, וגם אחיו הקטנים, הHD5830 והHD4890

כנ''ל גם הכרטיסים המקבילים של NVIDIA כמו GTX275\GTX285\GTX460

אלו כרטיסים שבאים לתת נטו ביצועים. מטרו 2033 זאת הדוגמה הכי עקומה ולא משקפת מציאות שיש.

תריץ call of duty\BFBC2\AC1-2\grid ועוד ועוד ועוד ותבין על מה אני מדבר. הכרטיסים האלה מעיפים את המשחקים האלה בקלות ייתרה

פורסם

mj23 יופי. אז קנית SLI של GTX 470 ב640$ בארה"ב ואתה משווה את המחיר שלהם ל5970 בארץ.. למה שלא תשווה למחיר בארה"ב?

http://cgi.ebay.com/Sapphire-ATI-Radeon-HD5970-HD-5970-2GB-PCI-E-100280SR-/290459505501?cmd=ViewItem&pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item43a0bc535d

ואפשר למצוא בקלות יותר זול. כמו שאמרו, ההבדלים זניחים.

פורסם

קודם כל לקחתי גיגה בייט אז תסתכל כבר על גיגה ביט דבר שני מה שהבאת בלינק אותו מחיר העניין הוא שה SLI שלי מריצים את כל המשחקים הרבה הרבה יותר טוב כבר הבאתי לינק בדף הקודם השווה בינהם אז זה גם יותר זול וגם יותר טוב אני לא מבין מה הבעיה שלכם להודות בזה אתם מתווכחים עם עובדות

פורסם

מה זה קשור בכלל לדיון? למה פותח הדיון צריך לסבול את הויכוחים האלה על חשבונו?

מעתה אזהרות יחולקו על ספאם ותוכן שלא קשור לדיון.

פורסם

^-^ בשעה טובה :yelclap:.

פותח הדיון - אתה יכול לישון בשקט , הכרטיס שלך מעולה , אם אתה ממש מוטרד אז אולי תנסה לפרט פה בדיוק על איזה הגדרות אתה משחק וננסה לעזור לך ולראות

מה אפשר לשנות ע"מ לקבל מקסימום ביצועים במינימום התפשרות

פורסם

קנה עוד 5850 שתוכל להריץ את המשחק ב50-60FPS הרי זה הכי חם כרגע בעולם המחשבים.

30FPS כבר לא מספיק.

פורסם

טוב חלאס עם השטויות הברחתם אותו מפה...

פורסם

Electric אני מצטער מראש פשוט הייתי חייב...

mj23, למה לעזעזל רשום לך במפרט i7-875 עם לוח אם 1366?

פורסם

זה לא הדגם התבלבלתי בהעתקה LOL תודה על התגובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים