עבור לתוכן

שאלה ועזרה בקשר לדיסק התקנה של ויסטה

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מחפש עותק של דיסק התקנה של ויסטה בעברית 32 ביט עם כל הגירסאות כשהיא "לא נגועה" כלומר בלי פריצה.

אשמח גם לדיסק התקנה של ויסטה עברית 64 ביט וכן אנגלית 32+64 ביט.

עכשיו שאלה קצת למתקדמים: בוינדוס 7 קיימים בדיסק ההתקנה את כל הגירסאות בעיקר מאותו גרסת ה"ביט" רק שמייקרוסופט שותלים קובץ אחד בדיסק ההתקנה שמורה על איזו גירסה ישר להתקין ולא לתת את הבחירה בין הגירסאות (basic, premium, ...). כאשר בעורך Iso אפשר להעיף אותו לצרוב מחדש ולקבל דיסק התקנה עם כל הבחירות. השאלה אם זה קיים גם בדיסק ההתקנה של ויסטה? ואם כן לאיזה קובץ לגשת ולמחוק אותו?

תודה רבה על העזרה.

פורסם
  • מחבר

סליחה, אבל לא הבנתי למה נתת את הקישורים הללו... מבחינת חוקי הפורום לא ניראה לי שיש בעיה כי חיפשתי קישור נורמאלי להורדה ולא מצאתי או שהיה שבור, וכן מבחינת חוקיות משפטית הבקשה לא עוברת על כלום לא ביקשתי קראק אלא עותק של דיסק ההתקנה. מבחינת מייקרוסופט לא אכפת להם שתשכפל 1000 פעמים את דיסק ההתקנה שלהם, העיקר שתקנה מפתח חוקי למוצר.

אם לפשט את הסיטואציה: יש מחשב נייד עם מפתח חוקי לויסטה הום בייסיק 32 ביט בעברית , שצריך לעבור פירמוט, אבל דיסק ההתקנה לא נמצא.

מכייון שכך אני כבר מעדיף לאסוף את שאר הגירסאות לכל צרה שלא תבוא.

אם אפשר לעזור אני אשמח לקבל לינק וכן תשובה לשאלה למי שיודע.

פורסם

אם זה מחשב נייד אז יש לו יכולת שיחזור למצב מפעל.

נידים אף פעם לא מגיעים עם מדיה של התקנה.

פורסם

https://technet.microsoft.com/en-us/subscriptions/securedownloads/default.aspx?pv=36:350

אם אני לא טועה, זה המקום היחיד שחוקי להוריד ממנו.

כמובן שתצטרך להפרד מכמה מאות דולרים כדי לקבל גישה...

או שפשוט תרים טלפון לשירותת לקוחות ולרוב ישלחו לך דיסק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים