עבור לתוכן

אני מעונין בבקשת המלצה למעבד זיכרון ולוח אם לצורך משחקים בתקציב עד 1200 שקל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בס"ד

השאלה מה אתם ממליצים כי בדיקתי מבחני ביצועים וראיתי שאין כמה שוני ב fps בן המעבד של הארבע ליבות לבן של השלוש השאלה מה אתם ממליצים לי גם רציתי לצין אני לא יודע אם אפשר לתת אתרי ביצועים פו אבל באתר הזה http://www.overclockersclub.com/reviews/athlon2_phenom2_2010/16.htm יש מספר תוכנות כלליות שמראות שהארבע ליבות יותר חזק קצת אז מה אתם ממליצים לצורך משחקים ?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

הקישור שנתת מפנה ל-Benchmarks סינתטתיים שאין להם חשיבות. תסתכל באותה סקירה על ההשוואות בביצועי משחקים.

ההפרש הוא זניח עד לא קיים בין המשולש למרובע ליבה. קח גם בחשבון שזה מאוד תלוי במנוע המשחק, יש כאלה שיעדיפו עדיין תדר על פני ריבוי ליבות, אחרים ינצלו טוב יותר ריבוי ליבות. כמו שאמרתי קודם, מבחינה מעשית נכון להיום, מעבד משולש ליבה הוא המשתלם ביותר. אם זה נכנס לך במסגרת התקציב וייתן לך שקט נפשי גדול יותר, קח את המרובע ליבה, אין שום מניעה לעשות זאת וגם הוא יהיה מצוין.

פורסם
  • מחבר

בס"ד

כן אבל גם המשולש ליבה וגם הארבע ליבות נכנס בתקציב ולפי מה שהבנתי מה שאתה אומר נכון להיום עדיף את ה שלוש ליבות אבל בעצם בעתיד ברגע שיתחילו לנצל ארבע ליבות זה יהיה יותר טוב ?

פורסם

זה לא בדיוק מה שאמרתי. אמרתי שנכון להיום משולש הליבה הוא המשתלם ביותר. מה יהיה בעתיד, לא יודע לחזות.

אולי בכלל בעתיד תשחק על רזולוציות גבוהות יותר ואז למעבד תהיה חשיבות נמוכה יותר?

בכל מקרה, עושה רושם שאתה נוטה לכיוון ה-4 ליבות, אז פשוט קנה אותו, הוא יהיה בחירה מצוינת.

פורסם
  • מחבר

בס"ד

טוב תודה על העזרה ואני מקווה שבעזרת השם בלי נדר שאני יעשה את הבחירה הנכונה אם בסוף יצא לי לקנות ואני רוצה לבדוק אם הבנתי נכון את החלקים אז החלקים הם: לוח אם: MA785GMT-UD2H

זכרון: 2DDR III 1333Mhz- 2GB Kingston

ומעבד:Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box

תודה רבה על העזרה ותודה לעוזרים

פורסם

הבנת נכון. תתחדש.

פורסם
  • מחבר

בס"ד

תודה רבה על כול העזרה

ויש לי שאלה חשובה מאוד שלא שאלתי אותה קודם המעבד שצינתי והכרטיס מסך לא יעשות צבר בקבוק ?

ואם אפשר מנהלים אחרי שעונים לי על השאלה לנעול את האשכול תודה רבה :)

פורסם

ברזולוציות שאתה משחק המעבד הוא צוואר הבקבוק, כך שהכרטיס לדעתי לא יגביל אותך במיוחד.

המעבד הזה הוא המשתלם ביותר במסגרת התקציב ובטח מהווה שיפור למעבד הקיים שלך. תוכל להפיק ממנו את המרב שייאפשר (קצת ניסוי וטעייה). אם בעתיד הבינוני תעבור לשחק ברזולוציות גבוהות יותר אז תאלץ כנראה להחליף גם כרטיס מסך וגם אז המעבד לא יגביל אותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים