עבור לתוכן

מחפש מדפסת AIO

Featured Replies

פורסם

עד היום הסתדרתי מצוין בלי מדפסת אבל ימי הסטודנטיות שלי מתקרבים ולכן יש צורך במשהו שיהיה זמין בבית לעת צרה

הדרישות

סוג : AIO, עדיפות לתוספת פקס (לא מזיק)

תקציב: בקרוב סטודנט, תבינו לבד

חברה: יש לי הכרות טובה עם HP אבל נסמוך עליכם

חיבור: הכל הולך

שוקל בנתיים את /HP Officejet J4580/4500

פורסם

יותר משתלמת מהן לדעתי היא ה-HP 6500 Wireless מכיוון שהיא יותר חסכונית בדיו. יש ראש דיו XL שמספיק לפי הצהרת היצרן ל-1,200 עמודים, בפועל לי מספיק באזור ה-900-1000 שזה עדיין מכובד (מדפיס רק באמצעות ראש הדיו השחור ולרוב באיכות של Fast Draft שמספיקה למסמכים קריאים וברורים). אמנם עולה יותר בהתחלה, אך לאורך תקופה של מספר שנים תחזיר (בתקווה) את ההשקעה.

יש גם את דגם ה-6500 (לא Wireless) שכמו שאפשר להבין מהעדר המילה Wireless אינו בעל מתאם רשת אלחוטי (שזה די זניח לרוב) אבל גם ללא רכיב ההדפסה הדו-צדדי האוטומאטי (דווקא כן שימושי).

יש גם מדפסות יותר חסכוניות ממנה פחות או יותר באותו סדר גודל מחיר, אך הן גם יותר גדולות פיסית וגם אני לא בטוח מה זמינותן כיום.

פורסם
  • מחבר

מחסניות XL יש כמעט לכל הדגמים לדעתי היום (איפה הימים של ה690C הישנה שלי, כשמחסנית הייתה בגודל של מחסנית ולא קופסאת גפרורים)

הWIRELESS פחות נחוץ לי

אבל המחיר די משמעותי, במיוחד שיש חלופות זולות יותר... לא חושב שיש צורך בהשקעה כזאת

פורסם
  • מחבר

אני כרגע מכוון על ה4500 של HP, מצאתי אותה ב350 האמת באופיס דיפו

אני אבל שוקל גם את ה Officejet 6500 Aio שעולה 200 יותר אבל יש לה אופציה למחסניות XL גדולות מאוד שלדעתי יאזן את המחיר אחרי כמה החלפות

הבעיה? אחרי שבאתי לאופיס דיפו ראיתו מדפסות של חברות אחרות במחירים דומים/נמוכים יותר שנראות טוב יותר מהצד

אחד הדברים שמרגיזים אותי כרגע בHP הוא שהמגש לא נסגר, אצלי עיקר העבודה תהיה סריקה בכמויות (מעביר עכשיו את כל הניירת שלי לעותקים דיגיטליים במחשב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים