פורסם 2010 ביולי 3115 שנים שלום יש לי בעיה במחשב לפעמים הוא מחליט פשוט להיתקע המסך לא משתנה פשוט שום דבר לא זז ולא מגיב ולפעמים אחרי כמה דקות זה משתחררהרמקולים בזמן התקיעה משמיעים קול מעצבן כזה כאילו הם מוצאים את אותו טב כל הזמן ואם אני עושה ריסטרט אז זה כאילו מחקתי את כל ההיסטוריה של הקוקיס וכו'שמתי לב שהבעיה קוראת בעיקר בהרצת סרטים, כשאני מפעיל כמה טאבים בדפדפן באינטרנט או רואה משהו בסטרים (יוטיוב וכאלה)ובכללי בעיקר בעבודה עם האינטרנט למרות שאני לא עושה הרבה עם המחשב חוץ מאינטרנטהרצתי אנטיווירוס מעודכן כל מיני אדוורים שיש לי במחשב אני יכול להגיד ב90 אחוז שזה מגיע מהחומרהזה המפרט שיש לי בנוסף אני מחובר לרשת ביתית קווית של הוט דרך נתב אדימקס אם זה רלוונטימקווה שתוכלו לעזור תודה מראשMainboard : Gigabyte G31M-ES2LChipset : Intel G31/G33/G35Processor : Intel Pentium E2200 @ 2200 MHzPhysical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM )Video Card : Intel® G33/G31 Express Chipset FamilyHard Disk : WDC (80 GB)DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-5170ADVD-Rom Drive : QB5246L WDW341T SCSI CdRom DeviceDVD-Rom Drive : SCSIVAX DVD/CD-ROM SCSI CdRom DeviceMonitor Type : ProView Technology - 16 inchesNetwork Card : AR8131 PCIe Gigabit Ethernet ControllerOperating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3DirectX : Version 9.0c (îàé 2008)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.