עבור לתוכן

דיון Worms Reloaded - תאריך שיחרור 26 לאוגוסט

Featured Replies

פורסם

משחק מעצבן !

קורעים אותי :bash:

• תגובות 37
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך שTeam17 הפכו לחברת משחקים חובבנית שמכינה משחקים דרג ז'

זה פשוט עצוב...

ניסו לעשות משחקים בתלת מימד, הבינו שהם לא מתקרבים לרמה של מה שנדרש מהם, אז הם חזרו לדו

אני באמת תוהה לעצמי כמה שנים הם עוד חושבים להוציא את אותו המשחק בדיוק אובר-אנד אובר אנד-אובר

אפילו לא טיפת התקדמות [במשחקיות \ טכנולוגית] מאז וורמז ארמגדון. אולי השינוי היחידי זה הרקעים שעכשיו אשכרה מסוגלים לזוז [וגם זה נראה כמו חתיכת עבודה מסובכת מדי בשביל המפתחים הלא יוצלחים האלה]

ביזיון.

אני לא אומר שזה לא נחמד, אבל למה לעזאזל אני צריך לקנות את המשחק הזה כשיש לי את Worms2, ארמגדון וWorld party שנראים בדיוק אותו הדבר ומשחקים אותו הדבר?

:s07:

פורסם

אני יגלה לך סוד -משחק לא חיב להיות 3D ומוצף היפ להיות מאוד טוב

אם זה אני מסכים במאת האחוזים

מרוב ההשקעה בגרפיקה עוצרת נשימה לפעמים שוכחים את המשחקיות ואת פקטור ההנאה מן המשחק

אני מאוד נהנה גם מארקיידים ומשחקי פלטפורמה פרימיטיביים - כל עוד שההנאה בהם טובה.

אני שיחקתי הרבה יותר בארקנויד\פקמן\פרוגר\קומנדר קין\מלך האריות מאשר בכל משחקי התלת מימד החדשים - ונהניתי מהם הרבה יותר

פורסם

אני לא אומר שזה לא נחמד, אבל למה לעזאזל אני צריך לקנות את המשחק הזה כשיש לי את Worms2, ארמגדון וWorld party שנראים בדיוק אותו הדבר ומשחקים אותו הדבר?

כי הפעם זה יהיה ב3D ויכלול מצב אונלין טוב יותר (לפחות אני מקווה )

פורסם

כי הפעם זה יהיה ב3D ויכלול מצב אונלין טוב יותר (לפחות אני מקווה )

זה לא 3D אבל זה כן אונליין .

פורסם

יוחזר scorched 2d לאלתר :jump:

לפחות שם אני עושה ניוק :lol:

פורסם

איך שTeam17 הפכו לחברת משחקים חובבנית שמכינה משחקים דרג ז'

זה פשוט עצוב...

ניסו לעשות משחקים בתלת מימד, הבינו שהם לא מתקרבים לרמה של מה שנדרש מהם, אז הם חזרו לדו

אני באמת תוהה לעצמי כמה שנים הם עוד חושבים להוציא את אותו המשחק בדיוק אובר-אנד אובר אנד-אובר

אפילו לא טיפת התקדמות [במשחקיות \ טכנולוגית] מאז וורמז ארמגדון. אולי השינוי היחידי זה הרקעים שעכשיו אשכרה מסוגלים לזוז [וגם זה נראה כמו חתיכת עבודה מסובכת מדי בשביל המפתחים הלא יוצלחים האלה]

ביזיון.

:s07:

ה WORMS 2D החדשים מראים שיפור בגרפיקה, האפקטים של האש הרבה יותר טובים וגם התגובה של הרוח הרבה יותר הגיונית. בנוסף לזה הם גם הוציאו משחק 3D לפני כמה זמן (בסגנון של Alien Swarm).

פורסם

ה WORMS 2D החדשים מראים שיפור בגרפיקה, האפקטים של האש הרבה יותר טובים וגם התגובה של הרוח הרבה יותר הגיונית. בנוסף לזה הם גם הוציאו משחק 3D לפני כמה זמן (בסגנון של Alien Swarm).

כלומר, עשו 4 שינויים שלא דורשים יותר מחודש עבודה בשביל קבוצת מודרים ממוצעת.

ולגבי המשחק 3D שלהם... להזכירך שAlien swarm זה משחק שפותח תחילה ע"י חובבנים שהפכו לצוות שנקנה ע"י וואלב?

כלומר, באופן ישיר לחלוטין אתה משווה פה את Team17 לחבורת מודרים חובבנים.

ואת האמת? התוצאות בשטח די מראות את זה.

זו חברה שלא הצליחה להתבסס בעולם המשחקים המודרני. אין להם אנשים מוכשרים מספיק.

פורסם

זה לא 3D אבל זה כן אונליין .

כניראה שהתבלבלתי וכתבתי 3D במקום HD :nixweiss:

טעות סליחה

לא סבלתי את WORMS ה3D

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הנה טריילר חדש המדגים כמה פיצ'רים חדשים:

פורסם

הוא לא נראה שונה מספיק מ - WORMS 2 לדורותיו...

השיפורים נראים מינוריים בלבד.

פורסם

קניתי, מקווה שלא סתם

פורסם

מיותר, בידיוק כמו הקודם.

אם אתם מחפשים קז'ואל אז PLANTS VS ZOMBIES..

פורסם

מה אתם עיוורים?

המנוע שופר נראה יותר זורם ו"עכשוי" ...

משחק מהנה ומצויין ששווה קניה תמיד יש עם מי לשחק כשמשעמם.

10/10 :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים