עבור לתוכן

האם הלוח אם שלי מת?

Featured Replies

פורסם

אולי תנסה:

תוציא את הלוח אם ושים אותו על משטח בטוח ומבודד מחשמל לאחר מכן חבר אליו בצורה נכונה לפי מה שכתוב בחוברת רק את המעבד זכרונות וספק כח ומסך

לאחר מכן העבר מברג איפה שרשום power ותבדוק את הלוח נדלק

רק שים לב לא להתחשמל וכד' האחריות על המשתמש בלבד!

פורסם
  • מחבר

לא חיברתי שום דבר ללוח בשלב הזה פרט לזכרונות....ממש לא נראה להפעיל אותו כשהוא מחוץ למארז,עוד הצעות?

פורסם

חיברת את שני חיבורי החשמל ללוח?

ובנוסף תבדוק שהלחצן הדלקה לא תקוע.

פשוט במקום ללחוץ עליו תקצר את שני החיבורים שהוא מתחבר בהם ללוח למשך חלקיק שניה ותראה אם הלוח נדלק.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להפעיל את הלוח מחוץ למארז-שום דבר,אבל שמתי לב למשהו מוזר:

כשניתקתי את החיבור של ה12V (החיבור עם ה4 פינים) המאוורר הסתובב בלי הפסקה-אבל לא הייתה שום תצוגה על המסך(וזה ברור למה.....)ניסיתי להפוך את החיבור של ה12V -אבל זה עדיין לא עוזר.....עוד רעיונות?

פורסם

ניסיתי להפעיל את הלוח מחוץ למארז-שום דבר,אבל שמתי לב למשהו מוזר:

כשניתקתי את החיבור של ה12V (החיבור עם ה4 פינים) המאוורר הסתובב בלי הפסקה-אבל לא הייתה שום תצוגה על המסך(וזה ברור למה.....)ניסיתי להפוך את החיבור של ה12V -אבל זה עדיין לא עוזר.....עוד רעיונות?

בדוק אם שמת את המעבד כמו שצריך ושאין פין עקום.

המחשב מצפצף אם אתה מנסה לעלות אותו ללא זיכרונות?

פורסם
  • מחבר

טוב...תודה לכולכם-אבל היום רצחתי את המחשב שלי סופית:ניסיתי שוב לחבר את הלוח אם כמו שהצעתם לי,כשמתי לב שהספק בכלל לא נכנס לפעולה,העברתי את המפסק מאחורה למצב OFF והזזתי את מפסק המתח -סתם כדי לראות אם זה עוזר במשהו,החזרתי אותו למצב של 220 וניסיתי שוב להדליק את המחשב-עדיין כלום,ואז החלטתי לוודא שאכן החזרתי את המפסק למצב הנכון,,,בטעות הזזתי אותו לגמרי ל 110 (כשהמפסק מאחורה במצב ON).....את ההמשך אתם כבר יכולים לנחש:בהתחלה היה בום חזק,אח"כ התחיל לצאת עשן מהמארז וריח של אלקטרוניקה שרופה התפשט בחדר,אשתי צעקה מרוב פחד,הכלבה התחילה לנבוח והתינוק שלנו התחיל לבכות (אני אישית התפקעתי מצחוק),ואז אשתי אמרה שהיא מסכימה שאקנה מחשב חדש - כי בפעם הבאה אני אפוצץ את כל הבית.....

אני אפתח דיון חדש בפורום מפרטים-אשמח לקבל את חוות דעתכם על המחשב החדש. :silly:

פורסם

חחח הרגת אותי!

פעם הבאה עדיף לשלם לטכנאי שיעשה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

בהחלט

פורסם

ומה עלה בגורלו של הלוח האם ,האם יש לך בו שימוש?

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי על זה עדיין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים