עבור לתוכן

Xtreamer Sidewinder| לא מקבל תמונה על המסך

Featured Replies

פורסם

הבעיה - קניתי אקסטרימר חדש מבאג, חיברתי בהתחלה בקונפיגורציה של: כבל HDMI מיציאת האקסטרימר לרסיבר ומשם עוד כבל HDMI מהרסיבר לטלויזיה LG 42 LD460. בנוסף - חיבור של כבל אופטי מהאקסטרימר ליציאה המתאימה ברסיבר.

התגלתה אמנם בעיה מאוד מעצבנת של חוסר בסאונד אבל תמונה היתה.

לאחר כמה ימים שניסיתי שוב לטפל בבעיה הנ"ל נוצרה בעיה חדשה: אין תמונה דרך יציאת ה HDMI. פשוט אין. אם אני מחבר כבל RCA אז יש תמונה אבל ברגע שאני מנסה לצאת דרך יציאת ה HDMI אני פשוט לא מקבל תמונה.

הכבל תקין, הכניסה תקינה, ניסיתי לשחזר הגדרות יצרן, משחק בהגדרות (הורדת רזולוציה במכשיר), מעבר לטלויזיה אחרת (גם עם כניסת HDMI), חיבור ישירות לטלויזיה... כלום!!!

אני כבר אובד עצות, יכול להיות שיציאת ה HDMI באקסטרימר נדפקה? הרי היא עבדה בהתחלה... האם זה קשור לעובדה שאני לא מצליח לקבל סאונד מהיציאה האופטית?

הבעיה - ברוב הפעמים (אני מדגיש - ברוב!! כי לעיתים רחוקות היתה תמונה חלקה ב HD) אין תמונה בחיבור עם HDMI.

לעיתים רחוקות לאחר כיבוי והדלקה ומשחק אינסופי עם הכבילה קיבלתי תמונה ב HD בטלויזיה (אך משום מה אז אין סאונד דיגיטלי בחיבור האופטי... למרות הגדרה מסודרת ומדוייקת ושמצאתי באינטרנט).

גם בחיבור לטלויזיה אחרת המצב זהה! רק לעיתים רחוקות מתקבלת תמונה ב HD.

לעומת זאת - בחיבור composite תמיד יש תמונה.

שלחתי אפילו את המכשיר למעבדה של באג. הוא חזר עם ההודעה שנבדק ונמצא תקין..יש לבדוק תקינות כבל וכו'...

עוד דבר מוזר מאוד - כשאני מחבר בבית אחר זה עובד...

תוכלו לעזור לי??

פורסם

אם אתה מחבר עם כבר HDMI מהXTREAMER ישירות לטלוויזיה, רואים תמונה על המסך?

(רק כדי לוודא שהיציאה בXTREAMER תקינה)

נ.ב

תסתכל בחוברת של הרסיבר(RTFM :silly:) אילו הגדרות צריך לכוון בקשר ליציאת הHDMI.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

גם מחיבור ישיר לכניסת ה HDMI אין תמונה.

ניסיתי בשתי טלויזיות באותו הבית.

המוזר זה שזה קורה דווקא בבית הזה ניסיתי במקום אחר ולא היתה בעיה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים