עבור לתוכן

דברים במשחקים שגורמים לכם להתעצבן!

Featured Replies

פורסם

אווווווווווווו כמה שנאתי את זה מהעצבים היתי נוסע והורס תמכונית בשביל איזה 2000 דולר וזובי.

• תגובות 93
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ב FARCRY 2- גם אם כבר כבשת את עמדת המשמר יותר פעמים ממה שהפלמח כבש את הקסטל- כל פעם שתעבור שם יהיו שם אנשים חדשים

ב GRID ב 24 שעות של לה-מאן- אחרי שאני מצליח להגיע למקום הראשון אחרי שירקתי דם כל המרוץ- 2 דקות לפני הסיום להתרסק וכמובן שלא נשארו פלאשבקים

לבנות דמות במשחק תפקידים, להתקדם איתה ואז לגלות שהדמות שבחרת סתם מעפנה ועדיף לקחת לוחם\קוסם וכו'

פורסם

ב GRID ב 24 שעות של לה-מאן- אחרי שאני מצליח להגיע למקום הראשון אחרי שירקתי דם כל המרוץ- 2 דקות לפני הסיום להתרסק וכמובן שלא נשארו פלאשבקים

זה הדבר הכי מעצבן בעולם

ועוד משהו שאתה משחק נגד חבר שלך בכל משחק שהוא ברשת ואתה מביס אותו ושתי שניות לפני הסיום פתאום אתה מתנתק מהשרת

פורסם

כשאתה משחק COD - 5 ואתה מגיע לשלב שיש ירי מול צלף שנמצא איפה שהוא בחלון הרחוק ..

החייל\גנרל שאיתך אמור להכווין אותך בדיוק איפה נמצא הצלף וכשאתה מסתכל לשם הצלף בא לך ממקום אחר =/

אני אגיד לכם מה מעצבן - לכוון על יריבך הפעפוס במשחק בדיוק על הראש ומרוב לחץ אתה מזיז את העכבר קצת ימינה או שמאלה ומחטיא :)

פורסם

1. כשאתה משחק DOD:S בשרת אירופאי והורגים אותך בדיוק ברגע שלחצת על הכפתור בעכבר כדי לירות (אני מתכוון בעיקר לרובי Bolt action).

2. כשאנשים לא יודעים מה זה בכלל DOD:S

3. פינג גבוה

4. צלפים טובים בקבוצה היריבה שלא נותנים לך סיכוי לעשות כלום.

5. הידיעה שלכולם חוץ ממך יש עכבר עם בורר DPI.

6. שכולם חוץ ממך מכירים את המפה.

7. לשמוע קול של בחורה ואז לגלות שזה ילד קטן.

פורסם

כשהמשחק פשוט מסרב לצאת :s07:

d3-logo.jpg

זה פשוט מעצבן

פורסם

BF:BC2 , כאשר הורגים אותך, ואז חבר שלך לקבוצה מחייה אותך, וישר הורגים אותך שוב באותו המקום בלי שהספקתה לזוז!

פורסם
  • מחבר

ב-Heroes 3 כשאתם מתקדמים לכיוון של ספינה כדי להיכנס אליה, מנצלים את כל הצעדים, אבל חסר צעד אחד בודד כדי להיכנס אליה.

ואז כמובן התור הבא מתבזבז... :nono:

פורסם

^

לנסות למצוא חסרונות/דברים מעצבנים בהירוז 3 זה כמו לנסות לייעץ לאלוהים..

SHAME ON YOU!!

פורסם

שהמפתחים הכניסו איזה פזל שאתה צריך ליראות אבל המעצבים הכניסו גרפיקה לא מתאימה ואז אתה מחפש שנים איך להתקדם במשחק

עד שמתיאש ופונה ל"מדריך "

קרה לי לא מזמן במשחק שלרוב הוא קליל אבל זה קורה לפעמים בJRPG וזלדות

שנותים לך בוס קשה אחד אחרי השני בלי אפשרות לשמור בהמצע "תנסו את וויטופול ג"ו 1 ברמה הקשה "

שזווית המצלמה מחורבנת במשחק פלטפורמה 3D

פורסם

ב-Heroes 3 כשאתם מתקדמים לכיוון של ספינה כדי להיכנס אליה, מנצלים את כל הצעדים, אבל חסר צעד אחד בודד כדי להיכנס אליה.

ואז כמובן התור הבא מתבזבז... :nono:

:xyxthumbs:

כשלוקחים לך את הטירה ביום שבת ולא היה לך כסף שבועיים לקנות את הדרקונים :pissed:

פורסם

אפשר לעשות העתק הדבר מי הדיון של קול אוף דיוטי? :P

פורסם

איך לא העלו את זה עד עכשיו? משחקים שלא מאפשרים להעביר את סרטוני המעבר. :pissed:

במיוחד לפני בוסים/משימה קשים.

פורסם

כשאתה רוצה למזער שנייה את המשחק בשביל לגשת לדסקטופ (windows+m, windows+d' ctrl+shift+esc) וזה יוצא לך מהמשחק לגמרי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים