עבור לתוכן

דברים במשחקים שגורמים לכם להתעצבן!

Featured Replies

פורסם

שאחיך הקטן התחיל משחק חדש ומחק לך את כל השעות משחק.

שיש checkpoint במשחק סמוך למוות שלך.

שאת/ה משחק כמה שעות ,מגלה שאת/ה כל כך טוב ולא נהרג, ואז מגלה שבעצם שיקחת על EASY.

• תגובות 93
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה מעצבן ?! אני אגיד לך מה מעצבן: שאנשים מתלוננים על באגים שקורים במשחקים פרוצים, זה מעצבן ! :P

הי! זה לא פרוץ! זה מקורי מתאילנד :silly:

וזה גם עלה לי כפול כי זה שני דיסקים - זה מעצבן!

פורסם

שאתה משחק שעתיים בJUST CAUSE2, בא לשמור וקולט שהשמירה לא עובדת כי לא הרצת בתור מנהל :facepalm:

כשאתה משחק בME2 מחדש בשביל לסיים עם מד PARAGON מלא ודווקא לקראת הסוף כשהפאראגון קריטי אתה ניתקל בבאג שמוריד אותו כל פעם שאתה נכנס לספינה.

כשאתה פאנבוי של סדרת COD, רצת לחנות מוקדם בבוקר בשביל לקנות את MW2, אתה משחק בסינגל ושנייה לפני הסוף המשחק קורס... אתה לא מתייאש ומדליק את המשימה מחדש אבל המשחק ממשיך לקרוס! :pissed:

כשאתה משחק משחק רשת ויש מישהו שהרג אותך מספר נכבד של פעמים, מגיע רגע והוא אצלך על הכוונת, בראש עוברת המחשבה: "I GOT YOU NOW BASTARD" ואז איזה ז*ן 40MM הורג אותך עם מטול...

כשמישהו יושב אצלך על הכוונת, אתה לוחץ על ההדק ובול חבר קבוצה שלך עובר מולך. כאן יש שתי התפתחויות- א. אותו אחד נהרג ומתחיל לקלל אותך בצ'אט ב. הכדור פשוט ניבלם ואתה לא יכול להרוג את המאניאק...

משחקים שהודעות מסנג'ר גורמות להם לקרוס

משחקי פייסבוק שכל פעם כשאתה ניפסל עוברים לדף עם תוצאות

אנשים שגונבים לך כלי רכב בBC2

כשאתה בטעות לוחץ על "התחבר" לשרת הלא נכון ואתה לא יכול לבטל את החיבור...

סרטוני פתיחה שאי אפשר לעשות להם SKIP דבר שמבזבז לך זמן יקר מהחיים

כשאתה עושה SCORE של 50-0 ומופיע החלון CONNECTION TO GAME SERVER HAS BEEN LOST

כשאתה דוקר מישהו חמישים פעם בגב והוא לא מת, אבל כשהוא מסתובב אתה מת מהדקירה הראשונה שלו.

EA+DICE

ACTIVHARA

STEAM

יש לציוד ההיקפי שלי מזל שאני לא אדם חם מזג^^

סיימתי לבינתיים, WHO CAN BEAT MEH?

פורסם

יש לציוד ההיקפי שלי מזל שאני לא אדם חם מזג^^

חחח, המחשב שלי נמצא על הספרייה, כל פעם שאני ממש רותח מעצבים אני נותן אגרוף לספרייה והמחשב פשוט קופא. :facepalm:

פורסם

הינה פתרון בשבילכם:

מקלדת קרבון פייבר לגיימר המתעצבן

aviator1.jpg

ועכבר USB מברזל

stainless-mouse-20.jpg

פורסם

עדיף לשבור את הציוד מאשר את היד. :silly:

פורסם

הינה פתרון בשבילכם:

מקלדת קרבון פייבר לגיימר המתעצבן

aviator1.jpg

ועכבר USB מברזל

stainless-mouse-20.jpg

LOL

3 קילו של עכבר

פורסם

פאק אם הייתי זורק כזה עכבר על הרצפה היא הייתה נשברת.

אבל האמת שכשאני מתעצבן אז בא לי להכניס אגרוף למסך זה הכל.

פורסם
  • מחבר

!Amen to that

ותוסיף גם עדכונים שיורדים על 1KB ומונעים התחלת משחק, דווקא כשרכשת אחד חדש ואתה מת להתחיל.

עוד משהו:

ב-Oblivion יש את המשימה עם האבירה האורקית, שיוצאת איתך למסע. אבל כנראה שאורקים לא כ"כ חכמים:

אני זוכר שה-NPC הלכה אחריי והחליטה להיתקע בכל מיני נקודות, רק בשביל שאני אחזור את כל הדרך אליה ואלך מסביב כדי שגאונה הזו תדע לא להיתקע בעץ.

ולחשוב שבהתחלה הייתי אופטימי מספיק בשביל להיכנס לאמצע האגם הענק שהיה ממול ולנסות לחצות אותו כדי לחסוך זמן... כמובן שזה עלה לי בפי 3 זמן :s07:

למצולמת יש קשר לכתבה:

2d2et5l.jpg

פורסם

משחקים שעולים 60$ :angryfire:

פורסם

משחקים שעולים 60$ :angryfire:

שמבקשים ממלך להוסיף עוד 15$ בשביל חבילת מפות שטותית. ( COD6)

פורסם

עוד יותר מעצבן שיש אנשים שמשלמים למרות שהם מבינים שחולבים אותם...

פורסם

עוד יותר מעצבן שיש אנשים שמשלמים למרות שהם מבינים שחולבים אותם...

:hizuk:

אז נסכם את זה ב- אנשים שלא מחרימים חברות משחקים למרות שהם מבינים שעושקים אותם :angryfire:

פורסם

TDU. את מסיע מכונית מרחק של 30-40 קילומטר, רוצה לקבל את הפרפקט ואת הבונוס שבא איתו, ואחרי דרך נכבדת שארכה עשרות דקות אתה "מקבל מכה" מהאוויר.

כיף כיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים