עבור לתוכן

דברים במשחקים שגורמים לכם להתעצבן!

Featured Replies

פורסם

זה מעצבן?!

זה ש- Battlefield Heroes (המשחק הוובי) שינו את שיטת התמחור של הנשקים ושאר הדברים ועכשיו אי אפשר לקנות שום דבר - זה מעצבן!

• תגובות 93
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה מעצבן?

וכשבפיינל פנטזי כלשהו בוס הורג לך את אחת הדמויות, ואז אתה משתמש בדמות אחרת כדי להחיות את הדמות המתה, ואז הבוס הורג לך עוד דמות, וככה אתה נכנס למעגל שפשוט לא נגמר שהוא הורג ואתה מחיה עד שאין לך כבר עם מה להחיות -

זה מעצבן! :s07:

פורסם

הזכרת לי את Half Life- בקטעים קשים הייתי נוטה ללחוץ הרבה על ה-QuickSave.

לפעמים זה הכניס אותי למצב של שמירה שניה לפני שאני מקבל איזה טיל לפנים והמסך נהיה אדום...

ואז אתה מגלה שהשמירה הקודמת ממש, אבל ממש מוקדמת- אז אתה מנסה בכל דרך להתחמק מהפיצוץ בשמירה, למרות שיש רק שניה עד הפיצוץ: טוען ולוחץ שמאלה, טוען מחדש ולוחץ ימינה, טוען מחדש וקופץ וכו'... 8)

חח מכיר את זה, לי קרה שהמשחק שמר לי בידיוק שנפלתי מהצוק עם הבגי. לא היתה דרך לתקן את זה.

אפרופו HL, בEP2 רציתי לעשות את הAchivement של Little Rocket Man (או משהו כזה, שצריך לקחת את הגמד בתחילת המשחק עד לטיל) אז עשיתי את זה, והנחתי את הגמד בטיל. אבל מה? שחכתי לסגור את הדלת! וסיימתי את המשחק עם הדלת פתוחה ולא קיבלתי את הAchivement. השמירה הכי קרובה שיש לי לסוף המשחק עם הגמד היא איפהשהו באמצע.

פורסם

אנשים (ילדים בדרך כלל) שמתעצבנים וזורקים לעברך "נוב" כשאתה הורג אותם, לא משנה באיזו דרך :)

פורסם

זה מעצבן?! אני אגיד לך מה מעצבן.

1. בסינגל, כשאתה תופס עמדת ירי טובה, הורג עשרות אויבים ואז מגלה שהמשחק ממשיך לייצר עוד אויבים בלי סוף.

2. חבילות בריאות

3. במולטיפלייר, בשביל להרוג אויב צריך לפחות 2 יריות - אבל בשביל להרוג אותך מספיקה יריה אחת.

פורסם

Bioshock (שני המשחקים) ממש עצבנו אותי בגלל הקטע של האויבים שלא מפסיקים לבוא אליך, גם אם חזרת בפעם ה-50 לאותו מקום.

ה-Hacking בשלבים המתקדמים של המשחק הראשון היה פשוט בלתי אפשרי (לך תחבר 20 צינורות כשהמים זורמים לך בכזה קצב) - כנראה בגלל זה שינו אותו במשחק השני.

ד"א, במשחק השני הרגשתי שאיזורים מסויימים במפה מוצפים ב-First Aid Kits ו-Eve Hypo ואחרים בתחמושת והמון פעמים יצא שאני בבריאות מלאה או מפוצץ לגמרי בתחמושת ככה שפשוט לא הרווחתי מזה כלום (ומה לעזאזל הקטע עם הארנק שלא יכול להכיל יותר מ-600 דולר...).

פורסם

זה מעצבן?! אני אגיד לכם מה מעצבן!

כשאתה משחק עם מחשב יחסית ישן ב- Mass Effect הראשון, עושה את כל המשימות בתחנת החלל ומתלהב שהמחשב שלך מצליח להריץ את המשחק יפה מאוד ואז כשאתה עולה לחללית שלך כדי לעבור לאזור אחר, אתה פותח את מפת הכוכבים רק כדי לגלות שזה בדיוק המקום שהמשחק יתקע לך ושעות של משחק ירדו לטמיון, ועוד יותר גרוע - שאתה לא יכול להתקדם במשחק שאתה כ"כ נהנה ממנו. :s07:

זה מעצבן! :pissed:

זה מעצבן ?! אני אגיד לך מה מעצבן: שאנשים מתלוננים על באגים שקורים במשחקים פרוצים, זה מעצבן ! :P

זה מעצבן אני אומר לך מה באמת מעצבן

הדמות "G-MAN"

:goodposting:

פורסם

זה מעצבן ?! אני אגיד לך מה מעצבן: שאנשים מתלוננים על באגים שקורים במשחקים פרוצים, זה מעצבן ! :P

:goodposting:

ברובם המוחץ של המקרים המשחקים ה"פרוצים" זהים לחלוטין למשחקים המקוריים כלעוד לא מדובר במולטיפלייר.

ואכן G-MAN מככב. :yelclap:

פורסם

מעצבן להתגרות במישהו ב-MU עם משהו נדיר טוב שיש לך לזרוק ולקחת מהר ואז אתה זורק פעם אחת ופתאום disconnect.או שהורגים אותך :)

**נוסטלגיה**

פורסם

הכי מעצבן זה במשחקי פעולה\התגנבות שאין אפשרות לכריעה כל הזמן במקש אחד (Toggle crouch) ואתה חייב ללחוץ כל הזמן, זה משגע אותי... :bash:

בכלל אני שונא שהממשק גרוע, זה גורם לי לוותר בכלל על המשחק אפילו אם נתנו לו ציון 1000000^100. (100e1000000)

פורסם

מופתע שאף אחד לא אמר את זה עד עכשיו:

NO DEDICATED SERVERS

פורסם

חח מכיר את זה, לי קרה שהמשחק שמר לי בידיוק שנפלתי מהצוק עם הבגי. לא היתה דרך לתקן את זה.

אפרופו HL, בEP2 רציתי לעשות את הAchivement של Little Rocket Man (או משהו כזה, שצריך לקחת את הגמד בתחילת המשחק עד לטיל) אז עשיתי את זה, והנחתי את הגמד בטיל. אבל מה? שחכתי לסגור את הדלת! וסיימתי את המשחק עם הדלת פתוחה ולא קיבלתי את הAchivement. השמירה הכי קרובה שיש לי לסוף המשחק עם הגמד היא איפהשהו באמצע.

אווו הדבר הכי מעצבן במשחק זה היה....

פורסם

בעיית הגמגום = Stuttering

פורסם

"בוס" שהוא לא אמור להיות הכי קשה לעבור אבל אף פעם מצליחים לעבור...

בנסיך הפרסי 3 לא הצלחתי לעבור את השומר הענק בארנה. זה עיצבן אותי!

פורסם

מסכי טעינה שלוקחים שעות! ולפעמים פי 2 זמן מלהעלות את כל המערכת ווינדוס עצמה :bash:

או מסכי טעינה באמצע שלב.. פוסטל לדוגמה היה מורט עצבים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים