עבור לתוכן

דברים במשחקים שגורמים לכם להתעצבן!

Featured Replies

פורסם

שעה בנאדם משחק ב-The Witcher: Enhanced Edition, שמירות רגילות יש אבל מדי פעם אם עולים רמה או מתקדמים במשימה, אז יש שמירה כחלק מטעינת השלב הבא. הבעיה ששוכחים לעשות אותן :pissed:

• תגובות 93
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה שוכח זה בעיה שלך לא המשחק :-\

פורסם

זה מעצבן? אני אומר לך מה מעצבן

אני פשוט אגיד מה שרלוונטי לי לפחות לתקופה הזאת.

EA + DICE

;D

פורסם

זה מעצבן? אני אומר לך מה מעצבן :pissed:

שיש לך שמירה מתקדמת במשחק וה HD הלך

פורסם

שיש אנשים כל כך חרשנים במשחקי רשת ופשוט אין לך סיכוי להגיע לרמה שלהם

פורסם

אתה בטח רגיל לשמוע על זה מהדין של BF BC 2... אבל אני אחפור על זה עוד קצת :smile1:

מה שמעצבן אותי במיוחד במשחק הזה, זה כל האפסים האלה שיורים עליך בלי הפסקה CG, RPG-7 וה 40mm. מה שעוד יותר מעצבן זה שהם עושים את כשאתה שולט על הUAV, כשהUAV בכלל בצד השני של המפה, מכוון למטה, והם באים ויורים עליך 40mm ממש מאחורי הגב שלך...

עדיף שהם יידקרו אותי כבר! אלי זה קצת יותר משפיל אבל זה מראה על סוג של ניסיון לשחק כמו לא-מאנייק.

מה שעוד מעצבן במשק הזה זה כשיש לאגים, פה אני יכול להשתגע. זה קורה לעיתים תכופות (כשיש) ואז הורגים אותי משום מקום, ולא רק שאני לא רואה מי הרג אותי, זה כבר סיים את הספירה לאחור בקטע זה שאתה מת בו ויכול להחליף את הנשקים וכ'ו.

עוד דבר מרגיז זה הקטע של רובי הציד: משום מה אני יכול לרות בבן אדם בפרצוץ, ולו יהיה עוד זמן להרוג אותי. אחרי שהוא הרג אותי, שנינו נמות. (ולפעמים נדמה לי שאני פוגע אבל זה סתם לא מראה).

אבל בסה"כ זה משחק כיף ואני מתעצבן גם שסתם אני מת "כדת וכדין".

בסה"כ כיף להתעצבן מול משחק כזה, זה מרגיש יותר אמיתי :lol:

פורסם

זה לא מרגיז...^

זה מרגיז!:

למה האויב צריך לראות את הנקודה שממנה אני מפעיל צ'ופר או AC130 במשחק MW2 ?

ולמה לעזאזל לשוטגאן יש טווח של רובה סער במשחק BF BC2 ????

פורסם

1. SHOTGUN FREAKS

2. קאמפרים, סנייפרים.

3. DICE, BFBC2 והסכין.

4. סנייפרים שלא יכולים לצלוף בך, אז הם מורידים עליך MORTAR STRIKE.

ועוד כמה דברים נובים למיניהם.

וכמובן גם הניתוקים שאני רואה אותם לעיתים רחוקות, אותו דבר גם לגבי הקריסות.

פורסם

שאני שומר לפני משימה כי נראה לי שאני ארצה לחזור עליה וכשאני מסיים אותה השמירה נמחקת כי שחכתי לכבות את ה AUTO-SAVE ... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

הזכרת לי את Half Life- בקטעים קשים הייתי נוטה ללחוץ הרבה על ה-QuickSave.

לפעמים זה הכניס אותי למצב של שמירה שניה לפני שאני מקבל איזה טיל לפנים והמסך נהיה אדום...

ואז אתה מגלה שהשמירה הקודמת ממש, אבל ממש מוקדמת- אז אתה מנסה בכל דרך להתחמק מהפיצוץ בשמירה, למרות שיש רק שניה עד הפיצוץ: טוען ולוחץ שמאלה, טוען מחדש ולוחץ ימינה, טוען מחדש וקופץ וכו'... 8)

פורסם

זה מעצבן?! אני אגיד לכם מה מעצבן!

כשאתה משחק עם מחשב יחסית ישן ב- Mass Effect הראשון, עושה את כל המשימות בתחנת החלל ומתלהב שהמחשב שלך מצליח להריץ את המשחק יפה מאוד ואז כשאתה עולה לחללית שלך כדי לעבור לאזור אחר, אתה פותח את מפת הכוכבים רק כדי לגלות שזה בדיוק המקום שהמשחק יתקע לך ושעות של משחק ירדו לטמיון, ועוד יותר גרוע - שאתה לא יכול להתקדם במשחק שאתה כ"כ נהנה ממנו. :s07:

או כשאתה משחק ב BioShock הראשון, עובר חצי משחק ואז בדיוק שאתה מסיים שלב, נכנס לצוללת כדי לעבור לשלב הבא, השלב החדש מסרב להיטען ואתה יושב כמו דביל במשך חצי שעה מול מסך ה- ...Loading ומחכה שמשהו יקרה. :bash:

זה מעצבן! :pissed:

פורסם

זה מעצבן?

וזה שיש לך טקטורות קופצות ובאגים שנדמה לך שהמסך נשרף עוד שניה

בקרייסיס שכל פעם שאתה יורה הקלוק מתבטל

כשאתה נוסע אחרי מישהו במשחק מרוצים והוא לוקח את הפניה ואתה עף ממנה על אותה מהירות

מסלול של 8 סיבובים, בסיבוב האחרון לקראת הסוף אתה עושה תאונה ואז במאמצים אפסיים אתה מנסה לחסום ולגרום

לשאר לתאונה ..וזה לא הולך

לקבל התקף אפצ'י בדיוק כשיורים עליך

להרוג מישהו ואז להבין שלא היית צריך להרוג אותו

פורסם

אני פשוט אגיד מה שרלוונטי לי לפחות לתקופה הזאת.

EA + DICE

הוו אוו הוצאת לי את המילים מהפה !!

:xyxthumbs:

במיוחד בזה שנותנים לי באן ל- 30 דק' ..על זה שפיצצתי להם תצורה עם מסוק / טנק ( או בדרכ שלא עשיתי כלום )

משחק מטומטם ( ועוד 1001 בעיות מפגרות ב-BFBC2 ) ..

אבל עדיין אני משחק שם כי אין מה לשחק ( וגם חבל לזרוק את ה- 60$ לפח ) .. ::)

פורסם

הוו אוו הוצאת לי את המילים מהפה !!

:xyxthumbs:

במיוחד בזה שנותנים לי באן ל- 30 דק' ..על זה שפיצצתי להם תצורה עם מסוק / טנק ( או בדרכ שלא עשיתי כלום )

משחק מטומטם ( ועוד 1001 בעיות מפגרות ב-BFBC2 ) ..

אבל עדיין אני משחק שם כי אין מה לשחק ( וגם חבל לזרוק את ה- 60$ לפח ) .. ::)

הוכרז BF3,no worries

heard about sc2?

פורסם

זה מעצבן אני אומר לך מה באמת מעצבן

הדמות "G-MAN"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים