עבור לתוכן

במהלך תיקון עצמי של XBOX עם RROD - איפה מוצאים..

Featured Replies

פורסם

אז השאלתי לחבר את הבוקס שלי והוא טחן לו ת'תחת עד שהוא התפגר. מדובר בקונסולת FALCON מסוף 2007 ללא אחריות.

אני מנסה לתקן בעצמי בשיטת החלפת ה-X-CLAMP, ובינתיים פירקתי את ה-XBOX לגורמים וניתן לראות את הליבות.

כבר קניתי ברגים שאני מאמין שיתאימו בהתאם למדריך, ושייבות (washers) ממתכת.

אבל איפה לכל הרוחות אני מוצא שייבות מניילון/פלסטיק עם קוטר חור 5 מ"מ ועובי 1 מ"מ?

חיפשתי בחנויות של כלי בניין ואין..

אני עקרונית יכול להכין כאלו בעצמי מפרספקס ביום ראשון, השאלה אם פרספקס עמיד באותה מידה ויעמוד בלחץ..

חוץ מזה הליבות לא ממש מתנקות עם אלכוהול 70%, אני אנסה לקנות אלכוהול רפואי שבוע הבא, אלא אם כן מישהו מכיר מקום בארץ שאפשר לקנות בו Arcticlean?

פורסם

האמת שלא כ"כ בעיה למצוא את הדיסקיות האלה, מה גם שלא חייבים גודל מדוייק, גם 6 מ"מ יספיק, העיקר שיהיה בידוד בין דיסקית המתכת ללוח.

לדעתי גם חתיכת קרטון ביצוע תעשה את העבודה.

פורסם

מה קורה

מאיפה אתה בארץ

עם טוב לך אשדוד

אז תגיד כמה אתה צריך ומה המידיות במדוייק ואני יחרוט לך כאלה מאקולון לבן

פורסם
  • מחבר

Wiz - ברור שגודל החור לא כזה עקרוני, עדיין לא מצאתי משהו כזה, מעדיף משהו חזק יותר מקרטון.

Bit - עובד באשדוד אבל האמת אני יכול לחתוך כאלו בעצמי גם, אוקולון אין לי במלאי בעובי כזה, אבל יש לי פרספקס..

פורסם

Wiz - ברור שגודל החור לא כזה עקרוני, עדיין לא מצאתי משהו כזה, מעדיף משהו חזק יותר מקרטון.

Bit - עובד באשדוד אבל האמת אני יכול לחתוך כאלו בעצמי גם, אוקולון אין לי במלאי בעובי כזה, אבל יש לי פרספקס..

אז אחלה בזמני הפנוי אולי אפילו מחר עם אתה באמת צריך אני יכין לך

רק תביא מידות ויש לי תחומר זה בסדר רק צריך לחרוט אותו !!

פורסם
  • מחבר

מידה פנימית 5 (הבורג הוא 4.7 מ"מ עם קליבר) וחיצונית 10 מ"מ. צריך 16 כאלו בעובי 1 מ"מ.

אולי אפילו 5.2 שיכנס בקלות.. :)

תודה גבר

פורסם

מידה פנימית 5 (הבורג הוא 4.7 מ"מ עם קליבר) וחיצונית 10 מ"מ. צריך 16 כאלו בעובי 1 מ"מ.

אולי אפילו 5.2 שיכנס בקלות.. :)

תודה גבר

אאוץ קצת הרבה ...

טוב אני ינסה לעשות משהו ..

פורסם
  • מחבר

אם זה בעייתי בשבילך לא נורא, אני אבדוק בראשון במפעלים שכנים אולי למישהו יש, או מקסימום אכין מפרספקס.

תודה בכל אופן :)

פורסם

בנוגע לאלכוהול- אם אתה באיזור ת"א מידי פעם אתה יכול לעבור לקחת את מה שנשאר לי מהערכה לתיקון שהזמנתי באיביי- בקבוקון אחד שכתוב עליו Cleaner ובקבוקון אחד שכתוב עליו Purifier.

פורסם
  • מחבר

אני תל אביבי, אני אנסה אלכוהול רפואי מחר ואם לא ילך אצור אתך קשר - תודה :)

פורסם

בנוגע לאלכוהול- אם אתה באיזור ת"א מידי פעם אתה יכול לעבור לקחת את מה שנשאר לי מהערכה לתיקון שהזמנתי באיביי- בקבוקון אחד שכתוב עליו Cleaner ובקבוקון אחד שכתוב עליו Purifier.

זה לא ממש קריטי, צריך רק משהו שיגרד את הדבק התרמי המסריח שמיקרוסופט מורחים על הצ'פים...אלכוהול רפואי, שיבאס וגלנפידיך 12 יספיקו. :)

פורסם

זה לא ממש קריטי, צריך רק משהו שיגרד את הדבק התרמי המסריח שמיקרוסופט מורחים על הצ'פים...אלכוהול רפואי, שיבאס וגלנפידיך 12 יספיקו. :)

:lol: :lol: חזק!

פורסם
  • מחבר

אגב אלכוהול 95% לא ממש עזר, קיבלתי את הערכה של nice-1 (ותודה רבה לו!)

הכנתי שייבות מפרספקס.

בהתחלה היתה לי בעיה שהמאווררים לא מסתובבים בכלל וכבר חשבתי שדפקתי משהו לגמרי כי לא מצאתי לזה פתרון ברשת. ואז הסקתי שהשייבות מתכת שקניתי גדולות מדי, מתקופפות מעבר לפרספקס ומקצרות את הלוח. שיניתי קצת את המיקומים של השייבות וזה עכשיו עובד.

נפטרה בעיית ה-RROD.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

אני לא רוצה כל כך לבאס אבל גם לי יש אחד שיש לו RROD קניתי מאיביי ערכה בכמה דולרים שיש בה הכל שיבות, אלכוהול מברגים לפתיחה את האביזר המיוחד לפתיחה של הקונסולה, רכשתי בנוסף צלעות קירור חדשות לשבבים שעל לוח האם...

עשיתי את הטיפול וזה עבד לחודשים של משחק עדין ביותר...

אין (או לפחות לא שאני מכיר) תיקון לטבעת המוות...אבל זה היה ממש כייף לפרק לנקות ולהתקין...

חסוך את הזמן וקנה בוקס חדש SLIM 4G תאמת שהמחיר בארץ ממש סביר...

פורסם

אם אתה רוצים למכור מכשירים תקולים או לתקן אותם - אני מתקן אותם בשיטה היחידה שאכן עובדת.

REBALL.

סירטון שלי על תהליך התיקון.

elior77@gmail.com

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים