עבור לתוכן

התלבטות בין מסכי LCD

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות LCD. אחרי בדיקה של טלוויזיות בחנויות, אני מצאתי כמה LCD שמעניינות אותי:

פיליפס 5405

סוני XB400

טושיבה 600

היטאצ'י A3

שארפ LE700

עכשיו בדקתי בעצמי וראיתי איזה טלוויזיות אהבתי, וברוב הבדיקות הפיליפס נראתה די טוב, הטושיבה בפעם היחידה שראיתי אותה נראתה גם טוב,ו השארפ נראתה בסדר.

רציתי לבדוק פה בפורום אם יש המלצות בקשר לטלוויזיות או התנגדויות לאחת מהן (אם בכלל כל הטלוויזיות לא מתאימות או שאחת מהן)

אז ככה

חשובים לי מאד השידורים הרגילים שיראו טוב, כי אני רגיל לאיך שהם נראים ב-CRT, ובכלל רוב הערוצים ב-SD. אני די בטוח שטלוויזיה שיכולה להציג את ה-SD בסדר תראה גם את ה-HD מצוין.

הגודל בין 37 ל-42 אינצ', ועדיף עם כניסות קומפוננט (עם חמשת הכבלים) ו-VGA (אגב, עוד לא בדקתי אם ברשימת הטלוויזיות שלמעלה יש את הכניסות האלה, אז תרגישו חופשי לתקן :))

אז אם יש לכם המלצה להוסיף לרשימה הזאת טלוויזיה לבדוק, או שלדעתכם אחת מהטלוויזיות ברשימה לא טובות, תגידו לי על מנת שאוכל לבצע רכישה מושכלת :)

בתודה מראש.

פורסם
  • מחבר

יש תגובות? כבר המון צפיות...

פורסם

שלום עם תמעונין בצפייה בSD עדייף לך לקחת פלזמה שמדרת באיכות HD רגיל ולא FULL HD פלזמה מתמודדת יותר טוב ממLCD בשדורים הרגילים תן לי מחיר שתמוכן להשקיע ואני יחפש לך פלזמה שמתאימה לך כי LCD לפי דעתי יש כאלו שמבנים הרבה יותר ממני אבל לפי דעתי יתאים לך פלזמה יותר

חכה לעוד תגבות ותסייק מסקנות

ובהצלחה בקנית הטלוזיה

פורסם
  • מחבר

פשוט בשבילי זה די חובה ה-FHD, ככה שקשה ללכת עם סתם HDR, פשוט אני יודע שב-HDR ה-SD נמתח פחות, אבל אז זה לוקח לי את האפשרות לראות בסוף דברים ב-FHD. בסופו של דבר פשוט FHD זה העתיד של שידורי הצפייה...

פורסם

עם תמעונין בשדורי HD אני היתי ממליץ לך ללכת על הפליפס זה טלווזיה איכותית

תתיראה טוב בשודרי HD ומקווה שתראה טוב גם בSD תחכה לתגבות של אנשים שמבינים יותר ממני ותסיק מסקנות

שהיה לך בהצלחה עם הקניה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים