עבור לתוכן

צריך חוות דעת על מגבר ישן

Featured Replies

פורסם

וואוו כמה חוסר הבנה

קרא שוב את התשובה שלי על " המפתה לגאנק "

איזה מגבר סטריאו ? שלא תומך בפורמטים חדשים ? שלא יכול לנגן AC3 או DTS ???

איזה מגבר סטריאו כל כך חלש ???

איזה מגבר סטריאו זה שהוא נבנה למערכת סראונד ???

תרמית" - אפשר לחשוב הוא מחביא פצצה במגבר -

לא אבל אפשר לחשוב שלא רק תרמית אלא פיתוי ילדים

ולאחר התשובה שלך שפתאום זה מגבר סטריאו , כאשר זה לא

ולאחר שיש מגבר ב- 339 ש"ח חדש מהאריזה שגם יכול להיות מגבר סטריאו פי 10000 מהגאנק שלך

אז כדי להוכיח את הטענה שלי אתה מביא קישור למגבר מחורבן שכנראה לא שווה את התעבורה לעמוד שלו באתר של ערוץ 21

המגבר חדש , עובד עם אחריות , מנגן פי כמה טוב יותר , מנגן פורמטים חדשים יותר

ושלך מקולקל וגם אם היה עובד היה מנגן באיכות ירודה ואתה ממשיך לענות בחוצפה ושקרים = פדופיל ( ילדים יקרים היזהרו מבעלי המגבר ושמותיו השונים )

אתה מנסה לפתות ילדים למתנת חינם שלא עובדת , מה קרה נגמר הסוכריות ???

מעניין שאתה עונה מיד ובשמות שונים כנראה עליתי עלייך !

היזהרו מהאדם שנותן מגבר מקולקל

פורסם

אני לא מבין למה בכלל להאכיל את הטרול. אני בטוח שעוד מעט ייכנס לפה מוד ויתן לו אזהרה או לפחות ינעל את הדיון שטות הזו.

בנוגע למגבר, אל תדאגו. אני מבטיח לכם שאם בז'נגלו לא יצליח לתקן אותו הוא ימצא בית חם מהר מאוד.

פורסם

טוב עכשיו תסתכל בתמונה של המגבר, מה רואים שמה? כפתור פשוט שכתוב לידו סטריאו ומונו..

תסתכל יותר למטה, יש גם balance, שכולל left ו right, ולאאאאא front ו rear

(ובכלל המגבר נראה ענתיקה, הרבה לפני שיצא בכלל הרעיון של יותר מ2 ערוצים)

אז מה הקשר פורמטים חדשים? אתה בכלל לא יודע על מה שאתה מדבר! הפורמטים האלה הם של אודיו רב ערוצי (שזה אומר יותר מ2 ערוציםם) בצורה דיגיטלית. ופה מצובר על מגבר סטריאו, מגבר שמגביר 2 רמקולים, למערכת לשמיעת מוזיקה, לא מערכת 5.1 לקולנוע ביתי, מביןןןן??? עכשיו מכיוון שאת זה אפילו לא ידעת אני יתן לך עוד "חידוש": בסטריאו לא השתנה כלום כבר הרבה הרבה שנים, ומגבר כזה יכול להיות כל מה שבנאדם צריך למערכת שלו, ולא רק זה, יש המון אנשים שמעדיפים דווקא את הציוד הישן לעומת החדש שאו שהוא זול וזבל כמו זה שקישרת פה או שהוא יקר ביותר.

וגם אם מישהו היה בא ומציע פה בחינם לגמריי מחשב פנטיום אחד שלא מסוגל להריץ יותר מCLI, מה זה ענייך בכלל? מישהו מציע משהו בחינם, אם מישהו ידע שזה יועיל לו הוא יקח את זה בחינם!! ואם לא אז זה יזרק לזבל. מה אתה מתערב בכלל??

פורסם

אני לא מבין למה בכלל להאכיל את הטרול. אני בטוח שעוד מעט ייכנס לפה מוד ויתן לו אזהרה או לפחות ינעל את הדיון שטות הזו.

בנוגע למגבר, אל תדאגו. אני מבטיח לכם שאם בז'נגלו לא יצליח לתקן אותו הוא ימצא בית חם מהר מאוד.

טרול תקרא לאמא שלך אוהב "פדופילים " [br]פורסם בתאריך: 6.08.2010 בשעה 11:42:53

טוב עכשיו תסתכל בתמונה של המגבר, מה רואים שמה? כפתור פשוט שכתוב לידו סטריאו ומונו..

תסתכל יותר למטה, יש גם balance, שכולל left ו right, ולאאאאא front ו rear

(ובכלל המגבר נראה ענתיקה, הרבה לפני שיצא בכלל הרעיון של יותר מ2 ערוצים)

אז מה הקשר פורמטים חדשים? אתה בכלל לא יודע על מה שאתה מדבר! הפורמטים האלה הם של אודיו רב ערוצי (שזה אומר יותר מ2 ערוציםם) בצורה דיגיטלית. ופה מצובר על מגבר סטריאו, מגבר שמגביר 2 רמקולים, למערכת לשמיעת מוזיקה, לא מערכת 5.1 לקולנוע ביתי, מביןןןן???

וגם אם מישהו היה בא ומציע פה בחינם לגמריי מחשב פנטיום אחד שלא מסוגל להריץ יותר מCLI, מה זה ענייך בכלל? מישהו מציע משהו בחינם, אם מישהו ידע שזה יועיל לו הוא יקח את זה בחינם!! ואם לא אז זה יזרק לזבל. מה אתה מתערב בכלל??

כי אתה" נוכל"

ומסתובב בין ילדים והתשובות שלך חשודות

ומסוכנות לילדים

קרא את כל תשובותי ותגלה לבד כמה אתה משקר

פורסם

הטרול לא יטריד אתכם יותר, רשאים להמשיך.

פורסם

יש ברשותי מגבר מרנטז 1515 L ...(מאותם שנים בערך) דווקא אני מאד נהנה מהצליל שלו :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים