עבור לתוכן

צריך יעוץ בעינין שידרוג או החלפת פלטפורמה

Featured Replies

פורסם

שלום יש יש לי מעבד

E8400 ואני רוצה לשדרג ל Q9550 או ל Q9650

רציתי לשאול אם יש הבדל גדול ביניהם או שיותר עדיף לעשות O.C ל Q9550 ואם כן מה הציוד הדרוש לכך

בשביל שאדע אם אני יכול לבצע את השידרוג אני יכתוב את המערכת שלי

לוח אם MSI P43 NEO

4GB DDR2 800 CL 5-5-5-15 GELL RAM

GTX260 ZOTAC כרטיס מסך

SPIRE 550WTN-IR ספק

FREAZER PRO 7 קירור למעבד

WIN7 ULTIMATE X64

1TB WD 32BM BUFFER

0.5TB WD 32MB BUFFER

מארז של EZ-COOL זה עם המאוורר הגדול בצד בצבע כחול

פורסם

1. למה אתה רוצה לשדרג? וכדי להבהיר את השאלה, לאיזה שימוש או צורך אתה חושב שהשדרוג יתרום?

2. עדיף את הזול מביניהם ואת הפרש התדרים תוכל להשלים בעזרת OC קליל.

3. בשביל OC לא צריך ציוד מיוחד, הכל נעשה דרך ה-BIOS (מדריך במדור מדריכים של האתר). קח בחשבון שזה לא "שגר ושכח" זה תהליך, צריך להבין מה עושים (ולכן צריך ללמוד קצת לפני ולהכיר את המונחים ומשמעותם), אך יחד עם זאת, כדי להגיע ל-OC יפה, זה לא משהו מסובך או מורכב במיוחד.

4. בנוסף לאמור בסעיף 3, יתכן שתצטרך להחליף את הספק שלך אם תשדרג מעבד ובטח אם אתה מתכנן לו OC.

פורסם
  • מחבר

ההורים שלי קונים לנו מחשב חדש פעם ב 4 שנים אני צריך שהוא יספיק לי לעוד שנתים וחצי למשחקים שיהיו ברמה גבוה כמה שאפשר ולעבודה עם מספר תוכנות בו זמנית הורדות שירים

כבר עכשיו מרגישים שבו זמנית ה E8400 לא הכי סוחב ביחד ומשחקים כמו GTA ו MAFIA 2 שיצא עוד מעט זה לא הכי סוחב אז אני חושב שכדאי לשדרג שהמחשב לא ישאר הרבה מאחורה ויתן לי ביצועים גבוהים בשנתים הקרובות

בקשר לO.C אם או בלי אתה בטוח שאני חייב להחליף ספק כי אם כן זה כבר לא משתלם בכלל כל הסיפור קשה לי להאמין שהוא מנצל את הכל

יש אתר כזה שמחשב הספק מישהו מכיר במקרה ?

פורסם

נתחיל מהספק. אני לא יודע עד כמה הוא איכותי ועד כמה נתון ההספק שלו מדויק, לכן אמרתי. עדיף להתייעץ בפורום ספקים בנושא זה.

בקשר לעבודה עם מספר תוכנות במקביל (אני מניח שמדובר על דפדפן ונגן מוסיקה, לא הרבה יותר) אז המחשב שיש לך היום יותר ממספיק לשם כך.

משחקים תלויים מאוד גם בכרטיס המסך, באיזה רזולוציה אתה משחק? ככל שהיא יותר גבוהה כך לכרטיס המסך יש יותר חשיבות. ככל שהיא יותר נמוכה אז המעבד לוקח על עצמו יותר.

פורסם

יהיה לך הרבה יותר משתלם למכור את החומרה הנוכחית ולקנות שילוש חדש של פלטפורמה חדשה ועדכנית

פורסם
  • מחבר

יהיה לך הרבה יותר משתלם למכור את החומרה הנוכחית ולקנות שילוש חדש של פלטפורמה חדשה ועדכנית

כמה יתנו לי על זה?

וכמה יעלה לי חדש ...

{אפשר דוגמא של פלטפורמה טובה? }

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים