פורסם 2010 ביולי 2915 שנים לפני כמה ימים אני ועוד חבר שלי קלטנו איזה ילד שאנחנו מכירים וממש לא סובלים, אז החלתנו קצת להשתעשע איתו.אני מצלם, וחבר שלי מדבר ומבצע!(דיברנו באנגלית כדי להרחיב את קהל היעד שלנו!)http://www.youtube.com/watch?v=hXIQMG84hPg
פורסם 2010 ביולי 2915 שנים שלח קורות חיים למאפיה, יש מצב שישכרו את שירותך בלזרוק ביצים על אנשים שלא משלמים פרוטקשיין....
פורסם 2010 ביולי 2915 שנים קטעים איתכם!! מרב התרגשות כמעט נכנסתה בקיר מרב בהלה הילד שקיבל את הביצה בתבלבל ודיבר אנגלית במבטא ישראלי :lol: ... שוב - מזל שהילד המסכן זרם איתכם בשביל להרחיב את קהל היעד ודיבר אנגילת
פורסם 2010 ביולי 2915 שנים אני מודה...הסרטון מפגר ברמה אדירה... במקום לקבל את העולה החדש כמו בן אדם אתם מתעללים בו ועושים בו מעשי קונדס..כן כן גם אצלי כשלמדתי בחטיבה היה עולה מצרפת וזה היה "מצחיק" לאחרים להגיד לו שלהגיד HELLO בעברית זה "זין". בכל מקרה הסרטון בכלל לא מצחיק וככה אתם גורמים לעם הישראלי להישמע כעם מגעיל ודוחה שזורק ביצים על עולים חדשים. נ.ב העברתי את זה למשטרה,מענין מאד מה יעשו לך..
פורסם 2010 ביולי 2915 שנים נ.ב העברתי את זה למשטרה,מענין מאד מה יעשו לך.. כלום, כמובן. מצד שני אם אותו עולה חדש לא היה שותף פעיל בסרטון הזה (כלומר שזה היה מבויים), והוא ירצה לתבוע אותם, הרי שהוידאו הזה כבר עשה לו את כל עבודת ההוכחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.