עבור לתוכן

הסרת משקפים בלייזר

Featured Replies

פורסם

התמונה הזאת העבירה בי חלחלה.

מה אחוזי הפגיעה?

פורסם

התמונה הזאת העבירה בי חלחלה.

מה אחוזי הפגיעה?

אפילו את הפיסקה הראשונה לא קראת?

"The most common complication from refractive surgery is the incidence of "dry eyes." According to an American Journal of Ophthalmology study of March 2006, the incidence rate of dry eyes from LASIK after the six month post operative healing period was 36%.[41] The FDA (Food and Drugs Administration) website states that "dry eyes" may be permanent.[42]"

פורסם

לא יכולתי לראות את העין המגעילה הזו.

פורסם

עשיתי את הניתוח לפני כמעט שנתיים (ב"עיניים" בעזריאלי). הכסף הכי טוב שהוצאתי בחיים שלי. שווה כל אגורה לדעתי.

מכיתה ח' הייתי עם משקפיים ולא סבלתי את זה, מעולם לא היה לי נוח ותמיד רציתי לעשות אבל תמיד חששתי.

יום אחד נשברו לי המשקפיים ואמרתי זהו הגיע הזמן. שבוע אחרי זה עשיתי את הניתוח ואני שמח על כך

ישר אחרי הניתוח רואים הבעיה שאתה צריך להיות 24 שעות עם משקפי מגן כאלו לא נוחים.

ואיזה חודשיים צריך לשים טיפות עיניים כל שעתיים - חמש (בהתחלה כל שעתיים אחר כך יותר) אבל זה שטיות ולוקח בדיוק חצי דקה.

לגבי עין יבשה אז אכן היה לי לחודשיים שלושה אחרי אבל עם טיפות כמו סטילה\ג'נטיל אין שום בעיה וזה עובר בסופו של דבר. ובכנות אני מעדיף טיפות עניים כל יום מאשר משקפיים אבל כל אחד וההשקפה שלו.

שיהיה בהצלחה

פורסם

עושה רושם שסיכויי ההצלחה של הניתוחים הנ"ל רק גוברים עם השנים, ובתור אחד שהיתה לו ראיה מצויינת עד מלפני מס' חודשים וכעת זקוק למשקפיים, אני מוכן לחכות עוד מס' שנים ובתקווה גם להימנע מתופעות הלוואי האלה.

פורסם

לפני כמה זמן ראיתי בחדשות טיפולים טיבעיים, תרגילים עם העיניים וכו'.

צריך לבדוק את העיניין לעומק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים