עבור לתוכן

מקבל שגיאת 0x0000007b בעת פירמוט

Featured Replies

פורסם

מקווה שזהו הפורום הנכון,אם לא תעבירו אותו בבקשה:)

בעת פרמוט למחשב של אחותי בשלב עליית ההתקנה(אחרי טעינת הדרייברים ולוח האם) המחשב מקלב מסך כחול ומתקבלת הודעת שגיאה

0x0000007b

ניסינו למחוק וירוסים ולצרוב במהירות נמוכה(4X) גרסאות אחרות של הווינדוס אך הכל גרם לאותה תוצאה...

תודה מראש :)

פורסם

אתה צריך לבטל ב-BIOS את ACHI ולהעביר אותו ל-IDE זאת האופציה היותר נוחה.

אם אתה מתעקש להישתמש ב-ACHI אז תיצטרך לשים דרייבר של בקר הדיסקים שלך ע"י לחיצה על F6 במהלך עליית ההתקנה או לטמון את הדרייבר בדיסק ההתקנה בעזרת NLITE (זאת בהנחה שמדובר על WIN XP).

פורסם
  • מחבר

איך אני מעביר ל IDE בדיוק?^^

תודה:)

פורסם

איזה לוח אם יש לה?

לא חשבת לפתוח בעצמך את החוברת/PDF שלו?

פורסם
  • מחבר

את החוברת אני לא מוצא(מחשב ישן מאוד),וכל מה שאפשר לזהות מלוח האם הוא זה:

C51-MCP51-6A61HG0GC-00

עריכה הצלחנו למצוא את הקבלה:

הלוח אם הוא Gigabyte M51GM-S2G אבל אני לא מצליח למצוא בPDF שום דבר שמדבר על ACHI

פורסם

אין בביוס של הלוח אם אפשרות כזאת (ככה זה שקונים לוחות אם value כנראה...) לפחות לפי החוברת (יכול להיות שכבר היה עדכון שהוסיף את זה בהמשך).

בכל מקרה עדיין יש לך אפשרות של הטמעת הדרייבר בזמן ההתקנה ע"י לחיצה על F6 או לפני עם nLite.

פורסם
  • מחבר

אין בביוס של הלוח אם אפשרות כזאת (ככה זה שקונים לוחות אם value כנראה...) לפחות לפי החוברת (יכול להיות שכבר היה עדכון שהוסיף את זה בהמשך).

בכל מקרה עדיין יש לך אפשרות של הטמעת הדרייבר בזמן ההתקנה ע"י לחיצה על F6 או לפני עם nLite.

תוכל להסביר לי\להפנות אותו למדריך?

וכן אני מודעלעובדה שהלוח אם גרוע וישן^^

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

אבל יש לי בעיה קטנה,משום מה הקבצים פשוט לא מזוהים בכונן דיסקים(במחשב אחר הם כן),וכך גם לא בNLITE

כדאי לי לנסות את השיטה האחרונה או שNLITE הכי עדיפה

פורסם

מה הכוונה לא מזוהים ועל איזה דיסקים אתה מדבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים