עבור לתוכן

xbox ישן - ז"ל (RROD). מחפש המלצה לגרסת xbox שתתאים לדרישות שלי

Featured Replies

פורסם

מת לי ה xbox360 הנוכחי שלי (RROD) ואני רוצה להחליף באחר.

דרישות/העדפות

1) צונזר קשור לדברים אפורים

2) צריך להיות שקט (ה 360 שיש לי כרגע נשמעת כמו שואב אבק תעשייתי) והוא אמור לשבת בסלון

3) לא כזה חשוב לי נפח דיסק כי כל המולטימדיה שלי גם ככה יושב ברשת הביתית

4) יש לי רשת בקיר אז לא לחוץ על wireless במכשיר

5) לא מעוניין ולא מעניין אותי ה-live

אז מה אתם אומרים? לחכות ל slim צונזר קשור לדברים אפורים? לקנות גרסה אחרת?

תודה רבה לכולם.

פורסם

1-אסור לדבר פה על פריצות

2-אתה יכול לחכות לארקיד הרזה שעוד לא יצא

יהיה לו 4 גיגה זיכרון והוא נחשב הרבה יותר שקט ואמין מהשמנים

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה.

אתה יכול לחכות לארקיד הרזה שעוד לא יצא

מתי הוא אמור להגיע לארץ?

ידוע מה הולך להיות מחירו?

לגבי ההערה, יש לי כמה דברים להגיד בנושא ואם זה לא המקום אז אשמח אם תכוון אותי לפתיל המתאים.

1) אני לא מבין למה הפורום לא מסכים לשיחות בנושא השינויים (במובן modding, ובכוונה אני לא אשתמש במונח "פריצה" כי הוא לא מתאים). האם הפורום עובר על החוק בעצם איפשור שיחות על שינויים? האם זה עניין של מוסר?

2) לגבי המוסר:

חברות רבות מחזיקות במדיניות, ההגיונית, שאומרת שאם תנסה להתעסק/לתקן/לשנות מוצר שהן מכרו לך (מכונת כביסה, מצלמה, שואב אבק, וכו) אזי האחריות תפוג. בכך Microsoft לא שונה. מה שכן שונה הוא היחס של הקהילה, הפורום ועוד רבים אחרים לשינויים בהקשר של קונסולות.

אתחיל בדוגמה: אין מצב שבפורום מכוניות אחראי יגיד למשתמש שאסור לו לכתוב שאלות על שינויים שהוא רוצה לעשות באוטו שלו. יש ב hwzone למעשה כמה פורומים שתכליתם המפורשת היא לדבר על שינויים למוצרים של חברות חומרה כגון אינטל,AMD ואחרות. לדוגמא: פורומי ה- אוברקלוקינג, וה- אלקטרוניקה ומודינג. מה ההבדל? למה הקונסולה שלי שונה מהמחשב האישי שלי?

הפילוסופיה שלי (ושל רוב האנשים) היא שמרגע שקנית מוצר - הוא שלך! תעשה מה שתרצה איתו (ותישא בתוצאות כמובן אם הרסת משהו). כלומר אם בא לי להפוך את הטוסטר שלי למחמם מגבות (למשל) אז א) אני יכול לעשות את זה ו, ב) (רלווטי לפורום) גם מותר לי לדבר על זה!

פורסם

nsofi

1-נכון להיום אין יבוא רישמי של 360 לארץ -ככה שזה תלוי בחנויות מתי דגמים כאלו יגיעו לארץ

בארצות הברית עד כמה שאני יודע עוד כמה חודשים יצא הארקיד הרזה

2-יש פורום "מתחרה" שידוע כאחד שמאפשר דיוני פריצות והורדות לא חוקיות

ותנחש מה ?-הוא מוצף בטרולים קטנים ומוצף בדיונים כאלו במקום לעשות חיפוש קטן בגוגל ולמצוא את התשובות

כניראה בגלל שטרולים קטנים עוד לא למדו אנגלית

עכשיו אני לא מנהל פה ולא חלק מצוות האתר -ואני גם לא "תמים"

אבל אני מחזק את המדיניות שלהם בנושא כי זה אופך את הפורום למקום מכובד יותר

חוץ מזה זה מונע מהם הסתבכויות עם החוק -למרות שהעקיפה בארץ זניחה בענין בדרך כלל

בענין קניתה מוצר הוא שלך ?-מסכים -אבל משחק פרוץ לא קניתה או שקניתה בהרבה יותר זול בלי שהמפתחת תרוויח מזה שקל

וגם פה אני לא צדיק תמים -אני לא יתחיל לממן COD שנה אחרי שנה ועוד DLC ב15$ כל אחד

אבל אני כן קניתי ביושוק 2 ב15$ מסטים והסיפורי צד של GTA4 ב22$ מסטים

ובקרוב אני יעשה מנוי להשכרת משחקי PS3 -לשחק במשחקים שלא יצאו למחשב או לWII (רובם גם ככה כמה שעות סינגל )

אני גם כניראה יקנה את LBP משומש בזול

אתה מבין -לא צריך לרוץ אחרי משחק איך שהוא יצא ולקנות בסכום מלא

ואפשר לקנות רק משחקים שבאמת רוצים

בענין הפורום -עם אתה לא רוצה הצפה של מאיפו להוריד ...\איך לפרוץ את ... וכו וכו וכו

והמון טרולים קטנים שגם יקללו אותך במיקרה שתכתוב משהו שלדעתם לא נכון

ותוסיף לזה סכנה של תביעות

אז עדיף להשאיר את זה מחוץ לפורום הזה

פורסם

ולגבי ההשוואה שלך למכוניות:

גם ב-PS3, לדוגמא, אתה יכול להחליף חלק כמו ההארדיסק באחד אחר בצורה חוקית.

לעומת זאת, אם היה חלק שהיית יכול לשים במכונית ובעזרתו היית יכול לשכפל את המכונית שלך

סביר להניח שלא היו מוכרים אותו בצורה חוקית ובטח לא היו מעלים את הנושא בפורומים שמכבדים את עצמם.

פורסם
  • מחבר

2-יש פורום "מתחרה" שידוע כאחד שמאפשר דיוני פריצות והורדות לא חוקיות

טוב לי פה :) (אמנם לא מרבה בכתיבה אבל הקהילה עזרה לי פעמים רבות.)

בענין קניתה מוצר הוא שלך ?-מסכים -אבל משחק פרוץ לא קניתה או שקניתה בהרבה יותר זול בלי שהמפתחת תרוויח מזה שקל
לעומת זאת, אם היה חלק שהיית יכול לשים במכונית ובעזרתו היית יכול לשכפל את המכונית שלך סביר להניח שלא היו מוכרים אותו בצורה חוקית ובטח לא היו מעלים את הנושא בפורומים שמכבדים את עצמם.

אני מסכים איתכם שהעתקה (שלא לשם גיבוי) היא לא חוקית, אבל השינויים הם לא העתקה הם לכל היותר רק האפשרות להעתקה. ברור שהכוונה פה לקונסולה ששילמתי עליה ולכן לא גנבתי שום דבר. אם לעומת זאת הורדתי משחק לא חוקי ואני משחק בו אז גנבתי.

מה אתם חושבים על זה שאי אפשר לקבוע איזה dashboard יהיה הממשק?

פורסם

nsofi אני מסכים אתך שיש דברים אפורים בתחום

ואני גם מסכים שיש חברות חרא בתחום -כמו הDRM של AC2 ומשחקים אחרים ידועים לשימצה

אבל עדיף לנו להשאיר דיוני ציפים ופריצות וצרובים מחוץ לפורום

יש גם ככה את גוגל שיספק לך המון מידע בנושא הזה

ועדיף שכמות הטרולים פה תיהיה מצומצמת -רובנו עברנו את גיל 10

פורסם
  • מחבר

אין בעיה. אבל אני רק חייב לשים ;)

2452_3fa6_650.jpeg

פורסם

למה שזה לא יהיה חוקי ? הקונסולה היא רכוש שלו וזכותו לעשות בה מה שהוא רוצה :|

אני פשוט הייתי קונה ARCADE הכי זול שיש ופורץ בעצמי אם יש לך את הידע לעשות את זה. תוספות כמו HD או כבלים או לא יודע מה אפשר למצוא באינטרנט בגרושים.

פורסם

Meir787 יש חוקים של הפורום עצמו בלי קשר לחוקים בארץ

תחשוב על זה כמו מועדון חברים

בענין הארקיד והארד דיסק בגלל שMS הכניסה להם מארז מיוחד זה בעיתי וזה יוצא יקר

לארקיד הרזה יהיה גם מארז שונה לארד דיסק אז תחלום לקנות בזול בהתחלה

פורסם

ניסית לתקן את הRROD?

ערכות תיקון מאי-ביי לא עולות הרבה ואין לך מה להפסיד.

פורסם

מה גם שזה דיי עובד, אני כבר סוחב (טפו טפו...) שנתיים על התיקון. :)

פורסם

לשאלתו של פותח הדיון לגבי מדוע איננו מאפשרים דיונים על פריצות ומודינג של קונסולות יש 2 תשובות עיקריות:

1. מדובר בנושא אפור מבחינת החוק ומכיוון שעדיין אין פסיקה משפטית בנושא, איננו רוצים להיות האתר הראשון שיחטוף תביעה על הפרת זכויות יוצרים. מכיוון שאף אחד מהמשתמשים באתר לא יממן לנו את ההוצאות המשפטיות, הנושא מבחינתנו אינו חוקי.

2. ירידה ברמת הדיונים בפורום בעקבות דיון על פריצות - אני רואה פורומים אחרים שמאפשרים לדבר על הנושא והפורום מוצף בשאלות כמו "איך אני פורץ את ה-Xbox שלי?", "למה משחק X לא עובד לי למרות שהמכשיר שלי פרוץ?" וכו'. הנושאים הללו אינם תורמים ולו מעט לרמת הפורום ולכן ראוי שלא נאפשר אותם.

פורסם
  • מחבר

ניסית לתקן את הRROD?

כבר ניסיתי דרך חנות ואפילו הצלחתי לשחק בו חמש דקות עד שהוא שוב שבק (הם הזהירו מראש שיכול להיות שזה מה שיקרה).

החלטתי שלא לנסות שנית...

אני מתלבט בין לחכות לארקייד החדש שאולי יוריד את המחירים או לקנות עכשיו.

ראיתי ושמעתי השואות רעש בין המכשירים ביוטיוב, והסדרה החדשה שקטה משמעותית מהישנים כולל מזו עם ה-jasper.

מהסרטים הבנתי שיש אפשרות לשמור לדיסק את המשחק ואז אין שימוש בקורא dvd שעושה את רוב הרעש. בקונסולה המתה שלי לא היתה אפשרות כזו. האם זה משהו חדש שהוסיפו בגרסאות חדשות?

אם כן אז חשוב מאוד שכן יהיה דיסק כדי שיהיה אפשר להריץ את המשחקים ממנו.

נכון?

פורסם

ההתקנה של המשחקים לא קשורה לדגם של ה360 -אלה לעדכוני תוכנה

באחד העדכונים פשוט הכניסו את זה

וזה עדין מחיב את הדיסק בכונן -רק משתמש בו הרבה פחות

אולי הקודמת שלך חטפה באן מLIVE ככה שלא יכלתה לעדכן תוכנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים