עבור לתוכן

לא מצליח לגלוש דרך הראוטר - הוט + CCC

Featured Replies

פורסם

אני מחובר להוט בתשתית, ועברתי היום מבזק בינ"ל ל-CCC (טריפל סי).

אני משתמש בראוטר אלחוטי של 3com. הגדרתי בו את החייגן - L2TP - כמו שצריך ולפי ההוראות שלהם.

הראוטר מדווח שהוא מחובר לרשת ומקבל IP, ואני מצליח לעשות פינג לאתרים, אך לא מצליח לגלוש לאף אתר!

ניסיתי לפתוח utorrent ונראה שהוא מצליח להתחבר לטראקרים.

אני לא מבין מה הבעיה כי נראה שהכל מוגדר היטב.

כרגע חיברתי את המחשב ישירות למודם ויצרתי חייגן L2TP והכל עובד תקין. לא ברור לי למה דרך הראוטר אין גלישה.

כמובן שגם התמיכה של הוט וגם התמיכה של CCC לא הצליחו לעזור :P

מישהו יכול לעזור?

פורסם

אני מציע שתחזיר את הראוטר להגדרות הייצרן

תעשה ריסט חומרה, בד"כ מאחור או דרך תפריטי הנתב

גם יכול להיות שהשארת בו הגדרות של הספק הקודם כמו DNS

הכי טוב תחזיר להגדרות הייצרן

פורסם
  • מחבר

אני אנסה בערב...

רציתי להמנע מזה. זה גם כאב ראש וגם עושה רושם שהכל מוגדר כראוי... אבל אולי זאת הזדמנות טובה לעשות שדרוג קושחה לנתב (הצלחתי להתחמק מביטויים לועזיים! :D).

פורסם

בהחלט נשמע כמו בעיה בהגדרות הDNS של הנתב. לא משהו שדורש חזרה להגדרות יצרן בדרך-כלל.

מסתבר שאתה לא לבד:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=468184.0

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שמדובר ב-DNS כי כשאני עושה פינג לאתרים יש תרגום לכתובת IP והפינג מצליח. וכשאני מנסה להיכנס לאתר, גם לפי כתובת ה-IP שלו, אני נכשל.

פורסם

יש לך מחשב נוסף מאחורי הנתב הזה? כדי לראות האם מדובר בבעיית הגדרות מקומית או ברמת הרשת כולה?

פורסם

לחזור להגדרות ייצרן זה ממש כלום

תהיה מוכן עם שם משתמש, סיסמה וכתובת שרת L2TP

גם תרשום את שם המשתמש של הראוטר וסיסמת הכניסה של היצרן

אחרי שיתחבר מחדש אל תשנה כלום וישר תבדוק אם יש גלישה

פורסם
  • מחבר

QttP - בדקתי בשני מחשבים.

11@11 - אני יודע, זה לא קשה, סתם לוקח קצת זמן ולא היה לי חשק לזה אתמול בלילה. אבל אני אגיע הביתה ואעשה את זה. זה כרגע דרך הפעולה היחידה שאני יכול לחשוב עליה. באמת שלא ברור לי מה הקטע.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, שדרגתי את הקושחה של הראוטר, איפסתי הגדרות והגדרתי הכל מחדש, בדיוק כמו שהיה. ועכשיו זה עובד!

ממש לא ברור לי מה היה דפוק שם כי הכנסתי בדיוק את אותן הגדרות אבל כנראה שמשהו נדפק ואיפוס ההגדרות שחרר את העסק.

אגב לא נגעתי ב-DNS. הוא מקבל אוטומטית את ההגדרות מ-CCC.

תודה על העזרה חברים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים