עבור לתוכן

לגבי הכתבה על העכבר של גיגבייט.

Featured Replies

פורסם

ציטוט:

רבים העובדים על מסכים גדולים באופן קבוע נתקלים בבעיה: לעכבר הרגיל לוקח הרבה זמן לעבור מצד לצד של המסך, וגורם לעייפות וכאבים במפרק כאב היד. עכבר זה מאפשר באמצעות DPI מקסימלי גבוה במיוחד לעבוד בקלילות על מסכים גדולים ממש, כאילו היו מסכי 22 אינץ' רגילים.

בזכות העכבר ניתן ממש לשחק (ולעבוד בצורה שוטפת, לערוך וידיאו, תמונות וכו') גם במסכים גדולים וליהנות גם שם מתגובה זריזה ומדויקת. אנחנו בדקנו אותו על מסך 42 אינץ" והתוצאות היו מעולות.

זה רק אני או שגם אתם חושבים שאין שום קשר בין גודל המסך לעכבר???

מאיפה המחשב יודע או אכפת לו מה גודל המסך???

אולי אני לא מבין מהחיים שלי אבל פשוט זה נשמע לי מוזר......(אבל ממש מוזר)...

פורסם

גם אני חשבתי על זה אתה יודע? המסך גדול אבל הרזולוציה לא גדלה ולכן ככל שהמסך גדול יותר העכגבר יתפרס על יותר שטח ויגדל בהתאם וככה תישאר פרופורציה מסוימת בין גודל העכבר לגודל המסך וכשהעכבר יזוז מצד לצד הוא תמיד יהיה באותו גודל ביחס לגודל המסך ולכן יעבור אותו מרחק. ככה ההגיון שלי עובד.

אשמח לשמוע דעה או עובדה אחרת שתתקן אותי :D

וכל זה בהנחה שכל המסכים הם באותה רזולוציה וההבדל ביניהם הוא רק גודל באינטצ'ים כמובן ;)

פורסם

כמובן שאתם צודקים.

רק הרזולוציה של המסך משנה פה.

כמו כן, ניתן לשנות את הגדרות היחס של העכבר במערכת ההפעלה ככה שהוא יעשה דרך ארוכה יותר על כל הזזה. וגם ניתן להגדיר תאוצה ככה שגם יהיה אפשרי להגיע לאזורים מרוחקים וגם עדיין תהיה שליטה מדוייקת על שטחים קטנים.

מבחינתי, עכבר שיש עליו כפתורי שליטה לdpi הוא הפתרון הכי נוח למשחקים ולעריכה גרפית אבל למשתמש רגיל זה ממש לא נחוץ.

תדעו שמסך יחיד הוא גם ככה לא גדול במיוחד. מתחילים להסתבך כשיש 3 מסכים ורזולוציה אופקית של 5760 פיקסלים. ;D

פורסם

הוספתי התייחסות לרזולוציה, תודה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הוספתי התייחסות לרזולוציה, תודה :xyxthumbs:

הכתבה שלך?

פורסם

הכתבה שלך?

שלי, אכן טעות בניסוח.

צריך לציין זה משנה וההבדל בעבודה על מסכים בגדלים רגילים לעומת גדלים גדולים היא מהותית, וכמובן שזה מתייחס למשתמש המקצועי (עורכי וידיאו, תמונות וכו' לרוב) ולא למשתמש הרגיל שגם אם מחבר את המחשב למסך הגדול זה ע"מ לראות סרט, תמונות או גלישה באינטרנט.

פורסם

הכתבה שלך?

אני העורך של האתר :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים