עבור לתוכן

שאלה על GTX460

Featured Replies

פורסם

היי חברה.

רוכש מחשב חדש, תקציב 4000-5000. מסך כיום 1680X1050, אבל בעתיד ייתכן ויגדל.

התלבטתי בין 460/465/470, אבל כעת נראה לי שאקח GTX 460 1GB (מתוך מחשבה להוסיף עוד אחד ב-SLI כשיתחיל לתקוע אותי בהגדרות גבוהות)

השאלות שנותרו לי פתוחות:

1. אני מוכן להשקיע עוד קצת בשביל לא להיות מוגבל בקצוות, פשוט לא רוצה סתם אוברקיל. נא לזכור שכנראה שלא יהיה OC (אני עוד לא ממש מבין בזה בשביל להתחיל לשחק עם זה). האם 460 עם 1 GB ייתן לי אופציה להגדרות הגבוהות במשחקים כמו Fallout, oblivion, simulators, Mess effect 2, או שאני ארגיש חנוק בהגדרות הגבוהות? (ד"א, אם אני אכן אהיה חנוק, איזה כרטיס אחר הייתם ממליצים עד 1400 ש"ח ?)

2. האם 2 כרטיסי 460 1GB במערך של SLI אכן תומכים ב HD מלא ?

3. האם יש איזה דגם של GTX460 1GB שהייתם ממליצים עליו במיוחד? (של יצרן מסוים, או דגם חזק יותר, ובלבד שאפשר להשיג אותו בארץ !)

תודה לכולם !

פורסם

קודם כל ה-gtx 460 יותר חזק מה-465... אז האופציה שלך נעה בין ה-470 שיקר בהרבה לבין ה-ATI 4850 שהוא הערך מתומחר כמו ה-470.

זה תלוי ברזולוציה שאתה משחק.. ה-460 מספיק בהחלט ואף יותר מזה למשחקים של היום בהגדרות הגבוהות.

חוץ מזה, שעל ידי OC פשוט אתה מעלה את היכולת של הכרטיס ב-30 אחוז בקלות.

תשמע, אני בניגוד אליך מזמין את הלוח אם x58 אז היכולות והפוטנציאל של sli של 460 בעתיד יהיה הרבהי ותר חזק מלדוגמה הP55 שתומך בpci x8

זה תלוי בך תאמת.

פורסם

CF בלוח מבוסס X58 מהיר ב 1% בממוצע מ CF בלוח מבוסס P55.

פורסם

וגם אין לי מושג מאיפה הבאת את הראיה לעתיד לתושבת שעומדת למות בעוד חודשים בודדים יחד עם מעבד שבאופן כללי משיג ממוצע של 1-2% פחות מI5 750

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ציפורי לילה יקרים שלי ;)

אוקיי, אז למרות חילוקי הדעות על OC, אני מבין שכולם תמימי דעים ש-460 1GB על 1680X1050 לא מגביל אותי בכלום, גם בהגדרות הגבוהות ביותר, כן?, אז:

460 (1, או 2 במערך SLI) תומך ב-FHD?

וגם: יש איזה דגם של GTX460 1GB שהייתם ממליצים עליו במיוחד (שמעתי על דגמים אדירים שלא מגיעים לארץ... :-[)

פורסם

תומך FHD כמובן, הכרטיס חזק מאוד ולא יגרום לבעיות ב 1680 ( וגם מעבר ) אבל קח בחשבון שאתה יכול למצוא משחקים שיקשו עליו ברזולוציות גבוהות אם תגזים עם פילטרים וכו" כמו קרייסיס / GTA IV, כל כרטיס ניתן להוריד לברכיים

פורסם
  • מחבר

תומך FHD כמובן, הכרטיס חזק מאוד ולא יגרום לבעיות ב 1680 ( וגם מעבר ) אבל קח בחשבון שאתה יכול למצוא משחקים שיקשו עליו ברזולוציות גבוהות אם תגזים עם פילטרים וכו" כמו קרייסיס / GTA IV, כל כרטיס ניתן להוריד לברכיים

^

תודה רבה, אכן תשובה מקצועית.

פתרת לי את הדילמה לגמרי.

לפני שנבקש לסגור את הדיון, יש לך המלצה אולי לכרטיס מסוים? (יצרן/דגם של ה- 460 1GB, לדןגמא, שמעתי שיש כאלה שעשו להם כבר OC במפעל, אבל לא מצאתי כאלו בארץ)[br]פורסם בתאריך: 28.07.2010 בשעה 02:16:22

^

תודה רבה, אכן תשובה מקצועית.

פתרת לי את הדילמה לגמרי.

לפני שנבקש לסגור את הדיון, יש לך המלצה אולי לכרטיס מסוים? (יצרן/דגם של ה- 460 1GB, לדןגמא, שמעתי שיש כאלה שעשו להם כבר OC במפעל, אבל לא מצאתי כאלו בארץ)

פורסם

אם אני לא טועה כל ה GTX460 כוללים כרגע קירור רפרנס ( מעוצב עלידי NVIDIA )

בגדול אני בדרך כלל ממליץ ללכת על הכרטיס הזול ביותר עם האחריות הגבוהה ביותר שבנמצא, לא משתלם לשלם יותר על אוברקלוק מובנה, אפשר לבצע את אותו OC בקלות, מה שגם גרסאות OC שכוללות קירור רפרנס לא עדיפות ב OC מקסימאלי על גרסאות "פשוטות"

ה 460 משתלם יחס מחיר / ביצועים, אל תקלקל את היחס הזה עם גרסאות יקרות ולא משתלמות.

* אם אתה לא נעול על NVIDIA, וכרטיס יד שניה ( בן חודשים בודדים ) לא מרתיע אותך...

http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/16616/cat/34

http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/16545/cat/34

אישית הייתי הולך על אחד מהם על פני ה 460 בלי לחשוב פעמיים, גם זולים יותר ( בתור משומשים ) וגם חזקים יותר ברוב הגדול של הבדיקות...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אכן הצעות מעניינות, אבל אני לא משתגע על רכישת יד שניה, למרות שההצעות מעניינות מאוד.

חוץ מזה, נראה לי שננעלתי קצת על NV ;)

אני אוציא הזמנה,

תודה !

פורסם

תתחדש ! ;)

פורסם

אם אני לא טועה כל ה GTX460 כוללים כרגע קירור רפרנס ( מעוצב עלידי NVIDIA )

דווקא ראיתי קירורים צד שלילי לפחות אצל 4 ייצרניות- msi, gigabyte, galaxy ו-gainward (ה-gainward נראה דומה אבל זה קירור שלהם). לא יודע מה בדיוק נמכר בארץ.

פורסם

התכוונתי לכרטיסי הזמינים אצלנו... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים