עבור לתוכן

GTX460 1GB שווה את התוספת ?

Featured Replies

פורסם

שלום רב

אני מעוניין בכרטיס GTX460

ורציתי לדעת אם שווה להוסיף 250 ש"ח בשביל הגרסא של ה 1GB

המחשב שלי מחובר למסך 32" ומאמין שבקרוב יהיה מחובר למסך יותר רציני FHD

מעבד E8500

4GB RAM

עריכה:

או בכלל לקחת את GAINWARD GTX465 1024MB

בתופת של 370 ש"ח

פורסם

לך על ה-gtx460 1gb...

אם אתה חושב על כרטיס חזק יותר, קפוץ ל- gtx470. אל תקח gtx465 כי ה-460 1gb עדיף עליו.

פורסם

תשמע, גם לי הייתה התלבטות אם לקחת את ה-460 או את ה-470 אני החלטתי להשקיע עם חשיבה לעתיד.

אני הבנתי שעדיף לי לקחת מעבד i7 920 ביחד עם לוח אם x58 עם ראיה לעתיד ביחד עם GTX460

קודם כל מבחינת עלות/תועלת ה460 הוא הכרטיס מסך הכי משתלם היום, ללא ספק.

אני קניתי אותו עם ראיה שעוד כמה זמן אני אצרך עוד כרטיס חמוד למערך SLI

מה שיהיה מאוד משתלם וחזק בגלל הלוח אם...

ההפרשים בין הגרסא של ה-764 ל-1gb הם לא גדולים. יעש שיפור של 8%+- בfps אבל באמת שזה תלוי בך.

אני אעדפתי להשקיע ב1gb

פורסם
  • מחבר

ההבדל בזיכרון לא בא לטובתי אם אני משתמש במסך גדול ?

או שאין כזה הבדל רציני.?

פורסם

ההבדל בתוספת המחיר ביחס לביצועים הוא לא משתלם לדעתי.

אך אם אתה מתכנן SLI בעתיד אז אולי כן כדאי להשקיע בגלל שההבדלים בזיכרון עלולים להיות יותר משמעותיים במערך שכזה (אני לא ממש סגור לגבי זה, צריך לבדוק).

פורסם

הגרסא של ה-1GB לא רק מוסיפה נפח זכרון, אלא גם מכילה ממשק זכרון 256bit לעומת 192bit.

הפרש הביצועים הממוצע אצל techpowerup אומנם עומד על כ-8%, אבל זה מאוד תלוי במשחק ובהגדרות.

מצד אחד יכולים להיות מקרים שהביצועים דומים ומצד שני יכולים להיות הפרשים גדולים יותר מ-8%.

סתם לדוגמא, מהביקורת של guru3d, בגרסאות ה-reference, ה-1GB נותן ביצועים טובים יותר ב-15% ב Dirt2 וב-21% ב Metro2033.

(מטרו אומנם לא בדיוק שחיק בהגדרה הנבדקת, אבל לצורך העניין - ההבדל קיים והוא יורגש ככל שתעלה הגדרות, לפחות בחלק מהמשחקים)

פורסם
  • מחבר

הגרסא של ה-1GB לא רק מוסיפה נפח זכרון, אלא גם מכילה ממשק זכרון 256bit לעומת 192bit.

הפרש הביצועים הממוצע אצל techpowerup אומנם עומד על כ-8%, אבל זה מאוד תלוי במשחק ובהגדרות.

מצד אחד יכולים להיות מקרים שהביצועים דומים ומצד שני יכולים להיות הפרשים גדולים יותר מ-8%.

סתם לדוגמא, מהביקורת של guru3d, בגרסאות ה-reference, ה-1GB נותן ביצועים טובים יותר ב-15% ב Dirt2 וב-21% ב Metro2033.

(מטרו אומנם לא בדיוק שחיק בהגדרה הנבדקת, אבל לצורך העניין - ההבדל קיים והוא יורגש ככל שתעלה הגדרות, לפחות בחלק מהמשחקים)

תודה רבה,

אז זה אומר שעדיף לי את גרסאת ה 1GB מאחר ואני משתמש במסך חיצוני של 32" ? ובקרוב FHD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים