עבור לתוכן

שוב חוסמים קבצי TORRENT

Featured Replies

פורסם

מה זה קשור לפורטים? אתה לא יודע לקרוא? הם מדברים על הקבצים עצמם. זאת הורדת web רגילה לחלוטין בפורט 80.

• תגובות 69
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

שוב אני לא מגן על 014 - אני עזבתי אותם בדיוק מהסיבה הזאת.

אבל זה לא חסימה של קבצים. אני מניח שמדובר פה בתעדוף של פורטים מסויימים.

בזמנו ניסתי לעקוף את התעדוף הזה ע"י שימוש ב SSL- אך זה לא עזר. -מכאן שה"חסימה" אינה נובעת מחסימת הקבצים עצמם.

:kopfpatsch:

אם רק סוג של קובץ אחד חסום משתמע שהם חוסמים את סוג הקובץ הזה.. מה הקשר פורטים?!

פורסם

יותר פשוט לחסוך את את ה24 שקלים הללו עם חברה אחרת שאין לה תעדוף שפוגע בך? לא?

התכוונתי ללא תשלום כמובן, חס וחלילה לשלם.

פורסם

:kopfpatsch:

אם רק סוג של קובץ אחד חסום משתמע שהם חוסמים את סוג הקובץ הזה.. מה הקשר פורטים?!

גם אצלי זה ככה כבר 4 ימים....

ובכל מקרה פתרון זמני בשביל להריד את הקבצים יש את http://txtor.dwerg.net/, פשוט להכניס את הקישור וזה מוריד כמו קובץ טקסט,

ויוטורנט עדיין יכול לקרוא את הקובץ כמו טורנט רגיל

פורסם

מישהו מכם ניסה להוריד ולשמור כTXT ואז במחשב לשנות, במקום להשתמש באתר שהתגובה הקודמת מציעה?

פורסם

תנסה לבד תראה איך עובד לך

פורסם

זה לא עובד.

למסנן לא אכפת (והוא גם לא יודע) באיזה שם אתה שומר את הקובץ.

פורסם

מה לא עובד ,האתר שממיר לטקסט?

המםםם מנסיון שלי עובד עם כל הטרקרים הציבוריים ורק עם חלק מהפרטיים.

כאמור פתרון חלקי בלבד.

פורסם

מישהו מכם ניסה להוריד ולשמור כTXT ואז במחשב לשנות, במקום להשתמש באתר שהתגובה הקודמת מציעה?

זה לא עובד.

האתר עובד יופי :)

פורסם

אם המנגנון הזה מסנן קבצים מסוג torrent אז הוא בחיים לא יהיה מבוס על סיומת של קובץ, אלא אם כן מי שתכנן אותו פשוט אידיוט עם תעודות.

מספיק להציץ ב header של הקובץ כדי לזהות אותו ו UDP/TCP stream בנוי בדיוק ככה שניתן לראות מאיפה קובץ מתחיל.

היום יש ציוד IPS כל כך מתוחכם שרק הצפנה יכולה לעקוף את ההגבלות שהוא יוצר.

ושוב, רק להגדיש לכל המבלבלים במוח: אין דבר כזה "חסימת פורטים" ובטח לא שום חסימה. תקראו קצת על traffic engineering.

פורסם

אם המנגנון הזה מסנן קבצים מסוג torrent אז הוא בחיים לא יהיה מבוס על סיומת של קובץ, אלא אם כן מי שתכנן אותו פשוט אידיוט עם תעודות.

או שזה פשוט לא מעניין אותם שאחוז זניח של אנשים שמבינים במחשבים יוכלו "לפרוץ" את זה, והם בונים על זה שפגיעה ב-99% מהאנשים היא מספיקה להם בשביל להוריד את העומס.

פורסם

אני משתמש ב UTORRENT

נראה כאילו הוא עוקף את ההגבלות המוזרות האלו, דרך המודם סטיק של סלקום אני לא מצליח להוריד כלום ברגיל עקב הגבלה, אבל שאני מחבר אותו זה עולה לאיזור ה 100KBS...

פורסם

ואוו אתם קשים

גם אני מוריד עכשיו טורנטים במהירות מקסימלית לחלוטין (600KB/s לחבילת 5Mb) , זה לא קשור.

פורסם

אה סורי

אם אתה מתכוון להורדת הקבצי טורנט עצמם, אז כן מהירות זוועתית של 0.1 KBPS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים