עבור לתוכן

שוב חוסמים קבצי TORRENT

Featured Replies

פורסם

בימים האחרונים זה כבר בעיה של ממש..

אני לא מצליח להוריד שום קובץ עם סיומת TORRENT.

התקשרתי לבב"ל ואמרתי להם "נמאס לי אתם חוסמים קבצי טורנט" הם כמובן "מפתאום! אנחנו לא חוסמים!"

הסברתי שניסיתי להוריד מכמה אתרים שונים ודפדפנים שונים וזה מוריד כמה KB בודדים ונתקע..

הסברתי לו שאני בלי חייגן(מחובר ישירות) והוא אמר לי שכנראה זאת הבעיה.. התחברתי דרך חייגן ושום דבר לא השתנה.

אז כנראה שהבעיה לא ממש בהוט.. בסופו של דבר הוא אמר לי "OK תבדוק עכשיו" והינה זה עובד מצויין!

אבל מה.. "זה שירות תיעדוף חדש והוא בתשלום"מה? למה שאני אשלם על משהו שעד עכשיו עבד ופתאום לא עבד? אז אתם כן חוסמים!

"לא אנחנו לא.. זה פשוט תיעדוף, האתר שאתה מוריד ממנו מעדיף משתמשים אחרים עלפניך.. ואנחנו עוקפים את זה"

אז הוא רוצה להגיד לי שמאות אנשים מנסים להוריד את אותו קובץ TORRENT שאני מנסה להוריד? מה הסיכויים?!

אמרתי לו שאין מצב שאשלם על משהו שעבד אצלי.. הוא הציע לי להתקשר לHOT ולבדוק את זה איתם.. אני כנראה אעשה את זה מחר

כי אין לי כבר כח לחפירות להיום..

רציתי לדעת מה דעתכם לגבי זה? איך יכול להיות שפתאום ממציאים שירות "חדש" על חשבון זה שמורידים משהו שצריך להיות נורמטיבי?

ודבר שני יצא לי לקרוא פה על מישהו שהשתמש בתוכנה TOR ולא הצלחתי להבין מה בדיוק אני צריך לעשות .. אפשר הסבר על התוכנה?

• תגובות 69
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני ב014 והוט ולא היו לי בעיות כאלו

פורסם

כן יש להם את הקריזות האלו

לי פעם אחת תומך אמר לי שיש שוטר תנועה שאם אני מריד יותר מידי אז השוטר מגביל אותי

הייתי צריך לצרוח כמו משוגע וגם להגיע לקשרי לקוחות אחרי שאיימתי להתנתק כדי שהכל יסודר

פורסם

גם לי זה קורה לפעמים. אין קשר לחייגן.

פורסם
  • מחבר

אף פעם לא היו לי בעיות איתם, אני לקוח מרוצה כבר שנים וניסיתי חברות שונות

בסוף חזרתי אליהם

יש טעם להתקשר להוט או שהם באמת לא קשורים לעיניין?

verynoti

חבל שאני לא יודע לצעוק.. אין לי גם כח לזה, אני פשוט אתנתק בתום ההתחייבות

אין שום סיבה שאצעק על משהו שהייתי צריך לקבל מלכתחילה

פורסם

אין קשר להוט. זה קורה גם לי ב-014, עם ADSL...

פורסם

זה נושא מוכר, לפעמים יש עומס על השרתים של אתרי ההורדה של הטורנט, אין כל קשר לבב"ל.

פורסם

כן, בגלל זה כשהעבירו אותו לחבילת גיימר זה הסתדר... כי היה עומס על השרתים בחו"ל :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

שעה 23:00

טורנטים חזרו לרדת.. על 1KB אבל לפחות מסיימים להוריד

רצו שאשלם משהו כמו 20-30 שקלים כל חודש בשביל שאוכל להוריד מידי פעם קבצים בסיומת טורנט

מפגרים יכלו להגיד לי "ב23:00 אנחנו מפסיקים" הייתי מחכה, כמו שאני מחכה לפעם הבאה שאני לא אוכל להוריד..

TechEn

אתר 1.. צודק..2? 3? 4?! כנראה לא..

אתה רוצה להגיד שנרשמת לאתר במיוחד בשביל לרשום את זה?

צריכים אולי עובדים? נראת לי אחלה עבודה

פורסם

גם לי זה קורה לפעמים. אין קשר לחייגן.

גם בבזק עם חייגן גם בהוט בלי

גם בבזק בין לאומי וגם ב012

פורסם

גם לי זה חזר לאחרונה ב014 עם ADSL

פורסם

זה ליצור חוסר במשהו ואז לבוא לדרוש כסף תמורת פתרון -

לי זה מזכיר מאוד שמשפחת פשע באה לבעל עסק ויוצרת אצלו חוסר בביטחון ואז בעל העסק משלם כדי שיתנו לו פתרון, כן כן זה נקרא פרוטקשן וזה קיים בכל ממסד קפיטלסיטי בצורה כזו או אחרת...

פורסם

עושה רושם שאתה מוריד כמו מטורף 24\7 אז חטפו עליך קריזה

פורסם

עשיתי עכשיו בדיקה וניסיתי להוריד כמה קבצי TORRENT מ-HDBits. ברוב המקרים הם באמת בכלל לא ירדו, לפעמים ירדו ממש לאט, ורק במקרים בודדים ירדו באופן מיידי. אין ספק שיש פה איזושהי חסימה.

אני ממש לא "מוריד מטורף 24/7", למעשה כבר הרבה מאוד זמן שהתעבורה שלי היא דיי idle, גלישה בסיסית בלבד בלי שום הורדה מיוחדת אולי חוץ מ-youtube פה ושם.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מזה הרבה, זה תקופות.. אין שום דבר מעניין בזמן האחרון, מה שכן הורדתי סדרות לאחרונה בHD של 60-70 GB

אבל עדיין, בשביל זה יש אנטרנט מהיר.. ובאמת שאין לי מבצע מטורף וזול ש"דפקתי" את החברה.. אני משלם מספיק.

(ד"א זה ממשיך להתקע :s07:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים