עבור לתוכן

מידע לגבי לימוד תחזוקת אתרי אינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אני אמור לקבל בקרוב ג'וב קטן = תחזוקת אתר אינטרנט.(על הנייר מאוד פשוט..אתר מתנ"ס מקומי)

רוב העבודה היא בעיקרון הכנסת מידע / עדכון , שינויים מינוריים וכו' , תחזוקה שוטפת ..

ביקשתי לקבל את האתר מוכן וחדש לחלוטין,כך שרק כשהוא יהיה באוויר אני אדע באיזו סביבה הקימו אותו , מהי שיטת העבודה, ממשק הניהול וכו'.

השאלה שלי היא כזו : איך בינתיים אני אוכל לקבל בסיס להבנה התחלתית של תחזוקת אתר ? ז"א האם הנכם מכירים ספרי לימוד בעברית שיעזרו לי להתקדם או שישנם אתרים שעושים זאת או אפילו שלא אצטרך את כל זה ופשוט אבין לבד ?

אני מתאר לעצמי שתהיה לי תמיכה מצד חברת האחסון או אפילו מצד החברה שתבנה את האתר אך לבטח הם לא יעניקו לי שיעורים פרטיים.

לכן אני פונה אליכם מראש

תודה לעונים

יוסי

פורסם

אם אין לך את הידע המתאים, למה לקחת את העבודה?

פורסם

כי יהודים אוהבים כסף.

בכל מקרה, עדיף שתלמד לפחות HTML בסיסי.

פורסם
  • מחבר

לקחתי את העבודה כי אם לא אלמד לעולם לא אדע !

עם הרבה רצון אפשר לעשות הכול..גם לתחזק אתר אינטרנט.

אני לא חושב שזה קשור לכסף.מדובר באתר ציבורי כפי שכתבתי שכל כולו אמור להיות מוקדש לפעילות ילדים ונוער.

אם אני לא אעשה זאת פשוט לא יהיה אתר.יש לי רקע רחב כטכנאי PC אמנם זה לא מתקשר אחד לשני אבל אהיה זריז ואלמד מהר.

קצת פוגע ומעליב אפילו לשפוט אדם כל עוד לא יודעים מה מניעיו האמתיים.

אשמח לקבל תשובות "לשאלות" בלבד.חבל יהיה להספים פה סתם

תודה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חבר :xyxthumbs:

שמרתי לפניי

פורסם

רוב הסיכויים שהאתר יהי בנוי במערכת CMS שלא תדרוש כתיבת אפילו שורה אחת של קוד.

אני למשל זוכר שכך היה לאתר של היחידה שלי בתקופת הצבא כך שכל מי שרצה להוסיף או לשנות תוכן היה עושה את בממשק WYSIWYG מאוד פשוט.

אם אני לא טועה המערכת היתה Scepia, אבל יש לא מעט מערכות CMS כאלו בשוק בשביל שאם פקידה רוצה לשנות טלפון לא יצטרכו לרכוש שעות עבודה של web master.

פורסם
  • מחבר

היי

לפי מה שביררתי על CMS אני רק יכול לצפות שהאתר יהיה בנוי בצורה הזו,משום שמדובר במערכת ניהול תוכן הנותנת יכולת לנהל אתר אינטרנט כמעט ללא ידע תיכנותי ו/או טכנולוגי. וזאת מכיוון שמערכת הניהול מבצעת את מרבית הפעולות עבורי, ומספקת כלים ידידותיים להתמודד מול עידכון התכנים והניהול בכלל.

במילים פשוטות..אני מקבל מסגרת אתר , נכנס לממשק הניהול , מעדכן את מה שאני רוצה לעדכן (תחזוקה שוטפת) ושלום על ישראל !

אם אני סוגר..לסגור על אתר שיהיה בנוי במערכת CMS ?

פורסם
  • מחבר

חברים

הסתדרתי :xyxthumbs:

תודה רבה לכל המסייעים :yelclap:

*ניתן לנעול את הנושא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים