עבור לתוכן

Starcraft 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

^

מסכים עם כל מילה , הרי מה שיקבע זה המולטי , למי אכפת בכלל מהסינגל ? הסיבה היחידה שמישהו בכלל משחק בסינל היא הרצון להשוות אותו לסינגל של המשחק הראשון.

• תגובות 1.4k
  • צפיות 222.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חברה יש לי בעיה

אני מכניס את הקוד והוא פשוט כותב לי שזה לא נכון

חפרתי בכל מקום אפשרי

כמו שאמרו באינטרנט החלפתי סיסמא החלפתי אימייל החלפתי פשוט הכל ניסיתי בכל המקומות (אמריקה אירופה)

הדיסק ארופאי כמובן

לא מצליח לעשות כלום רוב הזמן באקואונט יש שגיאות אני משתגע פה ופשוט לא יודע מה לעשות

שלחתי להם אימייל מחכה לתשובה.

יש לכם מישו עם אותה בעיה? חלק פתרו אותה וחלק לא... אני אחד מהם

פורסם

סיימתי את המשחק (כל המשימות ב-Normal חוץ מ-2 שעשיתי ב-Casual) אחרי חרישה רצינית של 20 שעות בערך.

בתור אחד ששיחק מעט מאוד במשחק הראשון, נהניתי מאוד מהמורכבות והקושי של המשימות וכמובן מהעלילה ומהסרטונים בהם ג'ים מתודרך על המשימות.

מה שממש אהבתי במשחק זה את מגוון השדרוגים העצום (בתשלום ובנק' Research) וכן את המשימות בהן יש אופציה לבחור צד.

מיותר לציין שהוא עבד חלק לגמרי על המערכת שלי כשהכל על Ultra.

רק בגלל העובדה שהוא פשוט הצמיד אותי למחשב מאתמול, בלי רצון לזוז לרגע, אני נותן לו 10/10.

פורסם

אני עכשיו במשימה 9-10 , וגם חושב שהוא קצת מאכזב, ציפיתי להרבה יותר, עם לקח להם 12 שנה לעשות אותו

פורסם
  • מחבר

זו גם המחשבה שלי - המשחק טוב מאוד אבל ראבק, אחרי 12 שנה ציפית להפגזה לא למטח יריות קצר...

אני לא יכול להגיד שאני מאוכזב כי המשחק הזה פשוט מצמיד אותי לכסא :cool2:

פורסם

איך אתם יכולים להגיד שהוא מאכזב?! משחק לא פחות ממצויין

רואים שהשקיעו בו הרבה והוא מעובד הייטב אהבתי מאוד את המעברים בין המשימות שבנו ממש סביבה תלת מימדית מאשר עוד ממשק

סטנדרתי, הדמויות בגרפיקה מדהימה וההסברים על כל דמות בקיצור ממשק פשוט מצויין

המשימות מגוונות ולא משעממות.. אני מקווה שישארו ככה

אני אולי לא באתי עם צפיות ענקיות כי בראשון שיחקתי ממש קצת ואז לא הכי התחברתי לג'נר

אבל אחרי כמה משחקי אסטרטגיה אני יכול להגיד שזה משחק האסטרטגיה הכי טוב ששיחקתי

ובאמת לא רואה בו שום מינוס.. בנתיים (ועדיין לא שיחקתי במולטי)

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק העניין - שלא שיחקת במולטי.

כשמודדים את המשחק מתכוונים למולטי, מכיוון שאת הסינגל תשחק פעם / פעמיים לעומת המולטי שייספק לך שעות על גבי שעות של משחק.

ולכן לפי דעתי נכון יותר למדוד לפי המולטי.

פורסם

לא כולם אוהבים לשחק במולטי..

המשחק עמו הוא הSP, על זה הם ישבו שעות והשקיעו, עלילה דמויות משימות- זה תכלס המשחק.

המולטי הוא רק עוד צד במשחק..ממש לא כל המשחק.

פורסם
  • מחבר

בגלל נוסחת השעות שציינתי בהודעה הקודמת אני די בטוח ש-לפחות 75% מהמשחק צריך להימדד לפי המולטי.

פורסם

יש משחקים שאיכותם נמדד לפי הסינגל,SC2 הוא לא אחד מהם.

פורסם

אמור להיות רשום לך: משימה X מתוך 26.

תודה אבל איפה בדיוק?

פורסם

SC הראשון היה סינגל מצוין ועלילה מצוינת, כל ה-lore וכו'. אבל המולטי... המולטי היה פשוט הדבר הכי טוב שהיה על מסך מחשב אי פעם פחות או יותר.

זה לא 50/50 מולטי מול סינגל ב-SC, זה אף פעם לא היה. הסינגל אולי אולי איזה 10-20% ממה שהמשחק שווה.

אפילו נטו מבחינת זמנים, אתה מסיים את כל הסינגל, פעמיים, וזה לוקח חודש - ואז 12 שנים(!!) ממשיך לשחק במולטי, זה בלתי נתפס כמעט.

ב-2 זה אותו סיפור. נכנסתי לסינגל, זה כיף, זה מגניב, זה יחזיק איזה חודש-חודשיים אולי אם אני אקח את הזמן ואעשה ה-כ-ל. זה משחק מאד טוב, מצוין אפילו - אבל לא משהו באמת מטורף, בסה"כ עוד משחק מצוין.

אבל המולטי... שיחקתי בבטא די הרבה משחקים. זה ממכר בצורה שאי אפשר לתאר. שעות על גבי שעות נעלמות מהחיים שלך. אחרי החוויות של הבטא הייתי קונה את זה במחיר מלא גם בלי סינגל בכלל. פשוט משחק שכל כך כיף לשחק עוד ועוד, והוא לא נמאס, ולא משעמם, וכל משחק הוא משהו אחר - ויש 1V1, 2V2, 3V3, 4V4, ואתה משחק בליגה אחת עם החבר הזה שלך, וליגה אחרת עם החבר ההוא וזה פשוט מייצר פאן בקצב מדהים, וזה פשוט לא מפסיק.

אין בכלל ספק שבשביל סינגל לא סביר לשלם כמעט 300 שקל. אבל בשביל המולטי לבד, גם בלי הקבוצתית פה הייתי קונה את זה (כמובן מזמין מחו"ל, אבל בהנחה ו-300 היה המחיר הנמוך זה לא היה משנה לי).

פורסם

Could someone give me a guest key, I want to try the game.

Thanks!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים