פורסם 2010 ביולי 2715 שנים משחק בקמפיין בינתיים, כי אני חלוד וגרוע גם ככה.מי שרוצה מוזמן להוסיף אותי, קוד דמות 614.ביי בינתיים.
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים מחבר תזכורת:מי שרוצה שהניק שלו יופיע בעמוד הראשון של הת'רד שישלח לי הודעה פרטית.
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים עוד מישהו נתקל בשגיאה הזו?"this battle.net account does not include an associated copy of Starcraft 2. Please log into battle.net account management and add the game to your account."I tried to change the interface language along with changing my personal info with no success.ניסיתי ה-כ-ל!, חפרתי בפורומים, שאלתי אנשים, דבר לא עובד..שלחתי לBLIZZARD מכתב זועם ובצדק. קרוב ל20 שעות אותה בעיה.
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים שאלה קצת הזוייה מישהו אולי יכול לומר לי איפה בדיוק הלחצן יציאה לווינדוס בMENU הראשי של המשחק?
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים עוד מישהו נתקל בשגיאה הזו?"this battle.net account does not include an associated copy of Starcraft 2. Please log into battle.net account management and add the game to your account."I tried to change the interface language along with changing my personal info with no success.ניסיתי ה-כ-ל!, חפרתי בפורומים, שאלתי אנשים, דבר לא עובד..שלחתי לBLIZZARD מכתב זועם ובצדק. קרוב ל20 שעות אותה בעיה.יש לי הרגשה שבסוף תגלה שזה סתם איזה typo.
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים פתחתי חשבון בבטלנט החדשה סחה עליהם,הוספתי שם גם את סטרקרפט+ברוד וורז הישנים שלי עם איזה סידיקי בן אלף שנה.עכשיו מה נקרא "הניק" שלי שם? ואיך אני מחבר את זה לפייסבוק אמרו לי שגם זה חשוב
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים ואיך אני מחבר את זה לפייסבוק אמרו לי שגם זה חשובתסלחו לי על שאני מצטט את ההודעה שמעליי אבל... huh?!?
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים שאלה קצת הזוייה מישהו אולי יכול לומר לי איפה בדיוק הלחצן יציאה לווינדוס בMENU הראשי של המשחק? מצטרף לבקשה מישהו יכול לעזור? לא מוצא את לחצן היציאה.
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים לא יודע לגבי האורך של הקמפיין, אבל מצאתי את עצמי משחק שעתיים ב-MINI-GAME שיש בתוך המשחק, בקנטינה (משחק חלליות ARCADE שבו אתה יורה בחלליות של PROTOSS) תענוג
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים שאלה קטנה , אם אני קונה את המשחק , עותק דרך האינטרנט לא עותק פיזי , נוכל אני ואחי שנינו לשחק במקביל (לא בהכרח במולטי) ושאנחנו גרים במקומות שונים ועל 2 מחשבים שונים (: ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.