פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים הזמנתי עותק דיגיטלי מהאתר של בליזארד ובחרתי לשלם עליו 60 דולר במקום 60 יורו, האם זה אומר שלא אוכל לשחק בשרתים אירופאיים ?? אלא רק אמריקאים.?
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים יש כבר גרסא פרוצה למשחק הזהאף אחד עוד לא הצליח להוציא משחק חסין פיראטיות וגם לא יהיה נראה לי ;DGT Legends לדוגמה לא נפרץ והיו עוד לא מעט משחקים כאלה,יכול להיות שגם לא היה עיניין לפרוץ אותם
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים הזמנתי עותק דיגיטלי מהאתר של בליזארד ובחרתי לשלם עליו 60 דולר במקום 60 יורו, האם זה אומר שלא אוכל לשחק בשרתים אירופאיים ?? אלא רק אמריקאים.?לדעתי כשאתה בוחר לשלם ב- $$$ אתה צריך לשנות את האיזור ל- US (בדוק איזה איזור בחשבון B.net שפתחת), לכן תקבל קוד של אזור US ולא תוכל לשחק בשרתים של אירופה.
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים מישהו מכיר מדריך טוב למפה?איך לעשות סרטונים, לגרום לתנועה של יחידות [כמו בתחילת שלבים כשמנחיתים את היחידות] וכל הדברים הטיפה יותר מורכבים.זה יהיה עוד יותר נחמד אם זה יהיה סרטון.
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים יש לדרך נורמאלית לסמן בניינים במיספרים כמו שמסמנים יחידותכי ניסיתי את CTRL+מיספר ואז שניכנסתי לברקקס זה זה לא נתן לי להוציא יחידות אלא המשיך לסמן את הבניין שוב ושוב
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים לא ברור לי כ"כ מה קרה לך, הבחירה של בניינים כמו שתיארת אמורה לעבוד.קונטרול+מספר וזהו, כמו יחידות - זה עובד, בדוק.
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים יש לדרך נורמאלית לסמן בניינים במיספרים כמו שמסמנים יחידותכי ניסיתי את CTRL+מיספר ואז שניכנסתי לברקקס זה זה לא נתן לי להוציא יחידות אלא המשיך לסמן את הבניין שוב ושובמה?!?!?נראה לי שאתה עושה משהו לא בסדר או שהמשחק שלך לא בסדר, בכל מקרה אני נוטה לאפשרות הראשונהלי זה עובד מצויין כשהבנין מסומן קונטרול+מספר וזהו ואם אתה רוצה להוסיף בניין או יחידה לבניינים או יחידות קימות אתה לוחץ שיפט+מספר
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים יש למישהו מושג איך אני משנה מראה של יחידה מסויימת למראה של יחידה אחרת בMAP EDITOR?כי יש את המודל של הספינה מהסרטונים ואני רוצה לשים אותו על הספינה של המשחק, ואותו דבר עם החיילים וכו' כדי שהכול יראה הרבה יותר טוב...
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים כאשר אני בוחר מספר רב של יחידות מסוגים שונים, יש אפשרות בקיצור מקשים לבחור מתוכם רק יחידות מאותו סוג ?
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים אולי יש שיטה יותר יעילה אבל כמעט תמיד במשחקי אסטרטגיה דאבל-קליק על יחידה בוחר אוטומטית את כל היחידות מהסוג הנבחר שנמצאות בגבולות המסך.
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים טוב אני חייב להגיד את זהסיימתי את הקמפיין לפני זמן קצרואני חייב להגיד שהמשחק והסיפור מעוליםרק הסוף ביאס ךי את הטוכעס :\כאילו ציפיתי למשהו יותר מעניין מסתם הליכה לעבר הזריחה(או מה שזה לא יהיה).
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים כאשר אני בוחר מספר רב של יחידות מסוגים שונים, יש אפשרות בקיצור מקשים לבחור מתוכם רק יחידות מאותו סוג ?tab
פורסם 2010 באוגוסט 615 שנים תלוי מה בדיוק אתה מנסה לעשות, אבל יש כמה דברים:1) דאבל על קליק על יחידה, כמו שנאמר, בוחר את כל היחידות מהסוג הזה שבמסך. אותו דבר עושה קונטרול+קליק - לדעתי קצת יותר נוח, כי לעשות דאבל קליק על יחידה בתנועה למשל לא תמיד הולך חלק.2) כשיש כמה סוגים של יחידות בבחירה שלך, אתה יכול לעשות קונטרול+קליק על אחת היחידות בחלון של הבחירה למטה במסך(על אחת מהתמונות של היחידות בירוק, לא על היחידות עצמן) כדי לבחור רק את הסוג הזה מתוך סך הבחירה שלך.נגיד בחרת 20 מרינס ו-20 זרגלינגים, ואז עשית קונטרול+קליק על אחד המרינס - נשארת עם בחירה רק של המרינס, בלי קשר למי כרגע על המסך, זה מפלטר רק את הבחירה הנוכחית שלך.
פורסם 2010 באוגוסט 615 שנים 2) כשיש כמה סוגים של יחידות בבחירה שלך, אתה יכול לעשות קונטרול+קליק על אחת היחידות בחלון של הבחירה למטה במסך(על אחת מהתמונות של היחידות בירוק, לא על היחידות עצמן) כדי לבחור רק את הסוג הזה מתוך סך הבחירה שלך. נגיד בחרת 20 מרינס ו-20 זרגלינגים, ואז עשית קונטרול+קליק על אחד המרינס - נשארת עם בחירה רק של המרינס, בלי קשר למי כרגע על המסך, זה מפלטר רק את הבחירה הנוכחית שלך. מצויין, זו הייתה הכוונה שלי הידעתם שיש לקמפיין 29 משימות ולא 26 ? יש 3 חבויות שניתן לפתוח ולעשות אותן לפני שעוברים למשימה רגילה הבאה בקמפיין. אגב, האם יש הגבלת יחידות במולטי ? עשיתי ניסיון כזה, שיחקתי עם ה- Protoss נגד מישהו שלא תקף אותי במשך זמן רב והגעתי למצב שאני לא יכול לייצר יותר יחידות (וכמובן שלא מדובר בחוסר של Gas/Minerals/Pylons).
פורסם 2010 באוגוסט 615 שנים אז... להשקה של המכירה המוקדמת לא הצלחתי להגיע.... ואין לי עותק אספנים אבל אני רוצה לקנות ממישהו את הDOK שהוסיפו לשם לערכה. מישהו מוכר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.