פורסם 2010 ביולי 2715 שנים קניתי כרטיס טלוויזיה, ומיכוון שאני לא יכולה לחבר אותו מתחת לכרטיס מסך - יש לי כרטיס מסך של ספיר 5770 - והוא תופס מקום של שני חיבורים. עכשיו הוצאתי אותו מחיבור הנוכחי שלו - בצבע כחול - אני יכולה לחבר אותו להכי תחתון בצבע הלבן?ועוד דבר, אם אחבר אותו ללבן, זה ייפגע בביצועים שלו?[וזה דיי דחוף כי המחשב שלי כרגע פתוח והפחד הכי גדול שלי זה שיקרה משהו לכרטיס מסך כשהוא מנותק..]תמונה -http://i306.photobucket.com/albums/nn272/DarkYokoX3/DSC00107.jpg
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים מחבר אם הכרטיס טלוויזיה יהיה צמוד למאוורר של הכרטיס מסך, זה יהיה רע?? כי זאת הדרך היחידה שלי לחבר את הכרטיס טלוויזיה.
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים כל עוד אין מגע בין הכרטיסים אז במקרה הכי גרוע טמפ' כ.מסך תעלה בכמה מעלות (לא נורא) תבדקי טמפ' כ.מסך לפני ואחרי.
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים מחבר אני רק מקווה שהוא לא יישרף..כרטיס מסך או מחשב מכבה את עצמו כשהטמפרטורות גבוהות מידי, נכון? הוא לא נשרף מיד..המרחק בין הכרטיס מסך לכרטיס טלוויזיה זה סנטימטר אחד..
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים כרטיס המסך לא יישרף אתה קצת עושה דרמות.תחבר ותבדוק טמפרטורה, השינוי צריך להיות זניח עד אפסיאגב כרטיס הטלויזיה מספיק ארוך בשביל לעמוד ממול המאורר של כרטיס המסך? קשה לי להאמין
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים מחבר אני בת. וכל אחד היה עושה דרמות ממחשב שלקח לו המון זמן לקנות.אבל תודה, אבדוק.משומה, ככה זה. כנראה בגלל הגרסא החדשה של הכרטיס מסך הזה. הוא ארוך ועבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.