עבור לתוכן

אני חושב שאני מוכן לפלאפון חדש, אנדרוייד מישהו...? עד 2500ש''ח

Featured Replies

פורסם

לא ביררתי, אבל בכל מקרה הייתי בערך חצי שנה+ בלי פלאפון, אז אף אחד לא ירגיש שה 054 כבר לא אקטואלי יותר :lol:

• תגובות 87
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

קניתי ביד שנייה

HD2 אחלה מכשיר

אבל מערכת הפעלה דפוקה

ב 1800 שקל

אחלה עיסקה

והמכשיר משומש במצב מצויין

לא יודע למה צריך ללכת על החדש

פורסם

כן כמובן. ראית אותי אומר שהם בהפסד? לא.

חוץ מזה, כשאתה קונה מכשיר בצורה פרטית, אתה לא חושב שהשיחות עולות להם כסף, הם לא צריכים להרוויח מהמסלול עצמו והאינטרנט שהם מספקים בעצם גם כן לא עולה להם אגורה?

אתה אטום ולא מוכן להקשיב, ואת זה אפשר לראות בקלות בכך שהכפלת ב 36 ולא ב 18. תעשה מה שבא לך.[br]פורסם בתאריך: 28.07.2010 בשעה 19:00:59

יצא לך ב Total כ 50 ש"ח בחודש לא כולל שיחות :)

אתה חושב שאם נותנים לך כמה החזרים אתה דופק את המערכת ומקבל את המכשיר בחצי מחיר כאשר בפועל אתה תשלם עליו 600 ש"ח יותר בהשוואה לחנות. מן הסתם הכפלתי ב-36 כי אתה מחוייב על המכשיר ל-3 שנים. אתה תשלם 80 ש"ח כל חודש במשך שלוש שנים. התחייבות ל-18 חודשים זה רק על התעריפי השיחה. אתה לא הראשון ובטח לא האחרון שנופל בפח של החברות הסלולריות. לא צריך להתעצבן עלי.

פורסם

^ מה זה משנה!?.... 70 בחודש בלי שיחות או 3000 שקל + 50 (?) שקל בחודש בלי שיחות?... דיי להיתחכם, אנחנו לא מפגרים, ותנחש מה? אנחנו יודעים שחברות הטלפון לא מפגרות ושהם יודעות להסתדר, אבל זה לא אומר שהדילים האלו לא חוסכים לנו כסף!

פשוט דיי...

פורסם

המחיר בחנות פרטית הרבה יותר נמוך. מדובר בחסכון של 600 ש"ח בהשוואה לתוכנית דרך החברה סלולרית.

פורסם

אתה חושב שאם נותנים לך כמה החזרים אתה דופק את המערכת ומקבל את המכשיר בחצי מחיר כאשר בפועל אתה תשלם עליו 600 ש"ח יותר בהשוואה לחנות. מן הסתם הכפלתי ב-36 כי אתה מחוייב על המכשיר ל-3 שנים. אתה תשלם 80 ש"ח כל חודש במשך שלוש שנים. התחייבות ל-18 חודשים זה רק על התעריפי השיחה. אתה לא הראשון ובטח לא האחרון שנופל בפח של החברות הסלולריות. לא צריך להתעצבן עלי.

אתה חתיכת בנאדם עקשן. אין טעם להתווכח איתך בכלל, מה שתגיד - אתה צודק :xyxthumbs:

העיקר שתמשיך להביא את המיילסטון ב 2400 ש"ח לא כולל חבילת גלישה / התחייבות למסלול בחברה הסלולרית, אבל כמובן תמשיך; "חנות פרטית בלה בלה בלה יוצא יותר זול לי... בלה בלה בלה אני מגניב.. בלה בלה בלה אני לא משווה מחירים.. בלה בלה בלה כל החברות סלולר רק מנסות לעקוץ אותי בלה בלה בלה."

פורסם

18 חודשים מהיום תשמע את המילים הבאות: "חבילת גלישה היא חלק בלתי נפרד מהמכשיר. כאשר לקחתם את המכשיר התחייבתם לחבילת גלישה ל-36 חודשים. בלתי אפשרי לבטל את החבילה. התחייבות ל-18 חודשים רק על תעריפי השיחות". שמור את הדיון במועדפים. אם אתה גבר תקפיץ את הדיון ותגיד שצדקתי.

פורסם

18 חודשים או לא - חבילת גלישה היא חובה בכל מכשיר דור שלישי, בין אם הבאת אותו בצורה פרטית, ובין אם רכשת דרך חברת הסלולר.

בוא תגיד לי מה ה Scenario שאתה חושב שיקרה ברגע שתביא את המיילסטון בצורה פרטית :screwy:

פורסם

א. לא נכון. אפשר בלי חבילת גלישה.

ב. אשתמש בסים הרגיל שלי?

פורסם

ברור, אני רוצה לשמוע אותך מתקשר לסלקום / אורנג' / פלאפון ושהם אומרים לך שאפשר ללא חבילת גלישה (= חבילת 3G בסיסית).

תפסיק לקשקש.

פורסם

בדיוק בגלל זה ה wifi הפך להיות סטנדרט,

לשלם עבור חבילת גלישה שמגבילה אותה בצורה מגוחכת בצריכה של התוכן זה כמו לשלם עבור מכשיר סלולרי נוסף

מה אני אגיד לך..ממש משתלם

פורסם

ברור, אני רוצה לשמוע אותך מתקשר לסלקום / אורנג' / פלאפון ושהם אומרים לך שאפשר ללא חבילת גלישה (= חבילת 3G בסיסית).

תפסיק לקשקש.

סלקום לא, אבל אורנג' כן.

פורסם

אורנג מחייבים אותך בחבילת גלישה מינימלית בסך 20 שח.

פורסם

בכל מקרה נחזור לדיון המקורי, בתקופה הקרובה סלקום אמורה להתחיל לייבא לארץ את הסמסונג גלקסי S - הייתי ממליץ לך לחכות ולראות באיזה חבילות יתמחרו אותו. אם הוא יוצא לחיילים יכול להיות שזה מה שהכי ישתלם לך - תקבל מכשיר שהוא משמעותית יותר חזק וגם יעודכן מאוד בקרוב לFroyo שיריץ אותו הרבה יותר מהר מהמיילסטון שעתיד העדכון שלו לא ברור.

פורסם

אתמול יצא לי להשתעשע עם הGALAXY S.

מכשיר מדהים מכל בחינה.

הזמנתי אחד מהאינטרנט.

קצת יקר אבל שווה את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים