עבור לתוכן

בעיה (כנראה חומרה) ב PAVILION DV6000

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים.

אז ככה.

כשמדליקים את המחשב, המסך לא נדלק, נדלקות רק הנורות שלו, לא נראה כאילו ההארד דיסק חושב, אחרי 15 שניות בערך הוא עושה RESTART וחוזר חלילה.

הלוח של המחשב נמצא ברשימת ה"בעייתים" של HP, אבל הוא לא נרכש בארץ, ואין לו מזמן אחריות, כך שלא ניתן להחליף את הלוח בחינם.

המאווררים (או מאוורר בודד) כן מסתובבים, אז אני לא חושב שזו בעיית התחממות.

קראתי בפורומים לנסות לנתק את הסוללה, ללחוץ על הלחצן של ה POWER לאיזה דקה, ולנסות להדליק שוב.

אגב, איך אני מאפס את ה BIOS? איפה נמצאת הסוללה? או שהפתרון ששמעתי עליו זה בעצם בשביל לאפס את ה BIOS?

*עוד לא יצא לי לנסות איתו משהו, הנייד כרגע אצל אחי, יגיע לפה כנראה בסוף שבוע.

אמרתי לאחי שינסה לבדוק רק עם סטיק אחד של זכרון כל פעם, הוא אמר שזה לא עזר. (אבל הוא די נכה בדברים האלה).

אשמח לשמוע עצות מה אפשר לעשות.

אני מעדיף לנסות כל דבר לפני שלוקחים אותו לתיקון, אם בכלל, כי אני יודע שיגידו לי פשוט להחליף את הלוח (הפתרון האולטימיבי של מעבדות מחשבים).

לא זוכר בדיוק את הדגם המלא של המחשב, אבל הוא מבוסס AMD TURIONX2

תודה.

פורסם
  • מחבר

UP UP

פורסם

ב V6000 הCטריה ליד זכרון.

אולי שמה גם ב DV6000

וזה לא יעזור.............

פורסם
  • מחבר

כן גם אני לא הכי אופטימי.

יש לי חבר עם אותו מחשב, לפתע הוא לא נדלק לו יותר (לא נדלק בכלל), לא משנה מה.

הוא בא לזרוק אותו לפח, אמרתי לו חכה, מה אכפת לך, תוציא את הזכרונות ותשים מחדש. (לא שחשבתי שיש קשר ממש)

הפלא ופלא זה עבד לו אחרי...

WHO KNOWS, אפילו לעשות עליו נשיפה מהפה שלי יכולה לגרום לו לעבוד, לפעמים מחשבים מתעוררים לחיים בדרכים כלכך הזויות.... שווה לנסות...

למקרה הכי גרוע, מישהו מכיר מעבדה שמתקנת מחשבים של HP בירושלים?

פורסם

לא סתם אני אומר זה לא יעזור

יש לי עחשיו כזה V6000 על שולחן...........

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

עם אותם סימפטומים? (מעבר לזה שהוא ברשימה השחורה של HP).

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז עדכון.

אחי הביא את המחשב, הוא פשוט מסרב לעלות (הסימפטומים שציינתי למעלה), הנורות דולקות (גם זאת שליד ה SD), אחרי 15 שניות עושה RESTART, מסך לא נדלק, אין צפצופים.

אז פרקנו למחשב את הצורה בנסיון להגיע למעבד, לאחר המון חלקים פשוט התייאשנו כי לא ראינו את הסוף, פשוט עוד בורג, ועוד בורג, ועוד בורג... זה לא נגמר.

אז הרכבנו בחזרה.

עדיין לא עולה.

אני עקשן, והיום הדלקתי אותו, לפתע נדלק!!! מערכת ההפעלה עלתה הכל בסדר גמור.

איפה הבעיה? כשמכבים, הוא שוב עושה בעיות. ניסיתי לשחק עם זה, גיליתי שבערך 1 מתוך 15 נסיונות להדליק אותו, מצליח.

נכנסתי לווינדווס ועדכנתי BIOS, זה לא פתר את הבעיה.

אחרי בדיקה יותר מעמיקה, מצאתי טריק שגורם לו לעלות בסיכוי של 30% בערך, אם אני מדליק, מכבה אותו כמה שיותר מהר, ומדליק כמה שיותר מהר...

אגב הדגם המדוייק הוא dv6406nr

ממה זה יכול לנבוע?

פורסם
  • מחבר

כבר מצאתי את הנושא הזה באינטרנט של לשים את הלוח בתנור. יש גבול לדברים שאני מוכן לנסות.

או שאחי יסתפק בזה שהוא נדלק לו עכשיו בשליש מהפעמים, או שישים בפח.

תודה בכל מקרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים