עבור לתוכן

Assassins Creed: Brotherhood

Featured Replies

פורסם
  • תגובות 81
  • צפיות 20.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיחקתי קצת והמשחק ממשיך בדיוק מאותה הנקודה שהוא הסתיים בה.

נראה לי ששיפרו קצת את השליטה כי הפסקתי להיכנס בקירות :smile1:

פורסם

אם היית נכנס בקירות סתם ככה אתה לא יודע לשלוט בעכבר ומקלדת גם יחד :nixweiss:

פורסם

שאלה- זה משחק מולטי? או המשך של הסינגל השני????והאם אני עם אציו?

אני עדיין תקוע בשלב עם הספינה......מתסכל!!!

פורסם

זה המשך ישיר של AC:2 ואתה כמובן משחק בתור אציו. בנוסף לסינגל יש מולטי מהנה למדי, אתה יכול לראות איך הוא ביוטיוב.

פורסם

לפעמים כשרצתי ליד קירות הוא טיפס לי עליהם בלי קשר, התכוונתי לזה.

כמו שאמרתי המשחק ממשיך בדיוק מאותה נקודה/מקום/זמן שהקודם נגמר.

יש מולטי אבל המשחק עוד לא יצא רשמית. ::)

פורסם

עוד סיפור לעלילות UBISOFT and the pirates

למי שזוכר לפני כמה שנים כש UBISOFT התקשו לפתור את אחד מהבאגים ב Vegas 2 הם בחרו בפתרון יצירתי ביותר והשתמשו ב CRACK של RELOADED (ה DRM של המשחק גרם לבעיה).

כמה שנים מאוחר יותר UBISOFT הוציאו DRM נוראי שגרם לזה שהמשחקים שלהם לא יעבדו כמו שצריך והכל כחלק מהמלחמה בפירטים.

ועכשיו לכבוד יציאתו של AC:B למחשב ושינוי ה DRM האנשים ב UBISOFT הרגישו צורך במהלך מפוקפק חדש. ה OST שמגיע עם המשחק (digital deluxe edition), תוסף נחמד ביותר, הוא למעשה גירסה פירטית של הסאונדטראק :lol:

http://www.reddit.com/r/gaming/comments/g4dh1/ubisoft_using_torrented_soundtrack_as_a_part_of/

כל מה ש UBISOFT עשו זה להוריד את ה TORRENT ולהמיר את הקבצים מ FLAC ל MP3...לפחות שהיו נותנים לנו את אותה איכות שמקבלים בהורדה "הלא חוקית" :s07:

מגהים לראות את הצביעות של החברה הזו :lol: :lol: :silly:

זה לא צביעות.. פשוט מחפשים כל מיני שיטות שיהיה ריווחי להשקיע על משחק בגודל כזה.

זה כמו שתתלונן למה בירקות בשוק סמים "כלור".. זה בגלל היתושים.

אין מה לעשות.

פורסם

הם כל הזמן בוכים שההורדות הלא חוקיות פוגעות ברווח של החברה, הם מוציאים את המשחקים באיחור למחשב בגלל זה, הם פיתחו מנגנון DRM בגלל זה (שבסופו של דבר גרם לזה שגם מי שקנה את המשחק לא הצליח לשחק).

מצד שני אתה רואה אותם פעם אחרי פעם משתמשים בתוכן לא חוקי, בין אם זה לסדר בעיות שנגרמו כתוצאה מהניסיון שלהם למנוע פירטיות או כי הם רוצים להוסיף תוכן נוסף למשחק. בסופו של דבר מה שהם עשו זה למכור תוכן פירטי :nixweiss: הם דורשים ממך כסף על משהו שהם הורידו בחינם וגם אחרי זה הורידו לו את האיכות >:(

עזוב את זה שזו לא דרך רצינית לעבוד ומראה חובבנות וחוסר יחס מצד החברה, אי אפשר להילחם בהורדות הלא חוקיות ואז להשתמש בהן כשזה נוח. שיבחרו, אם שהם נלחמים בזה או שהם מודים שזה נוח גם להם ומשתמשים בזה.

פורסם

לא הבנתי, מה לא חוקי הם עשו?

ואגב, לא משנה כמה רמת האבטחה של המשחק - תמיד אבל תמיד - האקרים יודעים לפרוץ.

ככה שאני חושב שזה מיותר להשקיע כסף וכח על דבר שבכל מקרה לא יניב פירות.

הדבר המצחיק - שהפרוץ יוצא לפני המקורי.

פורסם

דבר ראשון גם בתור בקשה של לכבד אותם וגם כי חוקי הפורום אוסרים עלי ועליכם אני מבקש ששורש המילה פ.ר.צ לא תופיע, יש מבין? תודה.

לגביי למה יוביסופט מתאמצים זה כדיי להקשות עוד קצת. תחשבו שמליונים על מליונים נשפכים ושנים ארוכות של בניה ועבודה על כל ספסל וכל בנאדם ובניין וליצור עיר שלמה ענקית ופשפוט פורייקט אינסופי שכזה. החברה כל כך גאה במוצר שלי ובצדק, חשוב להגן עליו.

פורסם

עמיר פרץ עמיר פרץ עמיר פרץ :lol:

הם לא עשו משהו לא חוקי, הם פשוט עובדים בצורה עקומה. מצד אחד הם מוציאים מיליונים על ה DRM שלהם וכל הזמן אומרים שהפירטיות פוגעת בהם, מצד שני הם כל הזמן משתמשים בתוכן פירטי. מבחינה חוקית אין בעיה כי הם מחזיקים את הזכויות יוצרים אבל בכל זאת זה ניראה רע שהבונוס שהם נותנים למי שקונה את המשחק שלהם זה בונוסים שהם הורידו מ TPB.

אם הם באמת היו רוצים לעשות את זה בצורה מכובדת הם היו משתמשים בקבצי הסאונד שיש להם, זה לא שהם מחקו אותם והיו צריכים להוריד שוב. כל מה שאני אומר זה שהם צריכים לבחור, או שהם נלחמים בפירטיות או שהם מודים שזה לא באמת משנה והם ואפילו נוח להם כי הם גם משתמשים בתוכן הזה :nixweiss: אני בטוח שאם יעברו על השיחות של הצוות תמיכה שלהם יגלו שהרבה פעמים הם גם המליצו לנטרל את ה DRM ב AC2 שאנשים שהאינטרנט שלהם לא היה יציב מספיק.

פורסם

אני עדין בשוק שיש אנשים שמשחקים במשחק הזה עם מקלדת...

גיימפאד ליד ומייד!!! ;D

פורסם

משתמשים בתוכן פיראטי או לא העיקר שהמשחק הזה הוא אגדה ליהיה כזה לאורך כל ההיסטוריה.

איזה גיימפאד?!

מקלדת FTW!

למי שקשה עם מקלדת אני מרחם אליו,בחיים לא עליתי סצם ככה על איזה קיר לא יודע על מה אתם מדברים... :-\

אחלה שליטה שבעולם אחד הנוכים לדעתי.

אני לא מתאר לעצמי איך אפשר לוותר על העכבר במשחק שכזה.

פורסם

ד"א ביטלו את זה, אפשר לשחק בלי אינטרנט

פורסם

משתמשים בתוכן פיראטי או לא העיקר שהמשחק הזה הוא אגדה ליהיה כזה לאורך כל ההיסטוריה.

איזה גיימפאד?!

מקלדת FTW!

למי שקשה עם מקלדת אני מרחם אליו,בחיים לא עליתי סצם ככה על איזה קיר לא יודע על מה אתם מדברים... :-\

אחלה שליטה שבעולם אחד הנוכים לדעתי.

אני לא מתאר לעצמי איך אפשר לוותר על העכבר במשחק שכזה.

משחקים נועדו לגיימפאד ומפותחים לגיימפאד כמעט כולם, מקלדת ועכבר נועדו לRTS, FPS וRPG בלבד. למה להתעקש על הPC ONLY BULLSHIT הזה כשאפשר להנות משני העולמות כמו שתוכנן שתהנה... ;D

חוץ מFPS וRPG אין משחק שאני לא משחק עם הפאד של ה360..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים