עבור לתוכן

Assassins Creed: Brotherhood

Featured Replies

• תגובות 81
  • צפיות 20.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המשחק לא יתמוך ב-DX11?

פורסם
PCGH: Will the renderer of the PC version of Assassin's Creed: Brotherhood support DX11? If the PC version will be developed without DX11 support, what are the reasons to do so? Are there existing plans to patch in DX11 support later?

David Coulombe: All iterations of AC were developed with DX9. On AC1 we experimented with DX10 but the benefits were not quite there. Vista had just been released and drivers were not mature yet so it wasn't as great as we would've liked.

On AC2 and ACB we decided to concentrate our efforts on DX9. Nevertheless we are quite happy with the visual results. We manage to visually impress the players and give them a great gaming experience. In the end, that's what matters most!

פורסם

צודק לחלוטין, AC2 הגדיר מחדש מה אפשר לעשות עם DX9

פורסם

בהחלט, AC2 מדהים ויזואלית.

השאלה האמיתית היא למה הם צריכים כמעט חצי שנה בשביל הפורט אם הם לא מתכוונים לכלול משהו גדול כמו מעבר ל DX11 ?

אני מקווה שהם לא מכינים לנו מערכת IWnet משלהם.

פורסם

כדי שהפורט יהיה מוצלח ולא סתם משהו זול כדי לשאוב כסף (חחמ חחמ BO)

מישהו הרגיש ש AC2 היה פורט? אני לא.

פורסם

צריך מעבד חזק בשביל AC2, על מעבד C2D 2.4GHZ המשחק הזה ממש מקרטע אז לדעתי בהחלט אפשר להרגיש שזה פורט.

פורסם

אז כנראה שאני לא אינדיקציה טובה :)

פורסם

צריך מעבד חזק בשביל AC2, על מעבד C2D 2.4GHZ המשחק הזה ממש מקרטע אז לדעתי בהחלט אפשר להרגיש שזה פורט.

עם ה E6750 שלי הוא עבד חלק לגמרי, אני לא חושב ש 260MHZ הם מה שעושים את ההבדל בין "ממש מקרטע" לבין "חלק לגמרי".

פורסם

היו דברים, אני מדבר על P8600 נייד שהוא טיפונת חלש מ-E5200, המשחק לפעמים רץ ב18FPS~ בעיקר בגגות ומקמות עמוסי גרפיקה, ואני יודע שזה לא הכרטיס מסך. כשבדקתי ב-task manager אחוזי השימוש בשתי הליבות לא ירדו מ100%, זה היה פסיכי, אין שום משחק שקרוב לרמת שימוש כזאת (משחק שנחשב לפורט נורמאלי)*

אולי אני ואתה מגדירים שונה את המונח מקרטע כי בנייח לא חסר לי כלום וכשאני בנייד אני סובל

פורסם

נראה לי השימוש הטוב ביותר שאציו יכול לעשות עם ההידן בלייד הוא להתגלח |:

שיצא כבר המשחק.

פורסם

אני מוצא את הסכין החבוי לנשק הטוב ביותר בכל המובנים, השתמשתי רק בו ב-AC\2, גם בקרבות רגילים.

פורסם

אני דווקא פחות אהבתי אותו בקרבות מול הרבה אויבים.

ד"א, גם לכם קורה לפעמים שאתה משחקים עם פרק כף היד כדי לשלוף את הלהב הנסתר? :silly:

פורסם

אני מוצא את הסכין החבוי לנשק הטוב ביותר בכל המובנים, השתמשתי רק בו ב-AC\2, גם בקרבות רגילים.

הוא מעולה, אבל לא בשביל קרבות מול הרבה אוייבים (שזה אני מעדיף את הסכין הקצרה, מהירה בהרבה). אבל אחד הדברים הכפיים זה לזרוק פצצת עשן באמצע קרב מרובה משתתפים ולהפטר מהם שניים שניים עם ההידן בלייד ;D

הנשק הכי טוב, כמובן, זו החרב של אלטאיר. שלוש לחיצות והשומר שרוע ללא רוח חיים על הארץ.

ד"א, גם לכם קורה לפעמים שאתה משחקים עם פרק כף היד כדי לשלוף את הלהב הנסתר? :silly:

במיוחד במעלית :lol: :-[ חשבתי שאני הפסיכי היחיד

פורסם

רק DOUNLE BLADE!

קומבו הכי יפים והכי קטלניים יש להם.

הנשק השני הכי קטלני זה המוט של השומרים,מישהו אמר שיפודים? :gguyz:

ולגבי הידיים,לפחות אנחנו לא מתחילים לתפס על גגות :P

PRE ORDER AVALIBLE IN STEAM

49.99$

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים