עבור לתוכן

Assassins Creed: Brotherhood

Featured Replies

פורסם

יותר טוב שדחו, יהיה יותר זמן לגראן טוריסמו 5 ...

• 3 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 81
  • צפיות 20.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחחח איזיה משחק תצא לי הנשמה עד שיגיע...

:pissed:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

המנגינה של הטריילר:

פורסם

עכשיו אני פוחד מליצנים :-\

אני לא יכול לחכות שהוא כבר יצא!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אחד המשחקים מתי הוא צריך לצאת שיצא כבר אוףףף

פורסם

אני שונא את הקטע הזה שדוחים לPC... אם מישהו מתכנן לקנות, הוא ייקנה אם זה לPC או לקונסולה. אם מישהו מתכוון לשחק בפרוץ הוא בכל מקרה ייחכה עד שייצא המשחק לPC ועד שהוא ייפרץ... אני מחכה לרגע שבו המשחק ייפרץ כמו שצריך כי אם הבנתי נכון, גם על המשחק הזה יהיה DRM ואני לא מתכוון לשתף פעולה עם הבולשיט הזה... זה כבר עובר את הגבול כי זה פוגע בהנאה של המשתמש רק כדי שלכיס של יוביסופט ייכנסו עוד כמה דולרים ויהיה קשה לפרוץ את המשחק.

ולדעתי יוביסופט לא יחזרו על אותה טעות פעמיים. המשחק הראשון חזר על עצמו מה שגרם למשחק להיות קצת חסר פואנטה. לא נראה לי שיוביסופט יעשו עוד משחק שיימאס על חצי מהשחקנים...

פורסם

אני חושב שלראשונה אקנה משחק שעתיד לצאת למחשב (במקום להוריד) לPS3 שלי, גם שיש לו MP..

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הי, עוד שנייה המשחק יוצא!

כבר כתבתי תיאור לדיון ראשי, אני שונא שמשחקים מרכזיים פה נשארים עם הדיון המקדים שלהם יותר מדי זמן... דווקא יצא נסבל בהחלט לדעתי.

פורסם

כמה שאני מתרגש לקראתו :o :o :o

אני מאוהב במשחק הזה בצורה מפחידה.

הסינגל נראה פצצה,המולטי לפחות ממה שראיתי הולך להיות משחק מולטי בסגנון שלא נראה כמותו עדיין,מטורף!

וסוףסוף הCROSSBOW אוווו הCROSSBOW אני חרמן עליה עוד מהטריילר של הראשון.

הראשון לא היה משעמם בכלל אולי כן חזר על עצמו במהלך הקורבן השני עד השמיני אבל זה כיף לא נורמאלי לא השתעממתי אפילו דקה.

עברתי אותו פעמיים ואני מתכוון לעבור שוב ליפני היציאה של השלישי.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בתאריך ה18 הוא יוצא בארצות הברית

בארץ הוא ימכר רק בתאריך היציאה באירופה שהוא ה 22 למרץ.

:'(

פורסם

ואם יש DRM, אז עוד חודש וחצי עד שיפרצו אותו :'(

אני חושב שהם עובדים בעיקר על המולטיפלייר, כי המשחק אפילו לא יעבוד ב DX10 או DX11.

פורסם

Kiril אני מזכיר לך שלא מדברים על זה פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים