עבור לתוכן

לוח אם AM2+

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע במה מדובר. אני מניח שזה מין כפתור Turbo כזה שמעלה קצת את התדר של המעבד כשאפשר מבחינת הספק וטמפרטורה. זה גימיק נחמד כנראה לא תחליף אמיתי ל-OC רציני אם מתוכנן כזה בכלל.

פורסם
  • מחבר

אה אוקי, תודה רבה לך על העזרה

ד''א כשאני מניח את המעבד בלוח אם אני חייב משחה טרמית ? איך שמים אותה ? איפה קונים או שזה בא יחד עם זה ?

פורסם

חייב. בד"כ זה מגיע כבר מרוח על הקירור, אם לא אז מורחים.

פורסם

כן, חייבים למרוח משחה תרמית בין המעבד וגוף הקירור.

צריך לקנות משחה תרמית אלא אם כן גוף הקירור מגיע איתה (אם אתה משתמש בקירור הסטוק שמגיע עם המעבד אז לא בטוח שהוא מגיע עם משחה תרמית). קונים בכל חנות מחשבים ולא כל כך משנה איזו קונים כי הבדלי הטמפ' הן מעלות בודדות רק חשוב לוודא שהמשחה התרמית אינה מוליכה.

אם אפשרי תקנה את Arctic Cooling MX2 (או MX3).

מדריך למריחת משחה תוכל למצוא בפרק המדריכים של אתר זה.

!_Nike_! הקדים אותי.

פורסם
  • מחבר

אוקי כמה זה יעלה בערך ?

פורסם

לא יודע, תלוי בחנות. יש חנויות שיתנו לך אפילו בחינם שפופרת קטנה שמספיקה למריחה אחת (של משחה ג'נרית, אבל כזאת שתספיק).

כאמור אין טעם להתעקש על משחה מסוימת כל עוד המשחה לא מוליכה. תשאל בחנות אם גוף הקירור מגיע עם משחה או לא ואם לא תבקש לקנות.

ה-MX2 עולה בערך 30-40 ש"ח בשפופרת הקטנה.

פורסם

אתה הולך על מערכת amd‏? אם כן יש לך אפשרות לפתוח את הליבה הרביעית אבל זה אפשרי אם אני לא טועה רק בלוחות החדשים מסדרת ה800+, לגביי המשחה עכשיו אני בדיוק גם קונה משחה את הArctic Cooling MX3 היא עולה 50 שקלים בksp‏ בגדול כתוב שהיא יעילה ל 8 שנים אבל עדיף להשתמש בה לשנה שווה לשים על זה את ה50 שקלים לקבל תמורה כמו שצריך אבל אין בעיה אם תלך על הmx2‎‏ בהצלחה

פורסם

אם אתה לא מבצע אוברקלוקינג אז תסתדר עם המשחה שמגיעה עם הקירור המקורי, במקרה הזה פתיחת ליבות זה לא משהו שצריך לעניין אותך.

אם נושא פתיחת הליבות מעניין אותך ואתה מעוניין לבצע אוברקלוק אז תתייעץ בפורום קירור לגבי פתרונות קירור שמתאימים לתקציב ולצרכים שלך (קירור, מאווררים, משחה תרמית וכו'..).

ואגב אפשר לפתוח ליבות בכל לוח עם שבב SB710/SB750 ומעלה, זה לא הכרחי שיהיה מהסדרה החדשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים