עבור לתוכן

לוח אם AM2+

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות את הלוח אם :

‏MA74GM-S2 AM2+, AM3, 740G, DDR2 800, VGA ATI HD2100, PCI-E, HDAudio,

אבל מה שמוזר לי זה שאפילו שרשום AM3 ( כאילו תומך בכניסת מעב AM3) בפרטים טכנים רשום :

1. Support for Socket AM2+/ AM2 processors: AMD Phenom™ FX processor/ AMD Phenom™ x4 processor/ AMD Phenom™ x3 processor/ Athlon™X2 processor/ AMD Athlon™ processor/ AMD Sempron™ processor

(Note) If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted. Please refer ''CPU Support List'' for more information.

שכאילו אם אני יכניס לשם מעבד AM3 הכוח לו ירד או משהו ... זה ישפיע על הביצועים ?

פורסם

באיזה מעבד אתה מתכוון להשתמש ולאיזה שימושים?

פורסם
  • מחבר

‏Athlon II x3 Triple Core 440 3.0Ghz

ולגיימינג..

וד''א איך המעבד E6500 למשחקים ? ( יותר טוב מהE2160 ?)

פורסם

אז למה שלא תקנה לוח AM3 זול? אתה משדרג מערכת קיימת?

בקשר ל-E6500, אילו משחקים, באיזו רזולוציה? הוא מן הסתם יותר טוב מעט מה-E2160, תדר עבודה יותר גבוה, L2 Cache כפול, FSB גבוה יותר, אבל זה מאוד תלוי. אם אתה משחק ברזולוציות גבוהות אז לכרטיס מסך יש יותר משמעות לרוב.

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה, איזו מערכת עדיפה ?

E6500

‏P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio‎

ארד דיסק 500GB

‏M68M-S2P AM2+, AM3, nForce 630a, DDR2 1066, GeForce 7025‎

‏Athlon II x3 Triple Core 440 3.0Ghz Socket AM3 Box‎

ארד דיסק 500GB

(כנראה ני יקנה את הE6500 .... אבל זה מה שאני לא יודע בגלל זה אני שואל )

פורסם

מה הקשר בין השאלה הנוכחית והשאלה המקורית?

עדיפה לאיזה שימושים. פרט שימושים אחרת אי אפשר לענות (ומן הסתם שמערכת עם שלוש ליבות תהיה עדיפה בטווח הארוך ממערכת עם שתי ליבות, גם למשחקים).

אם אתה קונה Athlon II למה לא בלוח AM3?

פורסם
  • מחבר

כי אין תקציב זה למה, המערכת עם הE6500 זולה ותר ב60 ש''ח+- אם אני לא טועה. וי רוצה למשחקים

פורסם

אז תציין מה התקציב ואז יהיה אפשר לבנות את המערכת המשתלמת ביותר.

בלי קשר ללוח. מעבד Athlon IIx3 יהיה עדיף על ה-E6500 באופן כללי. אם אתה משחק ברזולוציות נמוכות אז בוודאי, אם אתה משחק ברזולוציות גבוהות אז פחות. לדעתי אם ה-Athlon IIx3 נכנס לך בתקציב תקנה אותו.

פורסם
  • מחבר

אוקי, יש לי 850-900 ש''ח ואני צריך ככה :

מעבד+לוח אם+דיסק קשיח

לא אכפת לי מאיזה חנות העיקר שתיהיה מראשון לציון

פורסם

מה עם זיכרון?

איזה נפח של כונן קשיח?

פורסם
  • מחבר

500GB אבל אם אין בררה אפשר פחות, זיכרון יש לי ... כרטיס מסך יש לי ... רק תארגן ל את החלקים האלה אל תדאג

פורסם

אני מבין מכך שיש לך זיכרון DDR2 ושאתה פוסל את הרעיון לפלטרפורמה עדכנית יותר ולכן אין פה הרבה מבחר.

הלוח הראשון שציינת ה-M68M-S2P בשילוב עם מעבד Athlon IIx3 440 ייתן לך את התמורה הטובה ביותר במסגרת התקציב.

ככונן קשיח תקח את ה-HD502HJ מסדרה F3 של Samsung.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה בה, ואם אנ ילך על האינטל ... הE6500 כלכך גרוע ?

ואיך הלוח אם

‏P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio‎

אם אני הולך עם האינטל ?

פורסם

לא גרוע, פשוט פחות ליבה אחת.

הלוח בסדר בדיוק כמו כל לוח אחר אם אין לך דרישות מיוחדות לכמות או סוג חיבורים כלשהו ואם אינך מצפה לשבור שיאי OC.

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שבאתר היצרן רשום משהו על כפתורOC שאתה לוחץ עליו והוא עושה מין OC .. אפשר הסבר קצרצר עליו בבקש ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים