עבור לתוכן

בעיה בהפעלת המחשב.

Featured Replies

פורסם

קרוב משפחה שלי העביר אליי את המחשב שלו משום שהוא חיבר אליו דיסק און קי ואז המחשב נפל.

ניקיתי את המחשב ואת המאוררים, המחשב נדלק אבל מסרב לעעלות, הוא מגיע עד למסך של בחירת המשתמש, מראה כיאילו הוא מתחיל אבל לא מגיע לשולחן העבודה.

יש למישהו ריעון מה הסיבה לכך וכיצד ניתן לפתור את הבעיה?

תודה רבה.

שכחתי לציין- המחשב הוא סלרון, ומערכת הפעלה היא XP HOME.

פורסם

שלום,

תעלה את המערכת בsafe mode ותגיד אם המערכת עולה לך?

פורסם
  • מחבר

אני ינסה להעלות ויעדכן.

אבל אני רוצה לדעת:

במידה והמערכת עולה בSM- מה זה אומר? ומה צריך לעשות?

במידה והעמכרת אינה עולה בSM מה זה אומר ומה צריך לעשות?

אני פשוט צריך לפרק את העכבר, מקלדת והמסך שלי ולהעביר בין המחשבים ולכן אני רוצה לדעת מה לעשות כדיי שאצטרך לפרק ולהרכיב כמה שפחות.

תודה!

פורסם

אם המחשב עולה בSF ולא בXP זה אומר שיש בעיה במערכת ההפעלה שהתקנת - יכול להיות שלא הותקנה כראוי.

וגם זה לא בעיית חומרה.

תעלה את המערכת בSF ותגיד לנו אם היא עולה.

תבצע סריקה עם התוכנה MHDD ותראה אם התוכנה מצאה bad sectors על הארד דיסק שעליו מותקן הXP HOME.

זה לא קשור לפריקת עכבר או מקלדת ...

פורסם

הדיסק און קי מחובר למחשב כשאתה מדליק אותו??

אם כן אז תוציא אותו

פורסם
  • מחבר

אז ככה:

המחשב עולה בSM.

בוצע גם סריקה של וירוסים ולא נמצא משהו.

המחשב במצב רגיל, עולה אבל לא מראה את שולחן העבודה, אם אני לוחץ על alt+cntrl+del אז אני מגיע למנהל המשימות וזה מראה שהמחשב עובד ויש פעולות שרצות.

מהי הבעיה?

האם התקנה מחדש של מערכת הפעלה(XP פרו) תפתור את הבעיה?

יש לציין שאני לא התקנתי את המערכת, ולא נגעו בה לאחרונה(עד כמה שידוע לי), לפי מה שאמרו לי המערכת נפלה ברגע שהפעילו דיסק און קיי.

פורסם

שלום,

תתקין מחדש את מערכת ההפעלה.

יש לחבר שלי מן וירוס בדיסק און קי שהוא בנה המחסלת את מערכת ההפעלה ברגע שמכניסים אותו,

ויש כאלה תוכנות שמסתובבות ברשת ובגלל זה מומלץ שיהיה לדיסק און קי אנטי וירוס כמו שיש אפשרות בU3 ובDOKים נוספים.

תתקין מערכת XP או win7.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים