עבור לתוכן

תל-אביבים היכנסו לכאן - וגם אנשים שמחוברים מהצפון לתבל...

Featured Replies

פורסם

חברת הכלבים תבל דיגיטאל התחסלה!!!!!!

הזונות האלה סוגרים את הבסאטה. עוד סיבה למה האינטרנט המהיר בכלבים לא יהיה בר-קיימה...

• תגובות 32
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה רציני?

פורסם

הזונות האלה סוגרים את הבסאטה. עוד סיבה למה האינטרנט המהיר בכלבים לא יהיה בר-קיימה...

ללללללללללללאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!

תגיד לי שאתה משקר!! גם אין אינטרנט וגם אני אצטרך לעבור ליס???????????????

פורסם

פשטו את הרגל

פורסם

פשטו את הרגל

%$# תרמו-גרעיני!

פורסם

יש לך הוכחה לכך?

אני מת"ב זה גם קשור אליי?

פורסם

לא יודע. תבל מתחסלים והשידור נפסק באיזורים מסויימים בתל-אביב, שמעתי אנשים מתלוננים. תבל לא שילמו משכורות לעובדים שלהם ואין להם ממה לשלם. אני לא יודע אם זה נוגע לחברות הכלבים האחרות.

פורסם

לא יודע. תבל מתחסלים והשידור נפסק באיזורים מסויימים בתל-אביב, שמעתי אנשים מתלוננים. תבל לא שילמו משכורות לעובדים שלהם ואין להם ממה לשלם. אני לא יודע אם זה נוגע לחברות הכלבים האחרות.

שוב........ יש לך הוכחה או שאתה מתבסס על השערות???????

פורסם

אני חושב שכדאי לחכות להודעה רישמית כלשהי או לכתבה באחד מאתרי האינטרנט של החדשות (כמו YNET) לפני שמתחילים להתרגש...

פורסם

אני לא מתבסס על השערות זה מה שהיה בחרשות...

פורסם

אני לא מתבסס על השערות זה מה שהיה בחרשות...

תביר בבקשה לינק.......

אני ממש מודאג....... אני כבר התחלתי להוריד חצי מהאינטרנט לפני שהם סורים לי את הברז

פורסם

במוספים הכלכליים של העיתונים בסוף השבוע היה כתוב שיש להם בעיה זמנית לשלם משכורות לעובדים אבל לא נרמז שם על קריסה וחיסול של החברה.. אבל הכל יכול להיות אז נחכה בסבלנות..

דרך אגב YES מבאסים לאללה, אין להם STAR WORLD ו-AXN !

פורסם

היום ברשת ב' אמרו את זה שהם על סף קריסה.

פורסם

במוספים הכלכליים של העיתונים בסוף השבוע היה כתוב שיש להם בעיה זמנית לשלם משכורות לעובדים אבל לא נרמז שם על קריסה וחיסול של החברה.. אבל הכל יכול להיות אז נחכה בסבלנות..

דרך אגב YES מבאסים לאללה, אין להם STAR WORLD ו-AXN !

איך אחיה בלי axn???

בלי דויד קראדין?????? בלי צ'אק נוריס?????? בלי לחיי האהבה????? (האחרון סתם בצחוק....)

פורסם

אני מכיר כמה אנשים שיתאבדו בלי VIVA...

אני כ"כ אתגעגע למרדוק מA TEAM חבל, בדיוק כשהם שידרו את זה במקום ערוץ 1...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים