פורסם 2010 בספטמבר 115 שנים יש לי תחושה שלראשונה, חוסר הרגש של דקסטר הולך לעצבן אותי קצת. זה נראה מעולה! :jump:
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים אני לא חושב שדקסטר חסר רגישות.כן, הוא שונה והוא רוצה להאמין שהוא לא יכול להרגיש דבר אבל אני חושב שכבר קיבלנו מספיק הוכחות שזה לא נכון.
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים העניין עם דקסטר הוא שהוא מאמין בטוב, ושואף אליו. מכיוון שזה האידיאל שלו, הוא יעשה הרבה כדי להגיע אליו, ולפעמים הכעס/צער שלו על החוסר של הטוב יגרום לך לחשוב שהוא מצטער על אדם ומרגיש משהו.אבל זה לגמרי נתון לפירוש, אני לא אומר שאתה טועה.
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים אם הוא אהב את ריטה הוא לא חסר רגשיש כאלה שבחורות זה סטוץ זה חוסר רגשראיתי בחודש את כל העונות עכשיו אני רואה סופרנוס
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים אין מה להגיד שמי שכתב את הספרים שביססו עליהם את הסידרה גאון למרות שגם היוצרים של הסדרה הצליחו להפוך את הספר להרבה יותר.
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים מי אמר שהוא אהב אותה?אז למה הוא אתה?אפילו אם הוא לא אוהב אותה אבל מסור אליה זה מספיקאו שהכל בשביל ההצגה שלא יהיה חשד שהוא רוצח
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים הוא אני?וכן, אני חושב שאולי הכל היה כדי להצליח להדמות לנורמלי, כמו שנאמר, היא הייתה הקשר שלו לנורמליות.
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים אתמול בדיוק סיימתי לראות את הפרק האחרון של עונה 4 אני חייב לראות כבר את ההמשך! סדרה מושלמתואתמול כשראיתי אותו *אני מטומטם* זה היה נראה שהיה לו צער בעיקר על עצמו, מזכרונות העבר.. אבל זה לא היה נראה שהוא היה עצוב במיוחד בגלל ריטה זה היה נראה יותר הבעת אשמה וגם בטריילרים של 5 רואים שהוא עדיין משחק את ה"אני עצוב ויש לי רגשות" בשביל שהמשטרה והסביבה יראו.. כמו בכל פעם שמצפים ממנו להביע רגש.
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים אחת הסדרות הטובות ביותר שיוצרו אי פעם דקסטר הוא דמות גאונית מסכים אבל יש מלך אחד ויחיד האוס אין עליו.
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים מחבר אני הולך כלכך לאכול את עצמי ברמות על ברגע שהעונה תתחיל בשבוע הבא ועד שהיא תהיה לקראת סיום כדאי שאני אוכל להתחיל לצפות בה.... :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.