עבור לתוכן

איזה קונסולה עדיף לקנות?

Featured Replies

פורסם

התלבטתי אם לקנות PS3 או XBOX 360 ובסוף החלטתי לקנות XBOX. ראיתי שיש שני סוגים של אקס בוקס- Arcade ו Elite. מה ההבדלים ביניהם ויותר חשוב- איזה עדיף לקנות (כולל שיקולי מחיר, הנאה, אפשרויות וכו')?

חשוב לציין שאני מתכוון להשתמש בקונסולה בעיקר למשחקי ספורט, נהיגה ויריות, וגם אולי לצפייה בסרטים (פחות חשוב).

תודה לכל העונים, זה מאוד חשוב לי

*תיקון- ראיתי שיש עכשיו גם את הגרסה החדשה XBOX 360 Slim אז גם זה נכנס למשוואה. אשמח אם תגידו לי איזה מהם עדיף

פורסם

תחכה לXBOX 360 Slim -המחיר אותו הדבר אבל היא קטנה יותר וצורכת פחות חשמל ואמורה להיות יותר אמינה

בעוד כמה חודשים יצא XBOX 360 Slim ארקיד -שגם נחמד רק בלי ארד דיסק (אפשר לקנות בנפרד אבל זה יקר )

במקרה שאתה קונה 360 במחשבה לפרוץ -לדעתי זה טעות גדולה כי סיכוי טוב לקבל באן לשרותי רשת שזה הלב של המערכת

אני הייתי ממליץ בכלל ללכת על הPS3 כי לערכתי יחזיק יותר זמן בשוק -ויש לו בלו רי שזה נחמד

פורסם

בכללי ההבדלים בין ההקונסולות לא כזה גדול. מה שחשוב לבדוק זה את המשחקים הבלעדיים של כל קונסולה ואיזה יותר מעניינים אותך, עוד משהו שכדאי לבדוק זה איזה שלט יותר נוח לך.

אני נגיד קניתי את ה PS3 שלי רק בשביל לשחק GOD OF WAR, UNCHARTED, R&C וכל שאר המשחקים של סוני, למרות שמאז גם קניתי שלט נוסף ומשחקים ל 2 שחקנים (קיים ב 2 הקונסולות אז זה לא כל כך משנה).

עוד כמה דברים שכדאי לחשוב עליהם, ב XBOX 360 הרבה יותר קל לשחק עם חברים באינטרנט אבל מצד שני ב XBOX השירות בתשלום וב PS3 השירות ניתן בחינם ויש שירות נוסף בתשלום שרק נותן הנחות ועוד כל מיני דברים נחמדים.

פורסם
  • מחבר

דווקא הקטע של משחקים ברשת יותר חשוב לי. אני רוצה לשחק משחקים כמו Halo ו Call Of Duty שיש ב XBOX. אני מדבר בעיקר מבחינת איכות המשחק וחוויית המשחק, ובהתחשב גם במחיר בחרתי ב XBOX. ההתלבטות שלי היא אם לקנות את ה Elite או לשלם קצת יותר בשביל ה Slim שכולל גם Wi-Fi שזה חשוב לי כדי להוריד משחקים לXBOX.

פורסם

אם אתה כבר קונה חדש קנה SLIM.

אבל בכל מקרה אני ממליץ PS3, אל תשכח שב-PS3 המשחקים ברשת בחינם. ב-X360 צריך לשלם ל-XBOX LIVE.

ויש המון משחקי FPS טובים שיוצאים בלעדית ל-PS3 כמו רזיסטנס שהוא מעולה! קילזון, ועוד... לעומת HALO ב-XBOX.

פורסם

דווקא הקטע של משחקים ברשת יותר חשוב לי. אני רוצה לשחק משחקים כמו Halo ו Call Of Duty שיש ב XBOX. אני מדבר בעיקר מבחינת איכות המשחק וחוויית המשחק, ובהתחשב גם במחיר בחרתי ב XBOX. ההתלבטות שלי היא אם לקנות את ה Elite או לשלם קצת יותר בשביל ה Slim שכולל גם Wi-Fi שזה חשוב לי כדי להוריד משחקים לXBOX.

נכון להיום אין הרבה משחקי ריטל שאתה יכול ליקנות להורדה בקונסולות

מה שיש זה תוספות למשחקים וכל מיני משחקים קטנים

עם אתה מדבר על משחקים פרוצים תישכח מיזה

ב360 אפשר לקבל באן לשרות רשת גם עם לא תשחק ברשת במשחקים פרוצים

ובPS3 אין פריצה

ככה שהמחיר בפועל אותו הדבר -ולPS3 יש בלו רי

פורסם
אני רוצה לשחק משחקים כמו Halo ו Call Of Duty שיש ב XBOX. אני מדבר בעיקר מבחינת איכות המשחק וחוויית המשחק

??

אני ממש לא חושב שיש הבדל כיום בין איכות המשחק וחוויית המשחק בין PS3 ל XBOX, אם כבר אז בשנה האחרונה דווקא ה PS3 מתחיל להראות קצת יותר טוב.

אם אתה מתכוון להוריד משחקים צרובים אז כמו שאמרו יש סיכוי לא רע שתקבל באן מהלייב, מצד שני אם אתה רוצה משחקים מקוריים יש לך הרבה דמואים חינמיים ב PS3 שזה מעולה גם בשביל להעביר קצת זמן וגם בשביל לא לקנות סתם משחקים בלי לנסות אותם.

שורה תחתונה ההבדל הגדול הוא בשלט ובמשחקים הבלעדיים, בטח שלא באיכות ובחוויית המשחק.

ובלי קשר, קילזון 2 פשוט מעולההההה

אה, עוד דבר קטן למה שקרירין כתב, יש לי כמה חברים עם PS3 ואני לא מכיר אף אחד שראה בו סרט בלו ריי, בשביל רוב האנשים סרטי בלו ריי זה בכלל לא שיקול, מה שכן (והגדירו את זה מעולה ב MGS4 כשצחקו על ה XBOX) כיום כשהמשחקים עוברים בהרבה את ה 8 GB ב XBOX אתה צריך להחליף דיסקים באמצע משחק, מזכיר במשהו את תחילת שנות ה 90 וב PS3 אין את הבעיה הזאת

פורסם

XBOX 360 Slim יישר קו עם PS3 מבחינת איכות המכשיר. בגרסה החדשה יש Wi-Fi מובנה, כונן קשיח גדול, יציאה אופטית, פעולת המכשיר הרבה יותר שקטה (הישן רועש כמו שואב אבק), הכנה ל-Kinetic (בקר התנועה של מיקרוסופט), צריכת חשמל יותר נמוכה, מימדים פיזים קטנים ב-20% וכנראה פתרו סופית את בעיות האמינות. אם הולכים על XBOX אני אישית הייתי רוכש Xbox Slim Arcade בגלל הציפוי המט ורוכש כונן קשיח בנפרד. המחיר הסופי יצא קצת יותר יקר, אבל לפחות לא תצטרך לסבול את הציפוי המבריק המזעזע שנראה יפה רק כשאר מוציאים את המכשיר מהקופסא. אגב, כבר פרצו את הדגם הדק?

כאמור מבחינת איכות המכשיר שניהם די זהים. נשאר רק להחליט אם אתה אוהב אקסקלוסיביים של מיקרוסופט או סוני. אני הייתי רוכש (וכנראה ארכוש עוד מספר חודשים) PS3.

פורסם

Call Of Duty לא מצדיק קניה של קונסולה בכלל כי גירסת המחשב יותר טובה :nixweiss: מה שמזכיר לי שלפני כמה זמן דיברו על זה ש MS ניסו לעשות MP TEST שיכלול גם שחקני מחשב וגם שחקני XBOX באותו שרת, הכל עבד טוב אבל שחקני המחשב כל הזמן ניצחו אז הבינו שזה לא יעבוד :P

מבחינת שירותי האינטרנט LIVE עדיף בגלל כל התוספות שיש בו שעוזרות לשחק עם חברים, השאלה אם זה שווה את התשלום החודשי (אין סיכוי שתוכל לשחק עם קונסולה פרוצה).

לא ניראה לי שפרצו את ה SLIM אבל ההבדל בין הקונסולות לא כזה גדול אז אין שום סיבה שזה לא יקרה >:(

פורסם

לב - קינקט - לא קינטיק.

לגבי בלו ריים - דווקא לי יש ואני צופה.

מדי פעם כשיש מבצעים אני מוסיף עוד איזה בלו ריי במשלוחים של סרט שאני באמת אוהב.

ליביו

פורסם

הבלו רי חוץ מהאופציה לסרטים נותן למפתחים הרבה יותר גמישות בגלל המקום אכסון

רק תיראו איך סירסו את הסירטונים בגרסת הפינל פנטזי של ה360 להכניס אותו על 3 DVD

בPS3 הכל על דיסק בודד

יש להם 25 גיגה כסטנדרט ושצריך 50 גיגה לאומת ה360 שזה בערך 8 גיגה לדיסק

כרגע היתרון בבלו רי לא מנוצל מספיק בגלל שהמון משחקים הם מולטיפלטפורם

אבל כמו שאמרו מתחילים לצאת עוד ועוד משחקי 360 על כמה דיסקים -שזה בעיתי וכניראה הPS3 תחזיק יותר זמן בשוק

פורסם

את RAGE בקושי הצליחו להכניס לדיסקים של DVD, המשחק לא מתחלק טוב ל 3 ועל 2 דיסקים אין מספיק מקום :P בנוסף לזה גם MS, בניגוד לסוני, מגבילה יחסית בהתקנה על הקונסולה עצמה. ב PS3 לא היו להם בעיות בקטע הזה, הבעיה היחידה שהייתה להם נוצרה מריבוי הליבות שמקשה על כל המפתחים בקונסולה הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים