עבור לתוכן

עזרה|חברים חייב את עזרתכם בקשר ל2 בעיות במחשב

Featured Replies

פורסם

קודם כל שלום, יש לי מחשב כבן שנה קצת יותר ויש לי 2 בעיות כבר תקופה ארוכה.

הנה המפרט:

מעבד: intel core 2 dou e7500

לוח אם: intel dg41rq

כרטיס מסך: nvidia geforce 9500gt

זכרון: kingston 2gb 800mhz

דיסק קשיח: seagate 500gb 7200rpm

ספק ג'נרי: cidev 500 wat

הבעיות הם:

1)שאני מפעיל תוכנת שיתוף קבצים כדוגמת ביטורנט ומוריד לדוגמה קובץ של 8GB אני שם תהורדה בלילה, בבוקר שאני קם אני רואה שהמחשב ביצע ריסט ז"א כניראה בעיה של זכרון נמוך אני מתכוון לשדרג יכול להיות שזה יפתור את הבעיה.

2)בעיה יותר רצינית היא במשחקים כמו NBA 2K10 GTA IV MW2 ועוד כמה, לאחר זמן משחק לא קבוע המשחק נתקע לכמה שניות ואז מוצגת לי הודעה ליד השעון "שמנהל התקן תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" משהו בסגנון הזה ואז זה חוזר למשחק. במקרים גרועים יותר זה נותן מסך כחול קראש דאמפ ואז מבצע ריסט למחשב. יכול להיות שזה בעיית כרטיס מסך אני לא יודע....

עכשיו לי ניראה שזה בעיית ספק כח כי יש לי ספק ג'נרי שנותן מקסימום 350 וואט ויכול להיות גורם לקריסות של המחשב או בעיית זכרון כי יש לי 2GB במחשב.

אני מתכוון כרגע לשדרג קצת את המחשב שזה אומר להחליף ספק ולהוסיף עוד 2GB זכרון מה דעתכם זה יפתור הבעיה??? ואם אפשר תוכונות שבודקות את המחשב במאמץ כולל זכרון וכרטיס מסך כדי למצוא את מקור הבעיה

תודה לעוזרים.

עוד מידע חיוני:

דרייבר מעודכן לאחרון של NVIDIA מהאתר שלהם. מערכת הפעלה WIN7. גם באקס פי לפני היתה אותו בעיה במשחקים רק בלי השחזור של התקן תצוגה. טמפ' של הכרטיס מסך במאמץ מגיעה ל70

בעיה השניה קיימת כמעט שנה מאז שהתחלתי להריץ משחקים על המחשב רק בתדירות נמוכה בהרבה, כרגע המצב בעייתי לא עובר 10 דקות וזה נותן מסך כחול

פורסם
  • מחבר

אני רואה שעוד לא הגיבו אבל הנה עוד מידע לגבי הקבצים שקשורים לבלו סקרין:

jmety1utmxyn.png

פורסם
  • מחבר

אנשים אני מצטער על ההקפצה אבל אני מאוד נואש בקשר לבעיה הזאת אני חיייייייב עזרה

פורסם

שלום לך israel696 אם היתה רושם את השגיעה שנותן לך במסף הכחול,היה מוסיף יותר.

אני ממליץ לך ראשית להחליף לספק כח (לא ג'נרי) לפחות 450W מה גם היתי פותח מארז מנקה מאווררים,ודואג שהכרטיס

מסך יקבל יותר אוויר קר,ובכלל כל המערכת ,אם צריך,למרוח משחה למעבד,ולכרטיס מסך,ולשמן את המאווררים (מאוד מומלץ).

להוסיף זיכרון אין צורך,בינתיים ניתן גם עם 2 ג'יגה.אני מאמין שאחרי שתחליף לספק כח טוב,וניקיון השאר,זה יסתדר לך...

פורסם
  • מחבר

הנה המסך כחול:

http://www.siz.co.il/down.php?i=mmnju5zfyztv.png

http://www.siz.co.il/down.php?i=xo4y3ctujycz.png

ודרך אגב אני מנקה אחת לחודש את המחשב כי תמיד מצטבר אבק אז ככה שזה לא בעיית אבק אני מתכוון להחליף ספק בכל מקרה רק אני רוצה להיות בטוח שזה הגורם לבעיה ולא הכרטיס מסך. לגבי החום ניסיתי אפילו בווינדוס הקודם לפני שעברתי ל7 לשים מאוורר של בית בזמן משחק קרוב למחשב (חחחחחח אמיתי) אבל היו קריסות ככה שזה לא בעיית חום זאת בעיית חומרה כנראה שאני ממש נואש ומת לפתור אותה רק אני באמת חייב לדעת מה הגורם לבעיה ולא סתם להחליף רכיבים

האם יש תוכנה שבודקת את הכרטיס מסך במאמץ או את הספק??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים